Ommerland

Verscholen in de bossen van Ommen ligt Camping Ommerland! Omringt door het verassende landschap van Vechtdal Overijssel. Variërend van boerderij-landschappen tot bossen met zandverstuivingen, heidevelden en vennetjes.Overnachten

Je overnacht echt direct in het bos en dat is geweldig! Beleef het echte buitengevoel en ontwaak met het gezang van vogels en uitzicht op de prachtige natuur. Misschien zie je ‘s morgens wel konijntjes spelen, eekhoorntjes rondom een boom of zelfs wel een ree! Kom kamperen met je eigen kampeermiddel en zoek een mooie kampeerplaats uit! Of huur een bungalow, chalet of een geweldige glamping safaritent!Familiecamping

Gaan er kinderen mee? Die gaan zich uitstekend vermaken bij het binnenzwembad of buitenzwembad met waterglijbanen en waterspraypark! Of durven ze te klimmen op 3, 7 of 10 meter hoogte in het klimbos? Klauteren in de (binnen)speeltuin of gaan ze een reallife Fortnite game aan in de paintball arena. Tieners vermaken zich op de pumptrackbaan en in de chill out! Natuurlijk valt er genoeg te ontdekken in het bos en is er een animatieprogramma tijdens schoolvakanties. Gek van pony’s? Huur een verzorgpony tijdens je vakantie in Ommen of doe mee met een wandeltocht of andere leuke pony activiteit bij Pony Manege Ommerland! Dat is pas een kindvriendelijke camping in Ommen!


De hond is ook van harte welkom in de meeste accommodaties en kampeervelden. In de meeste gevallen mogen er zelfs 4 honden mee op vakantie bij deze hondvriendelijke camping. Camping Ommerland heeft zelfs een hondenspeelveld, hondentrainingscentrum en een hondendouche om ze lekker te wassen dan al dat spelen. Wist je dat zelfs je paard of pony mee kan op vakantie?


Even ontspannen? Dat kan met een heerlijke massage of behandeling bij Ommer Oase.Faciliteiten

  • Klimbos
  • E-chopper en E-bike verhuur
  • Paintball
  • Kanoverhuur
  • Binnen-en buitenzwembad
  • Pony-manege
  • Speel Jungle en Speeltuin
  • Wellness
  • Snackbar

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Ommerland

Hoeveel sterren geef jij Ommerland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Ommerland te melden