Belevingscentrum De Scheg

(4/5)  2 recensies

Wordt het een zwemparadijs of een overdekte speeltuin? Waarom niet allebei! Kom naar De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder één dak! Met ruim 10.000m² is de Speelpool het grootste overdekte speelparadijs in Gelderland en Overijssel. Kom springen, klimmen, plonzen en spelen met Diego, Dora of Spongebob en beleef een compleet dagje uit!

 


Zwemparadijs

Waterratjes hebben de tijd van hun leven in zwemparadijs Blue Lagoon. Hier vind je diverse baden, glijbanen, een stroomversnelling en voor de kleintjes is er Pingo's Island. Echte waaghalzen mogen de Northern Light Slide absoluut niet overslaan, want in deze glijbaan ben je nog sneller dan het Noorderlicht! Bovendien vind je hier de Sky Lounge, waar je geniet van een lekker hapje of drankje.Speelpool

Begin de dag bij de Speelpool met een speeloppervlakte van 10.000 m². Kinderen kunnen overdekt en toch in de frisse buitenlucht springen, klimmen glijden, sporten en meer. De Speelpool is in het bijzonder geschikt voor kinderen t/m 12 jaar en is uitgerust met glijbanen, schommels, een kabelbaan en een educatief Poolstation.

 


Schaatsbaan

De overdekte kunstijsbaan De Scheg beschikt over een 400 meter baan waar zowel fanatieke als beginners hun rondes over het ijs kunnen maken. Op het middenterrein kunnen de kleintjes hun eerste stapjes op het ijs zetten met behulp van rekjes, maar ook voor jongeren zijn er voldoende mogelijkheden tot activiteiten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Bent u daadwerkelijk van plan Belevingscentrum De Scheg te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden van de verschillende activiteiten op de officiële website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Zwemparadijs 

Kinderen 3 t/m 12 jaar en 65+ €7,25

Vanaf 13 jaar €8,90

 

Weekend, vakanties en feestdagen

Kinderen 3 t/m 12 jaar en 65+ €7,80

Vanaf 13 jaar €9,50

 

IJsbaan

Kinderen 3 t/m 12 jaar €7,05

Vanaf 13 jaar €8,05

 


2 Recensies over Belevingscentrum De Scheg

(Pagina 1 van 1)

 

Floris   -   18-06-2016

18-06-2016

Heerlijke dag gehad bij de Scheg. Wij hebben onze dag gecombineerd met zwemmen en spelen. Met als gevolg dat onze kinderen echt doodje moe waren. Heerlijk dus :) Ze vielen in de auto bijna direct in slaap. Het zwembad is erg leuk en divers. Voor iedere leeftijd is er wel wat te doen. Onze kleinste was helemaal tevreden in het kinderbadje met zandbak. In de speeltuin hadden we het ook erg leuk. De kinderen konden hun lol op met de springkussens en de skelters. Wij hadden een lekker plekje aan het terras met een kopje koffie. Wij komen hier zeker terug.

Lees verder  


bezoeker   -   20-06-2014

20-06-2014

Leuk zwembad maar de kleedhokjes zijn erg smerig. Wordt tussendoor helaas niet schoongemaakt.


Hoeveel sterren geef jij Belevingscentrum De Scheg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

5 Redenen om zwem- en speelparadijs de Scheg te bezoeken

Bij Belevingscentrum de Scheg kun je terecht voor veel verschillende activiteiten voor jong en oud. Wij geven je 5 redenen voor een bezoek aan zwem- en speelparadijs de Scheg.

Lees verder...

 

De 29 leukste zwembaden van Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Belevingscentrum De Scheg te melden