Belevingscentrum De Scheg

(3.5/5)  4 recensies

Wordt het een zwemparadijs of een ijsbaan? Waarom niet allebei! Kom naar De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder één dak! Kom springen, plonzen en schaatsen en beleef een compleet dagje uit!


Zwemparadijs

Waterratjes hebben de tijd van hun leven in zwemparadijs Blue Lagoon. Hier vind je diverse baden, glijbanen, een stroomversnelling en voor de kleintjes is er Pingo's Island. Echte waaghalzen mogen de Northern Light Slide absoluut niet overslaan, want in deze glijbaan ben je nog sneller dan het Noorderlicht! Bovendien vind je hier de Sky Lounge, waar je geniet van een lekker hapje of drankje.

 

Zwemparadijs met ligbedden en bubbelbad


Schaatsbaan

De overdekte kunstijsbaan De Scheg beschikt over een 400 meter baan waar zowel fanatieke als beginners hun rondes over het ijs kunnen maken. Op het middenterrein kunnen de kleintjes hun eerste stapjes op het ijs zetten met behulp van rekjes, maar ook voor jongeren zijn er voldoende mogelijkheden tot activiteiten.


Samen schaatsen op de ijsbaan

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden op de website


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Zwembad

0 t/m 2 jaar gratis

Vanaf 3 jaar €9,05 p.p.

Kinderfeesten vanaf €14,25 p.p.


IJsbaan

0 t/m 2 jaar gratis

Vanaf 3 jaar €7,95 p.p.

Kinderfeesten vanaf €13,20 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Belevingscentrum De Scheg

(Pagina 1 van 1)

 

"Onverantwoord veel volk toegelaten"

KAREN   -   04-01-2023

04-01-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Onverantwoord veel volk toegelaten"

Zwemmen in De Scheg is geen plezier: 1000 mensen tegelijkertijd toegelaten voor deze beperkte oppervlakte is echt onverantwoord. Je drijft er tussen de massa en kan je kinderen -10jaar die reeds zelfstandig kunnen zwemmen nauwelijks alleen laten in het bad. Het is er zo druk dat ze continu het risico lopen om ondergeduwd te worden. De glijbanen starten allemaal op dezelfde plek waardoor er een enorme ophoping is. De rij gaat niet vooruit doordat de jeugd zogezegd eerst heel even in het badje ernaast plonst om dan een heel eind van de rij over te slaan. Het gaat er voor geen meter vooruit...

Lees verder  


"Een leuk divers aanbod"

Arnold   -   14-10-2021

14-10-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Een leuk divers aanbod"

Het was een erg leuke dag uit met de kinderen. Afgelopen weekend zijn we wezen schaatsen, de vorige keer waren we in het zwembad. Een leuk divers aanbod en gelukkig niet superdruk!

Lees verder  


Floris   -   18-06-2016

18-06-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Heerlijke dag gehad bij de Scheg. Wij hebben onze dag gecombineerd met zwemmen en spelen. Met als gevolg dat onze kinderen echt doodje moe waren. Heerlijk dus :) Ze vielen in de auto bijna direct in slaap. Het zwembad is erg leuk en divers. Voor iedere leeftijd is er wel wat te doen. Onze kleinste was helemaal tevreden in het kinderbadje met zandbak. In de speeltuin hadden we het ook erg leuk. De kinderen konden hun lol op met de springkussens en de skelters. Wij hadden een lekker plekje aan het terras met een kopje koffie. Wij komen hier zeker terug.

Lees verder  


bezoeker   -   20-06-2014

20-06-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Leuk zwembad maar de kleedhokjes zijn erg smerig. Wordt tussendoor helaas niet schoongemaakt.


Hoeveel sterren geef jij Belevingscentrum De Scheg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2023 is ten einde gekomen. Ook dit jaar is er weer volop gestemd. De stembussen zijn gesloten en er is een winnaar uitgekomen, dus wacht niet langer en lees snel verder om erachter te komen wie dit jaar de titel Publieksfavoriet heeft gewonnen!

Lees verder...

 

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

14 Tips voor een dagje uit in de Kerstvakantie

5 Redenen om zwem- en speelparadijs de Scheg te bezoeken

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Belevingscentrum De Scheg te melden