Wellness Center NLG de Bronsbergen

(4.5/5)  2 recensies

De Bronsbergen is een wellness center gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen, omringd door het Bronsbergenmeer. De Bronsbergen is een plek waar iedereen welkom is en waar natuurlijk genieten op zijn plaats is. Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center NLG de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty. 

 

Mensen relaxen in de sauna


Het complete aanbod van sauna faciliteiten is aanwezig, zowel binnen als buiten. 8 verschillende sauna’s, rustruimtes, een dompelbad, koud water douches, voetbad, een zwembad, opgietingen en méér. In de prachtige tuin – gelegen aan het Bronsbergenmeer – kun je heerlijk vertoeven. In het restaurant kan er genoten worden van heerlijk culinaire gerechten die met verse producten zijn bereidt. 

 

Om de dag compleet te maken kun je in het beauty center genieten van heerlijke gezichts- of lichaamsbehandelingen, bodyscrubs en meer. Je bent méér dan welkom!

 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Sauna dag entree €37,50 p.p.

Sauna ochtend entree €25,50 p.p.

Sauna avond entree €27,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Wellness Center NLG de Bronsbergen

(Pagina 1 van 1)

 

"Heerlijk kleinschalig Wellness Center "

Mayelle   -   06-06-2017

06-06-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Heerlijk kleinschalig Wellness Center "

Wij zijn hier vorige week heen geweest en hebben genoten. Het is een kleinschalig Wellness Center, maar met alle benodigde faciliteiten. De medewerkers waren heel erg vriendelijk en het was niet te druk.

Lees verder  


cristine   -   10-01-2015

10-01-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

woensdag een heerlijke dag gehad , na lange tijd weer opgezocht en blij verrast door de gehele nieuwe indeling leuk restaurant goede kaart , jammer 1 wirlpool , maar de sauna meester Robin maakte de dag weer hele goed 5 opgieitngen verschillende themas en superdag kom zeker terug . succes met de nieuwe stijl en houden zo

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Wellness Center NLG de Bronsbergen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je eigen fysieke en mentale gezondheid te onderhouden. In aanloop naar de koude en regenachtige herfstdagen is dit nóg belangrijker. Het is daarom fijn en belangrijk om wellness uitjes te plannen Hieronder vind je vijf redenen waarom wellness gezond voor je is

Lees verder...

 

Wellness in Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Wellness Center NLG de Bronsbergen te melden