De Weelderik

In het Achterhoekse coulissenlandschap, vind je premium vakantiewoningen in een eigentijdse en authentieke omgeving. Deze accommodaties zijn uitgerust met de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid, zodat je volledig kunt genieten van de ongerepte natuur en tegelijkertijd van alle luxe voorzieningen kunt profiteren. Deze vakantiehuizen zijn volledig off-the-grid en zelfvoorzienend, maar bieden toch alle comfort en gemakken die je nodig hebt. In dit uitgestrekte natuurpark kun je genieten van eindeloze buitenactiviteiten, terwijl je ook kunt ontspannen in je eigen privézwembad of kunt genieten van een goed glas wijn uit je eigen wijnklimaatkast. Dit perfecte samenspel van luxe, persoonlijke aandacht en de weelderige natuur noemen ze "De Weelderik."


Samen spelen in het water


De Weelderik biedt een scala aan faciliteiten die je de mogelijkheid geven om in contact te komen met anderen of jezelf juist even terug te trekken. Hier vind je onder andere een multicourt, padelbaan, sportveld, bootcamp-terrein, picknickgebied en speelruimte voor kinderen. Bovendien bevindt de golfbaan 't Zelle zich op slechts een steenworp afstand, voor de golfliefhebbers onder ons. Daarnaast heeft de Achterhoek ook op cultureel gebied veel te bieden, waardoor er genoeg te ontdekken valt tijdens je verblijf.


Faciliteiten

  • Padelbaan
  • Clubhuis
  • Jeu de Boules
  • Vuurplaats
  • Multicourt
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Weelderik

Hoeveel sterren geef jij De Weelderik?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Weelderik te melden