Molecaten Park De Koerberg

De ligging van camping en bungalowpark De Koerberg op de Veluwe is fantastisch! Het aangrenzende Zwolse bos, de natuur- en heidegebieden 'de Renderklippen' en 'de Dellen' en de Veluwe zijn dé grote trekpleisters. Ontdek de Veluwe - ook met talloze avontuurlijke attracties voor kinderen - en geniet bij terugkomst van de ruimte, rust en fijne faciliteiten op het park (o.a. bowlingbaan). En ja; er is een heel fijn buitenzwembad!


Molecaten Park De Koerberg is een heerlijk vakantieadres op de Veluwe met fijne kampeerplaatsen voor tenten en (sta)caravans. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel, reserveert u dan onze kampeer cabin, ingerichte tent, luxe chalet of houten bungalow. Hoe, wanneer en hoelang u er ook verblijft; u geniet altijd van een bijzonder mooi plekje op een veld midden in het bos.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Molecaten Park De Koerberg

Hoeveel sterren geef jij Molecaten Park De Koerberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Molecaten Park De Koerberg te melden