Landal Coldenhove

(4/5)  1 recensies

Op circa 30 kilometer van Arnhem ligt Landal Coldenhove, midden op de Veluwe in het bos. Het vakantiepark ligt tussen de wildroosters in, dichter bij de natuur kan bijna niet! Ook faciliteiten zoals bowlingbanen, overdekt zwembad en indoorspeelparadijs ontbreken hier niet. Heerlijk! Landal Coldenhove ligt midden in de dennen- en loofbossen bij Eerbeek.
Op de mooiste plek van het vakantiepark, naast de camping liggen vijf safaritenten. Midden in de serene natuur en op slechts 50 meter van het wildhek, dat leidt naar de Loenerhei. Toch zijn Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen ook dichtbij. U kunt in de buurt uitstapjes maken naar Burgers' Zoo in Arnhem of de schaapskooi van Loenen. In het vakantiepark zelf is ook genoeg te doen, voor de kinderen het indoorspeelparadijs, de Bollo Club, een dierenweide en een overdekt zwembad met peuterbad. Om even bij te komen kunt u op het vakantiepark naar de beautysalon of genieten van een heerlijke maaltijd in de Brasserie.

 

 

 


1 Recensies over Landal Coldenhove

(Pagina 1 van 1)

 

"Training van John de Wolf"

Leonie   -   11-09-2020

11-09-2020

"Training van John de Wolf"

Tijdje terug hier geweest en echt een heerlijke vakantie gehad! Aan kinderen werd zelfs training gegeven door Feyenoord legend John de Wolf. Verder hadden de kinderen nog uren speelplezier in de binnenspeeltuin. Top vakantie gehad wat mij betreft echt een aanrader

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Landal Coldenhove?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Landal Coldenhove te melden