Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe ligt in Nunspeet, midden in het prachtige landschap van de Veluwe. Op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Nunspeet en 15 minuten van het treinstation, is het hotel ideaal gelegen voor zowel recreatie als zakelijk gebruik. Vlak voor de deur vindt u het schilderachtige Belvederebos, een perfecte plek om te wandelen of te fietsen.


Genieten van een rustige en aangename tijd bij Fletcher


Het hotel biedt 117 comfortabele kamers, elk ontworpen voor een aangenaam verblijf. Je kunt de dag beginnen in het ontbijtrestaurant, 's middags ontspannen met een kop koffie op het terras, genieten van een lunch in het Grand Café, en afsluiten met een culinair diner in het à la carte restaurant. Daarnaast biedt het hotel ontspanning in het verwarmde binnenzwembad, de sauna, en de fitnessruimte.


Faciliteiten

  • Sauna
  • Binnenzwembad
  • Gratis wifi
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessruimte

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe te melden