Europarcs Bad Hoophuizen

Bij Europarcs Bad Hoophuizen komen zowel de rust van de natuur als sportieve wateractiviteiten samen. Met aan de ene kant het Veluwemeer dat uitnodigt tot een verfrissende duik en watersport activiteiten en aan de andere kant het uitgestrekte Veluwse landschap.Van zwemmen of surfen tot een boottocht over het Veluwemeer.


Europarcs Bad Hoophuizen is een eldorado voor watersporters. En omdat het park wordt omringd door water vind je er volop aanlegplaatsen voor boten en een watersportcentrum om de hoek. Daarnaast ligt Walibi Holland op een half uurtje rijden waar het barst van de achtbanen en attracties. Maak er een duizelingwekkend tochtje in de Goliath of bungel onderaan de spectaculaire achtbaan Condor. Vlakbij kom je helemaal tot rust op de Veluwe.


Bovenaanzicht Bad Hoophuizen met de vele huizen en het uitgestrekte meer


Europarcs Bad Hoophuizen ligt in het plaatsje Hulshorst dat grenst aan Nunspeet en de Veluwe. Niet alleen vind je in de omgeving uitgestrekte heidevelden, maar ook weelderige bossen, weidegebieden en wild. Onder andere bij de V.V.V. Nunspeet kun je wildspeurtochten boeken. Vooral in het plaatsje Vierhouten staan culinaire (wild)gerechten op het menu. Ieder jaar in oktober vinden hier de Wilddagen plaats, waarbij de opening van het wildseizoen wordt gevierd met proeverijen van wildgerechten. Het beste verken je de Veluwe op de fiets of te voet. Fiets bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Speulderbos dat ook wel het bos van de dansende bomen wordt genoemd. Dit is het oudste beukenbos van Nederland.


Faciliteiten

  • Watersport centrum
  • Binnenzwembad & Wellnesscentrum
  • Fietsverhuur
  • Strand- en natuurmeer
  • Animatie
  • Sportveld

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Bad Hoophuizen

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Bad Hoophuizen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Bad Hoophuizen te melden