De Waarbeek

(4/5)  3 recensies

Als je een dag naar Attractiepark De Waarbeek gaat hoef je geen tassen ‘vol’ eten mee te nemen, de entree is namelijk inclusief onbeperkt vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade èn waterijs! Handig toch? Dat je niet steeds je portemonnee hoeft te pakken. Je kan de hele dag genieten van verschillende attracties zoals de Botsauto's, de Hully Gully, de Rodelbaan, Haunted House, de Gamehal de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen ufo in de Skyflyer.
Voor de kleintjes zijn er attracties zoals de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en de oude Spoortrein. En voor de allerkleinsten is er zelfs een eigen veilige speciale speeltuin met junior Draaimolen.

 

Het park wordt nog gezelliger gemaakt met het dagelijkse live entertainment dat bestaat uit een theatershow van Twekky en Postbode Pelle in het nieuwe theater.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op de website


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Vanaf 3 jaar €17,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


3 Recensies over De Waarbeek

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig "

Sjaak   -   03-07-2022

03-07-2022

"Geweldig "

Mooi park en aardige werknemers


"Spookhuis te horrorachtig. Keuze eten matig"

Wilco   -   08-06-2022

08-06-2022

"Spookhuis te horrorachtig. Keuze eten matig"

Attracties zijn erg leuk. Bij hully gully een meid die 4 dagen er werkt, zou schooljuf moeten worden. Heel goed met kids. Keuze van drinken en broodjes valt wat tegen. Ook was jongen te druk in snackbar, liep dame ongeïnteresseerd rond. Spookhuis kan echt niet. Is horror voor kleine kinderen. Wie wil dat zijn kind van 6-10 jaar nu aandoen.

Lees verder  


"Super leuk park"

Mirjam   -   17-05-2018

17-05-2018

"Super leuk park"

Super geschikt park voor kids vanaf 3 jaar tot 9 jaar. Vele attracties aanwezig. Net een dagje kermis maar dan voor 1 prijs


Hoeveel sterren geef jij De Waarbeek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Waarbeek te melden