De Waarbeek

(4/5)  5 recensies

Bezoek het leukste en gezelligste attractiepark voor de hele familie: De Waarbeek! Hier beleef je samen met je gezin of vrienden een fantastische dag vol plezier en avontuur. Of je nu op zoek bent naar adrenalinekicks, ontspanning of gewoon een gezellig dagje uit, de Waarbeek heeft voor ieder wat wils.


In de achtbaan Rupsje Mae in het pretpark


Het park biedt een uitgebreid aanbod aan attracties voor jong en oud. Zo kun je in de achtbaan razendsnel door de bochten scheuren, een ritje maken in de klassieke draaimolen of jezelf laten betoveren door de sprookjes, lekker griezelen in het spookhuis.


Elk jaar worden er nieuwe attracties toegevoegd aan het park. Sinds kort heeft De Waarbeek een nieuw themagebied genaamd 'DinoWorld'. Hier kun je naar hartenlust genieten van de dinosaurussen in het park, op avontuur gaan in de Raptor adventure, een rondrit maken in de Dinoexpress door het dinogebied, of dinobotten opgraven in de dino opgraving.


In de zandbak bij Dino Discovery


Er is een grote verscheidenheid aan attracties die geschikt zijn voor het hele gezin. Zo kun je genieten van maar liefst 3 achtbanen: de Rodelbaan, Rupsje Mae en de nieuwe Raptor adventure.


De Waarbeek is niet alleen leuk, maar ook betaalbaar. Voor een vaste all-in prijs kun je de hele dag genieten van de attracties, het entertainment én het eten en drinken. Het park is daarom ook zeer geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke dag uit zonder dat het een fortuin kost. Op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Of schoolreisje? Ook dan heeft Waarbeek een betaalbaar arrangement.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op de website


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Vanaf 3 jaar online €17,50 p.p.

Vanaf 3 jaar aan de kassa €18,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


5 Recensies over De Waarbeek

(Pagina 1 van 1)

 

"Het is leuk voor jongere kids "

Gerdien   -   23-10-2023

23-10-2023

Reageer op deze review

"Het is leuk voor jongere kids "

Voor jongere kinderen is dit een prima park, vind het jammer dat er niet al te veel keus is wat all in betreft. Vroeger was er nog fruit ook. Nu niet meer…belegde broodjes ook niet. Friet en snacks en mega lang wachten voor eten..zoete ranja en voor fris moet je betalen. Beetje jammer. En veel wachten ivm medewerkers die meerdere attracties moeten bedienen. Veel medewerkers hebben de ‘zin’ eraf…op enkele na. Voor de kids een leuk dagje. En het park mag wel iets een upgrade krijgen. De kids vonden het geweldig dus dat is fijn

Lees verder  


"Gezellig en all inclusive attractiepark! "

Tom   -   04-04-2023

04-04-2023

Reageer op deze review

"Gezellig en all inclusive attractiepark! "

Wat een leuke dag hebben we gehad, de kids zijn enorm verwend door het all-in concept! We hoeven nergens op te letten. De attracties doen niet onder voor de grotere parken waar je vaak 3 keer zoveel betaald. Echt een aanrader.

Lees verder  


"Geweldig "

Sjaak   -   03-07-2022

03-07-2022

Reageer op deze review

"Geweldig "

Mooi park en aardige werknemers


"Spookhuis te horrorachtig. Keuze eten matig"

Wilco   -   08-06-2022

08-06-2022

Reageer op deze review

"Spookhuis te horrorachtig. Keuze eten matig"

Attracties zijn erg leuk. Bij hully gully een meid die 4 dagen er werkt, zou schooljuf moeten worden. Heel goed met kids. Keuze van drinken en broodjes valt wat tegen. Ook was jongen te druk in snackbar, liep dame ongeïnteresseerd rond. Spookhuis kan echt niet. Is horror voor kleine kinderen. Wie wil dat zijn kind van 6-10 jaar nu aandoen.

Lees verder  


"Super leuk park"

Mirjam   -   17-05-2018

17-05-2018

Reageer op deze review

"Super leuk park"

Super geschikt park voor kids vanaf 3 jaar tot 9 jaar. Vele attracties aanwezig. Net een dagje kermis maar dan voor 1 prijs


Hoeveel sterren geef jij De Waarbeek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Tips voor de leukste Halloween uitjes

Tips voor de leukste Halloween uitjes

De leukste en spannendste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken, namelijk Halloween. Dan denk je natuurlijk maar aan een ding: verkleed jezelf als monster, bloederige vampier of weerwolf. Dit jaar is er ook weer genoeg te doen in Nederland tijdens Halloween. In dit blog lees je tips voor de leukste Halloween uitjes van dit jaar

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van De Waarbeek te melden