Mooi Twente Lodges

In Twente is massatoerisme afwezig, maar de regio biedt alles voor een ontspannen weekendje of weekje weg. Ontdek uitgestrekte natuurgebieden, indrukwekkende landgoederen, charmante kastelen en eeuwenoude boerderijen. Twente herbergt tevens een schat aan culinaire ervaringen, met heerlijke streekproducten en voortreffelijke restaurants. Verken de boetiekjes in historische dorpen of ga winkelen in de levendige steden Deventer en Enschede.


De lodge


Bij Mooi Twente Lodges bieden ze een comfortabel verblijf in de luxe 4-persoons lodges. Elke lodge is uitgerust met een luxe spa en sauna, perfect om te ontspannen na een dag in Twente. Daarnaast beschikt elke woning over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een luxe keuken met alle benodigde voorzieningen en een ruime woonkamer met een openhaard.


Faciliteiten

  • Fietsverhuur
  • Wellness pakket
  • Buitenzwembad
  • Ligweide
  • Speeltuin

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Mooi Twente Lodges

Hoeveel sterren geef jij Mooi Twente Lodges?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Mooi Twente Lodges te melden