Europarcs De Wiedense Meren

Waar je ook kijkt, zie je water. EuroParcs De Wiedense Meren ligt op een eiland met aan de ene kant de Beulakerwijde en aan de andere zijde de Belterwijde. Ga met een bootje het kabbelende water op, neem een verkoelende duik in het water of verken de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vlakbij ligt het toeristische Giethoorn, maar dit gebied is minstens zo mooi met het verschil dat het nog niet wordt overspoeld door toeristen. Dé plek dus om van een rustige vakantie aan het water te genieten!


Samen een stuk fietsen


Vakantiepark EuroParcs De Wiedense Meren ligt in de kop van Overijssel, midden in Nationaal Park Weerribben-wieden. Dit uitgestrekte natuurgebied is het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa dat ontstond doordat er riet en turf werd gestoken. Daardoor ontstond een doolhof van waterwegen dat wordt afgewisseld met plassen, meren, moerasbossen en rietpercelen. Hier groeien bijzondere planten zoals de moeraswolfsmelk en de groenknolorchis. Kijk goed rond, want wie weet spot je de grote vuurvlinder of de otter. Het leukste is om het gebied lopend, op de fiets of, nog beter, in een bootje of kano te verkennen. En het fijne is: je kunt gewoon vanuit de jachthaven van het park vertrekken!


Faciliteiten

  • Jachthaven
  • Fietsverhuur
  • Bootverhuur
  • Natuurwater en vismogelijkheden
  • Wifi

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs De Wiedense Meren

Hoeveel sterren geef jij Europarcs De Wiedense Meren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs De Wiedense Meren te melden