Luchtvaartmuseum Aviodrome

(4.7/5)  3 recensies

Een dagje in de wolken? Ga naar de Luchtvaartmuseum Aviodrome, het luchtvaartavontuur voor de hele familie! Je hoeft geen vliegtuigliefhebber te zijn om hier een boeiende dag vol met plezier te beleven.

 

Luchtvaartmuseum aviodrome overzicht park

 

Loop door een verhaal

Aviodrome vertelt het verhaal van de Nederlandse luchtvaart. Van Anthony Fokker zijn eerste vlucht in een vliegtuig waarvan de vleugels met draad vastzaten tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart waarin buitenaardse snelheden worden behaald. De gepassioneerde en bijna alleswetende vrijwilligers vertellen je graag nog meer boeiende verhalen die je niet op de bordjes kunt vinden.

 

Luchtvaartmuseum aviodrome loop door een verhaal

 

Maak avonturen mee

Deze verhalen wil je natuurlijk meemaken. Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen, stap aan boord en voel je een echte piloot. Leer morsecode seinen of neem plaats in het 4D theater en de vluchtsimulator. Kinderen voelen in het speelparadijs hoe het is om op een vliegveld als bagage afgehandeld te worden. Vergeet ook zeker niet de ‘schatkamers’ te ontdekken. Voor de échte vliegbeleving boek je een rondvlucht vanaf Aviodrome!

 

Luchtvaartmuseum aviodrome maak avonturen mee

 

Evenementen en exposities

Het hele jaar door worden er verschillende exposities en evenementen georganiseerd en tijdens schoolvakanties zijn er speciale kinderactiviteiten. Er is altijd iets te beleven in Aviodrome! Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur


Juli en augustus

Maandag t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kids onder 3 jaar gratis

Kids 3 t/m 11 jaar €14,95

Regulier €17,95

Mindervaliden €12,95

Museumkaart gratis

Parkeren €6,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


3 Recensies over Luchtvaartmuseum Aviodrome

(Pagina 1 van 1)

 

"Indrukwekkend"

Tineke   -   03-03-2022

03-03-2022

Reageer op deze review

"Indrukwekkend"

Met twee kleinkinderen een hele dag naar het Aviodrome geweest. Wat een mooie belevenis. Bij entree staan er al enthousiaste vrijwilligers klaar om je helpen bij evt vragen. Het is een museum/ openlucht museum/ theater/ restaurant en speeltuin ineen!! Je volgt een route door het ontstaan en de ontwikkeling van de ruimtevaart, onderweg kom je vele verrassende dingen tegen. De kinderen kunnen van alles leren en ontdekken d.m.v een speurtocht. Buiten staat een echte Boeing 747 waar je in kan, vooral voor mensen die nooit hebben gevlogen is dat een hele ervaring. Daarna kun je het gevoel van vliegen realistisch ervaren in een vluchtsimulator. Het theater vertoont een boeiende 3 D film, tevens een heerlijke plek om even uit te rusten. Al met al raden wij dit uitstapje van harte aan.

Lees verder  


"Ontzettend leuke dag gehad"

Hendrik   -   15-07-2019

15-07-2019

Reageer op deze review

"Ontzettend leuke dag gehad"

We hebben bij Aviodrome een ontzettend leuke dag gehad! Ondanks dat het museum (binnen) momenteel wordt gerenoveerd zijn alle vliegtuigen wel gewoon zichtbaar. Buiten valt er ook heel veel te zien en te beleven. De kinderen vonden het prachtig dat ze zelf plaats mochten nemen in de vliegtuigen.

Lees verder  


Elly Honig   -   01-03-2013

01-03-2013

Reageer op deze review

Vorige week waren mijn man en ik met de drie kleinzonen van 9, 7 en 4 jaar naar het Aviodrome. Bij aankomst was het al feest met het aanzien van echte grote vliegtuigen bij de ingang. Niet onbelangrijk om te vermelden is, dat het museum gratis is met een museumjaarkaart. De tentoonstelling met al die echte vliegtuigen is werkelijk fenomenaal en goed opgebouwd in de historie. En natuurlijk leuk voor de jongens om in al die vliegtuigen te mogen kijken en vooral de cockpit vonden ze prachtig met al die knopje en metertjes. Zelf vond ik het geweldig om buiten de grote 747 van dichtbij te bekijken en dan wel de gigantische wielen en zijn mechaniek en eens de motoren van dichtbij te kunnen zien. De jongens vonden de karretjes buiten heel erg leuk en nog lang niet makkelijk om te besturen. Binnen voor de lunch was daar ook het speelhof met allerlei leuks om te doen. We hebben ze even niet gezien. Het eten vond ik wat minder en ook de ligging van het restaurant, ik zit liever wat rustiger. Maar na het eten en binnen spelen kwam de klap op de vuurpijl: de "Flightsimulator". Eerst leek het ze te eng, maar oma zette door en ze vonden het geweldig en wilden nog een keer. Later nog naar de nagebouwde ontvangsthal en nog wat vliegtuigen bezichtigd en voldaan weer naar huis. Een echte aanrader.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Luchtvaartmuseum Aviodrome?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Luchtvaartmuseum Aviodrome te melden