Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Luchtvaartmuseum Aviodrome

Gemiddelde

4.7 van 5 sterren / 3 recensies

Tineke schreef:

Trust Score:

03-03-2022

"Indrukwekkend"

Met twee kleinkinderen een hele dag naar het Aviodrome geweest. Wat een mooie belevenis.
Bij entree staan er al enthousiaste vrijwilligers klaar om je helpen bij evt vragen.
Het is een museum/ openlucht museum/ theater/ restaurant en speeltuin ineen!!
Je volgt een route door het ontstaan en de ontwikkeling van de ruimtevaart, onderweg kom je vele verrassende dingen tegen. De kinderen kunnen van alles leren en ontdekken d.m.v een speurtocht.
Buiten staat een echte Boeing 747 waar je in kan, vooral voor mensen die nooit hebben gevlogen is dat een hele ervaring.
Daarna kun je het gevoel van vliegen realistisch ervaren in een vluchtsimulator.
Het theater vertoont een boeiende 3 D film, tevens een heerlijke plek om even uit te rusten.
Al met al raden wij dit uitstapje van harte aan.


Hendrik schreef:

Trust Score:

15-07-2019

"Ontzettend leuke dag gehad"

We hebben bij Aviodrome een ontzettend leuke dag gehad! Ondanks dat het museum (binnen) momenteel wordt gerenoveerd zijn alle vliegtuigen wel gewoon zichtbaar. Buiten valt er ook heel veel te zien en te beleven. De kinderen vonden het prachtig dat ze zelf plaats mochten nemen in de vliegtuigen.


Elly Honig schreef:

Trust Score:

01-03-2013

Vorige week waren mijn man en ik met de drie kleinzonen van 9, 7 en 4 jaar naar het Aviodrome. Bij aankomst was het al feest met het aanzien van echte grote vliegtuigen bij de ingang. Niet onbelangrijk om te vermelden is, dat het museum gratis is met een museumjaarkaart.
De tentoonstelling met al die echte vliegtuigen is werkelijk fenomenaal en goed opgebouwd in de historie. En natuurlijk leuk voor de jongens om in al die vliegtuigen te mogen kijken en vooral de cockpit vonden ze prachtig met al die knopje en metertjes. Zelf vond ik het geweldig om buiten de grote 747 van dichtbij te bekijken en dan wel de gigantische wielen en zijn mechaniek en eens de motoren van dichtbij te kunnen zien. De jongens vonden de karretjes buiten heel erg leuk en nog lang niet makkelijk om te besturen. Binnen voor de lunch was daar ook het speelhof met allerlei leuks om te doen. We hebben ze even niet gezien. Het eten vond ik wat minder en ook de ligging van het restaurant, ik zit liever wat rustiger.
Maar na het eten en binnen spelen kwam de klap op de vuurpijl: de "Flightsimulator". Eerst leek het ze te eng, maar oma zette door en ze vonden het geweldig en wilden nog een keer. Later nog naar de nagebouwde ontvangsthal en nog wat vliegtuigen bezichtigd en voldaan weer naar huis. Een echte aanrader.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Luchtvaartmuseum Aviodrome


Klik hier om onjuiste gegevens van Luchtvaartmuseum Aviodrome te melden