Walibi Holland

(4.3/5)  3 recensies

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vind je alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus wil jij hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jou the place to be!

 

Heb jij alles het liefst hard en duizelingwekkend? No problemo. De nieuw gethematiseerde ride Xpress bereikt binnen 3 seconden 90 kilometer per uur. Dat is een 100% kick-garantie! En ben je klaar voor de thrill van je leven? Goliath is de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux. Eens kijken of je vrienden daarin durven. Maar er is nog veel meer. Grote kans dus dat één dag Walibi-actie niet genoeg is. Niks aan de hand. Dan blijf je toch overnachten in vakantiepark Walibi Village?

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

30 maart t/m 28 oktober

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kids t/m 5 jaar gratis

Kids 6 t/m 11 jaar €31,-

Senioren 55+ €31,-

Volwassenen €33,50

 


3 Recensies over Walibi Holland

(Pagina 1 van 1)

 

"Voor echte achtbaanliefhebbers HET walhalla"

Kirsten   -   17-05-2018

17-05-2018

"Voor echte achtbaanliefhebbers HET walhalla"

Pretparken zijn niet heel goedkoop, probeer altijd korting te krijgen op de entree. Wij waren er op een rustige zaterdag, ondanks dat het vakantie was. Je kan dan heel veel doen, super. Wel is de sfeer in het park minder dan andere pretparken, waarschijnlijk omdat het voor een groot deel uit achtbanen bestaat.

Lees verder  


Theo Tax   -   22-10-2014

22-10-2014

vanaf hoe laat is het park geopend? En tot hoe laat is het perk geopend? ------------------- Reactie van Wouter: Beste Theo, Walibi is nog tot 26 oktober geopend op maandag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00. En op vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 23:00 uur voor de Halloween Fright Nights. Als laatste is Walibi 31 oktober nog geopend ook van 10:00 tot 23:00 voor de Walibi Fright Nights.

Lees verder  


"Prettig pretpark"

sarah   -   31-07-2013

31-07-2013

"Prettig pretpark"

het is een zeer prettige pretpark voor jong en oud. veel stoelen zijn er niet, restaurants zijn belachelijk duur


"Geweldige dag, soms lange rijen"

Sybrand   -   09-08-2012

09-08-2012

"Geweldige dag, soms lange rijen"

Geweldige dag gisteren gehad met redelijk mooi weer, gezellig publiek en prima service over het hele park, alleen wel lange wachtrij bij diverse actractie's. Zulke dagen is het leuk om op het park aanwezig te zijn, de prijzen nemen we maar op de koop toe(alles is duur tegenwoordig) Graag zien we elkaar weer!!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Walibi Holland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Hoe beleef je Halloween bij Walibi Fright Nights

In het donker loop je rustig door het stille bos. Hoog aan de hemel staat de volle maan. Om je heen het rustgevende geluid van krekels die slapen gaan. Maar dan...

Lees verder...

 

Nieuwe attractie voor Walibi, durf jij de behandeling aan?

Nieuwe Achtbaan Walibi omgeven door mysteries

Nieuwe attractie Walibi Holland Club Psyke 5D experience

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Walibi Holland te melden