Walibi Holland

(3.3/5)  6 recensies

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vind je alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus wil jij hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jou the place to be!

 

Heb jij alles het liefst hard en duizelingwekkend? No problemo. De nieuw gethematiseerde ride Xpress bereikt binnen 3 seconden 90 kilometer per uur. Dat is een 100% kick-garantie! En ben je klaar voor de thrill van je leven? Goliath is de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux. Eens kijken of je vrienden daarin durven. Maar er is nog veel meer. Grote kans dus dat één dag Walibi-actie niet genoeg is. Niks aan de hand. Dan blijf je toch overnachten in vakantiepark Walibi Village?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

30 maart t/m 28 oktober


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kids t/m 5 jaar gratis

Kids 6 t/m 11 jaar €31,-

Senioren 55+ €31,-

Volwassenen €33,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


6 Recensies over Walibi Holland

(Pagina 1 van 1)

 

"Lang wachten "

Isa   -   22-04-2022

22-04-2022

"Lang wachten "

Er staan overal lange wachtrijen, waardoor je maar in 3 attracties kunt op een dag.


"Fast lane ? Alleen fast je geld weg en nog wachten !!!"

Erik   -   31-07-2021

31-07-2021

"Fast lane ? Alleen fast je geld weg en nog wachten !!!"

: Afgelopen week naar walibi gegaan en ivm met de gezondheid van mij en mijn zoon een fast lane pas gekocht voor 60 euro.per stuk om de virtuele wachtrij over te slaan en volgens walibi dan misschien "even" in de wachtrij te moeten staan. Dit was bij de eerste 2 attracties al bijna 30.minuten ipv even en de mensen stonden gewoon op elkaar en hielden zeker geen 1 5 meter afstand. Dus naar klantenservice gegaan , die zeggen hier niets mee te kunnen en je krijgt na je klacht een simpel mailtje waar je mee afgewimpeld wordt. Dus verjaardag verpest , zonde van de extra 120 euro en door dat ze te weinig mensen hebben naar eigen zeggen om de regels te handhaven is het jammer maar kunnen ze er niks aan doen . Is de laatste keer dat ik daar ben geweest

Lees verder  


"Vooral leuk voor oudere kinderen!"

Milca   -   19-04-2019

19-04-2019

"Vooral leuk voor oudere kinderen!"

Als je van achtbanen houdt, moet je zeker naar Walibi gaan! Houd je daar niet van, dan kan je beter thuisblijven, er zijn wel een paar andere dingen te doen, zoals het reuzenrad, een treintje, een virtual reality reis door het brein, maar het draait toch vooral om de achtbanen. Je moet wel geluk hebben met de drukte, op een rustige dag kan je overal zo in, op drukke dagen kan je met een beetje pech erg lang in de rij moeten staan. Vooral leuk met/voor oudere kinderen!

Lees verder  


"Voor echte achtbaanliefhebbers HET walhalla"

Kirsten   -   17-05-2018

17-05-2018

"Voor echte achtbaanliefhebbers HET walhalla"

Pretparken zijn niet heel goedkoop, probeer altijd korting te krijgen op de entree. Wij waren er op een rustige zaterdag, ondanks dat het vakantie was. Je kan dan heel veel doen, super. Wel is de sfeer in het park minder dan andere pretparken, waarschijnlijk omdat het voor een groot deel uit achtbanen bestaat.

Lees verder  


Theo Tax   -   22-10-2014

22-10-2014

vanaf hoe laat is het park geopend? En tot hoe laat is het perk geopend? ------------------- Reactie van Wouter: Beste Theo, Walibi is nog tot 26 oktober geopend op maandag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00. En op vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 23:00 uur voor de Halloween Fright Nights. Als laatste is Walibi 31 oktober nog geopend ook van 10:00 tot 23:00 voor de Walibi Fright Nights.

Lees verder  


"Prettig pretpark"

sarah   -   31-07-2013

31-07-2013

"Prettig pretpark"

het is een zeer prettige pretpark voor jong en oud. veel stoelen zijn er niet, restaurants zijn belachelijk duur


"Geweldige dag, soms lange rijen"

Sybrand   -   09-08-2012

09-08-2012

"Geweldige dag, soms lange rijen"

Geweldige dag gisteren gehad met redelijk mooi weer, gezellig publiek en prima service over het hele park, alleen wel lange wachtrij bij diverse actractie's. Zulke dagen is het leuk om op het park aanwezig te zijn, de prijzen nemen we maar op de koop toe(alles is duur tegenwoordig) Graag zien we elkaar weer!!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Walibi Holland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Walibi Holland opent nieuwe seizoen met sneak peak Untamed

Walibi Holland opent nieuwe seizoen met sneak peak Untamed

Afgelopen weekend is het seizoen weer van start gegaan in Walibi Holland en wij waren erbij! Walibi had ons uitgenodigd voor de officiële opening van de nieuwe zone Wilderness én een kijkje achter de schermen bij de bouw van de nieuwe hybrid rollercoaster “Untamed”.

Lees verder...

 

Hoe beleef je Halloween bij Walibi Fright Nights

Nieuwe attractie voor Walibi, durf jij de behandeling aan?

Nieuwe Achtbaan Walibi omgeven door mysteries

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Walibi Holland te melden