Hoe beleef je Halloween bij Walibi Fright Nights

In het donker loop je rustig door het stille bos. Hoog aan de hemel staat de volle maan. Om je heen het rustgevende geluid van krekels die slapen gaan...

 

Walibi Fright Nights bos

 

Aaaaaaaaaaaaaaaahhhh!! Plots klinkt ver weg een angstaanjagend gegil door de zwarte duisternis. Even sta je stil en voel je het haastige kloppen van je hart. Dichtbij klinkt gekraak. Gespannen houd je je adem in. Zachtjes klinken voetstappen… tergend langzaam komen ze dichterbij.... Geschrokken kijk je om je heen en stiekem roep je zachtjes om je moeder. Was je maar lekker thuis voor de buis gebleven…

 

Walibi Fright Nights

Haha… ja hoor, zoals je leest is het alweer bijna Oktober. En dus komen de jaarlijkse Halloween Fright Nights in Walibi er weer aan. Dat betekent weer volop griezelen en gruwelen in de polder! Honderden acteurs en medewerkers staan al weer te popelen om jou de (vreselijkste) avond van je leven te bezorgen. Hieronder vind je een overzicht van wat je tijdens de Fright Nights allemaal kunt verwachten:

 

Walibi Fright Nights

 

Scare Zones

Een Scare Zone is een afgebakend gebied waarbinnen je de meest vreselijke en spannende avonturen kunt beleven. Iedere Scare Zone heeft daarbij zijn eigen thema.

 

Eddie’s Area

Op zoek naar Monsters? In alle vormen, geuren en smaken? Bij Eddie the Clown bevind je je tussen de meest enge wacko’s, gestoorde freaks en gevaarlijke weirdo’s. Kijk uit waar je loopt…. Hier is zelfs je buurman niet degene, waarvan jij al jaren denkt dat hij is.

 

Fright Nights Eddie's Area

 

Pirate’s Cove

Het is donker. Rustig kabbel je voort over de golven. Het is mistig ook en in de klamme lucht tuur je in de verte. Daar, in de verte, hoor je de lokroep van een zeemeermin. Maar dan! De wind wakkert aan, de lucht begint te grommen en plotseling sta je oog in oog met kapitein Blackbeard, de schrik van de zeven zeeën. Vluchten kan niet meer….

 

Fright Nights Pirate’s Cove Scare Zone

 

Things

Tja; dingen. Méér kunnen we er eigenlijk niet over vertellen. Behalve dan dat het gewoon dingen zijn. Erg lelijke dingen. Onaardige dingen. Onheilspellende dingen vooral. Moordlustige dingen ook. Gewoon dingen dus. De handlangers van Eddie, je weet wel: die clown. Eddie… Ai, alleen de naam al voorspelt niet veel goeds.

 

Quarantine

In vergelijking met Quarantine, is de hel eigenlijk zo slecht nog niet. Hier bevind je je tussen allerlei bloeddorstige zombies, die steeds op zoek zijn naar een volgende prooi. Geruisloos en stoïcijns bewegen ze zich voort, telkens weer dezelfde weg. Je waant je veilig. Totdat je wordt ontdekt… soms wou je dat je nooit geboren was!

 

Walibi Fright Nights Quarantine

 

Twisted Hellfire

De verleidelijke, maar ook gevoelloze en uiterst dominante meesteressen uit Twisted hebben hier hun nieuwe monsterlijke slaven gevonden: de lelijke en angstaanjagende demonen uit Hellfire. Maar pas op, voor je het weet zijn deze demonen ook jóuw demonen en zal je door hen worden achtervolgd tot in de eeuwigheid! Dus wees gewaarschuwd.

 

Campsite of Carnage & Firepit

De Redneck’s hebben camping Sunshine overgenomen en waag het niet hun om hun nieuwe domein te betreden. Verwacht hier dan ook absoluut géén gezelligheid: géén karaoke, géén zwembad en al helemaal géén bingo…. Een familiecamping is het hier al lang niet meer.

 

Naam foto

 

Op de Firepit kun je, geheel in Halloween Fright Night style, terecht voor een muziekje, een hapje en een drankje. Even rustig zitten en even rustig bijkomen van al het geweld… Nou ja, rustig….

 

Game Over

Whaap, whaaaaaap, whaap, whaaaaaaaahhhhh…. Game Over! Do you wanna play again? Weet jij wat Batman, Super Mario, De Eindbaas en al die andere game helden doen als het Game Over is? Wij weten het ook niet precies, maar we weten wel dat ze niet ergens in een bejaardentehuis achter de geraniums gaan zitten.

 

Haunted Houses

Een Haunted House laat zich nog het beste omschrijven als een kruising tussen een kermisattractie, een spookhuis en een ontzettend bloedstollend avontuur! Speciaal voor jullie is er dit jaar een gloednieuw. Haunted House, waar liefhebbers van adrenaline volop aan hun trekken zullen komen:

 

Below

Samen met je collega’s van de New Orleans Pest Control Service bestrijd je in Below dagelijks de grootste ongedierteplagen. Op zich leid je een rustig en onopvallend bestaan. Totdat je op een dag een Niveau 5 melding krijgt.

 

Walibi Fright Nights Below haunted houses

 

In een eenzame en afgelegen benzinepomp zullen jullie door claustrofobische ruimtes moeten klimmen, om op zoek gaan naar ongedierte van het ergste soort …. Maar let goed op… je weet nooit wat je hier tegen komt!

 

Andere bloedstollende en hartslag verhogende avonturen beleef je in één van de overige haunted houses:

 

The Clinic

Welkom in de kliniek van Dr. Adams. Wees gerust, je bent hier in goede handen. Voor iedere denkbare behandeling kun je hier terecht. Hier wordt je met volledige aandacht, met chirurgische precisie en uiterste zorgvuldigheid behandeld. Boek nu een behandeling en je zult de kliniek straks als een compleet ander mens verlaten! Tenminste, als het je lukt…  

 

Walibi Fright Nights The Clinic

 

The Villa

Het Hollywood van de Fright Nights. Wil jij de hoofdrol spelen in een bloedstollende horrorfilm? Grijp hier je kans! Een auditie is niet nodig…

 

Walibi Fright Nights The Villa Haunted Houses

 

Psychoshock

Wil jij je beschikbaar stellen voor onderzoek naar geneesmiddelen en/of andere medische wetenschap? Sta jij stevig in je schoenen en laat je je niet snel gek maken? Mooi! Voor verschillende experimenten op het gebied van “angst” zoekt Professor Mortis nog een aantal proefpersonen. Ben je in goede geestelijke en lichamelijke conditie? Meld je dan maar aan als je durft!

 

Jefferson Manor

Een oud landgoed. Met daarop een nog ouder en geheel vervallen landhuis, dat ooit bewoond werd door de familie Jefferson. Deze familie is op een vage, onbekende en vooral tragische manier aan haar einde gekomen. Het gerucht gaat dat zij zich fanatiek bezig hielden met het oproepen van verschillende geesten.

 

Walibi Fright Nights Haunted Houses

 

Haunted Holidays

Hoor wie klopt daar kinderen? Of: dáár wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. En wat dacht je van: Jingle Bells, Jingle Bells, jingle all the way? Gezellig met z’n allen rond het haardvuur; ouderwetse Hollandse gezelligheid. Na een bezoek aan het pas vernieuwde Haunted Holidays zullen je feestdagen helaas nóóit meer hetzelfde zijn.

 

Video: Halloween Fright Nights 2016

 
Reacties op "Hoe beleef je Halloween bij Walibi Fright Nights"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.