Nieuwe attractie voor Walibi, durf jij de behandeling aan?

Binnenkort kun je in een kliniek in Walibi Holland terecht voor een gloednieuwe persoonlijke behandeling, gebaseerd op de allerlaatste technieken en vers overgewaaid vanuit Amerika! Vanaf nu heb je nooit meer Examenvrees, bestaan er geen moeilijk vragen meer en spreek je vloeiend Spaans, Russisch en Grieks binnen een week…

 

Walibi Holland Attractiepark

 

NeuroGen

In een nieuw gedeelte van The Clinic, de veelbesproken en alom geprezen Halloween -attractie, kun je vanaf 14 april terecht voor een gloednieuwe virtuele behandeling. In deze nieuwe Virtual Reality attractie ondergaan Patiënten een Neuronen-behandeling. Alleen. Zonder hulp. Zonder houvast. Zonder steun en toeverlaat…. Juist: helemaal alleen. En de patiënt? Dat ben jij!

 

Nieuwe Virtual Reality attractie in Walibi Holland

 

Virtual Reality

In Amerika is men in verschillende pretparken al volop bezig met Virtual Reality; oftewel levensechte “virtuele attracties”. In Nederland heeft Walibi dit jaar de primeur. Wanneer de deuren van het park in april weer open gaan, is Walibi het eerste park in Nederland met een attractie die gebaseerd is op Virtual Reality de allernieuwste technieken zorgen hierbij voor een unieke attractie, die met geen enkele andere Virtual Reality attractie op de wereld te vergelijken is.

 

Bekijk ook:

 

Nieuwe attractie Walibi NeuroGen

 

Hoe de nieuwe attractie er precies uit gaat zien, heeft Walibi Holland nog niet bekend gemaakt. Maar één ding is zeker: na een bezoek aan NeuroGen zal je Einstein eindelijk begrijpen.

 

Weer een nieuwe attractie voor Walibi

Niet heel lang geleden opende Walibi met groot spektakel ook al een nieuwe attractie. Hier lees je alles over in ons artikel: "Nieuwe attractie Walibi omgeven door mysteries".

 
Reacties op "Nieuwe attractie voor Walibi, durf jij de behandeling aan?"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.