Nieuwe Achtbaan Walibi omgeven door mysteries

Vanaf volgend seizoen heeft Walibi Holland weer een gloednieuwe uitdaging voor de lefgozers en –meiden onder ons: namelijk een nieuwe achtbaan! Maar tot op heden doet Walibi erg geheimzinnig over haar nieuwste attractie.

 

Nieuwe achtbaan Walibi met muziek van mr Polska

 

Nieuw en uniek concept

Zo zal je op internet of in de media geen informatie vinden over deze, naar horen zeggen, bijzonder spectaculaire rollercoaster. De informatie die Walibi geeft, verspreiden zij via Snapchat. Met onduidelijke en flitsende filmpjes geven zij een indruk van wat ons te wachten staat, maar zonder ons de graag gewilde details prijs te geven. Het enige wat ze loslaten, is dat je de wereld van tijd tot tijd eens door een andere bril moet bekijken.

 

"Gezien de naam vermoeden wij dat er behoorlijk wat G-krachten vrij zullen komen"

 

Thrillseekers opgelet

Momenteel weten we dan ook niet meer dan dat de aankomende seizoens-opening een knallend spektakel zal zijn en dat de nieuwe achtbaan is gebaseerd op een compleet nieuw concept, waarbij zelfs de meest fervente achtbaanliefhebbers even een stapje achteruit zullen doen! Walibi belooft dus uit te pakken met een spectaculaire “thrillride” die in heel Europa zijn weerga niet kent. En gezien de naam, "Lost Gravity" vermoeden wij dat er behoorlijk wat G-krachten vrij zullen komen en dat de zwaartekracht tot het uiterste zal worden getergd!

 

Music by Mr. Polska

De bijbehorende muziek zal worden geproduceerd door de zeer bekende Mr. Polska. Afgaande op de muziek belooft het dan ook zeker een uitdagende en grensverleggende attractie te worden.

 

Spectaculaire opening

Dus reserveer 24 maart alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! Walibi Holland nodigt iedereen, jong en oud, van harte uit om deze unieke seizoens-opening bij te wonen. De enige voorwaarde is dat je wel van avontuur moet houden.

 

* Update

Inmiddels is de nieuwe achtbaan bekend! Het is een enorm spannende rit geworden die speelt met de wetten van de zwaartekracht. En dus doet de attractie haar naam eer aan (Gravity). Zie de afbeeldingen hieronder van de Gravity.

 

Gravity, nieuwe achtbaan Walibi onthuldSpeel met de wetten van de zwaartekracht in de nieuwe achtbaan van Walibi
Reacties op "Nieuwe Achtbaan Walibi omgeven door mysteries"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.