Escape Tours Doesburg

Het mooie Hanzestadje Doesburg staat natuurlijk bekend om haar mosterd. Jullie gaan terug naar het jaar 1462 en treden in de voetsporen van Abraham Derksen, hij werkte in de bekende Gosen Momme mosterdfabriek. Hij was een belangrijke medewerker want hij kende het recept van de mosterd!
Johan Jansen uit Deventer wil dit recept graag hebben en verzint een list. Hij biedt Abraham een paar gratis drankjes aan in zijn stamkroeg. Als Abraham aan het einde van de avond te veel heeft gedronken vertelt hij per ongeluk het recept aan Johan. Mosterdbaas Gosens is woedend en wil Abraham dringend spreken.


Abraham is doodsbenauwd voor zijn baas en wil uit de stad ontsnappen. Er zou een geheime uitgang in Doesburg moeten zijn, maar niemand weet precies waar die zit. Dwaal met deze citygame langs de leukste plekjes van Doesburg, beantwoord de vragen, ontcijfer de cryptische aanwijzingen en help Abraham ontsnappen voordat het te laat is! Lukt dit binnen 2 uur? Dan verdienen jullie misschien wel een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij de Ooipoortkerk, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Doesburg

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Doesburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Doesburg te melden