Jan Klaassen Dromenland Kindercamping

Kom slapen bij kindercamping Jan Klaassen Dromenland in Gelderland. Sfeervolle glamping speciaal voor gezinnen met kinderen. Slaap in een unieke accommodatie en beleef de vakantie van je dromen met onbeperkt toegang tot het nabij gelegen pretpark.


Jan Klaassen Dromenland


Slaap in de unieke en comfortabele accommodaties. Er is een helikopter, brandweerwagen, piratenboot, Amerikaanse schoolbus, boomhut, meerdere pipowagens, safaritenten, tipi's en yurts. Allemaal voorzien van goede bedden en geheel in stijl ingericht met verkleedkleding voor de kinderen. Ideaal voor het hele gezin! De camping is sfeervol ingericht met oog voor detail. Alles is zeer kindvriendelijk opgezet, kleinschalig en knus.


Jan Klaassen camping boot


Komt u met uw eigen tent of caravan? Het trekkersveld is ideaal voor kamperen. Je bevindt je direct in de groene omgeving van de Montferlandse bossen in Gelderland. Honden zijn helaas niet toegestaan.
Een dagje uit naar het Land van Jan Klaassen

Met het grootste poppentheater van Nederland, een groot buitenspeelpark, indoorspeeltuin en waterspeeltuin. Kortom alle ingrediƫnten voor een dag plezier. Klik hier voor meer informatie.

 

 0 Recensies over Jan Klaassen Dromenland Kindercamping

Hoeveel sterren geef jij Jan Klaassen Dromenland Kindercamping?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Jan Klaassen Dromenland Kindercamping te melden