Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

Midden op de Veluwe, in het Gelderse dorp Beekbergen, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos. Het hotel wordt omringd door prachtige ongerepte natuur en is hierdoor de ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Daarnaast staat gastvrijheid hoog in het vaandel bij het hotelpersoneel!


De luxe hotelkamers van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos zijn voorzien van diverse gemakken zoals een televisie en badkamer. De heerlijke bedden verzekeren u van een perfecte nachtrust. Wanneer u wilt genieten van een uitgebreid ontbijt op bed kunt u gebruikmaken van de roomservice. Tevens is het mogelijk een e-bike te huren in het hotel.
Na een dag op pad te zijn geweest kunt u in het culinaire hart van het hotel weer even tot rust komen. In het restaurant geniet u van culinaire hoogstandjes die door de chef-kok met passie worden bereid. Bij mooi weer is het tevens heerlijk vertoeven op het sfeervolle buitenterras. Ook hier is het aangenaam onder het genot van een klein hapje en drankje.


Door de ideale ligging, midden op de Veluwe, is het hotel omgeven door prachtig natuurschoon. De Veluwe is één van de bekendste natuurgebieden van Nederland en leent zich uitstekend voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten. In het schitterende natuurgebied Nationaal Park De Hoge Veluwe ontdekt u diverse flora en fauna.
Voor wie op zoek is naar stedelijk vertier kan uitwijken naar het binnenstadje van Beekbergen of bezoekt één van de bruisende steden zoals Apeldoorn, Deventer of Zutphen. In de directe omgeving zijn tevens diverse musea en attractieparken. Kortom: Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos is het ideale startpunt voor een weekendje weg in eigen land.

 

 


0 Recensies over Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel Het Veluwse Bos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel Het Veluwse Bos te melden