Het Land van Jan Klaassen

(4.3/5)  55 recensies

Slechts 6 minuten vanaf de A12 ligt het unieke pretpark Het Land van Jan Klaassen voor kinderen. Met het grootste poppentheater van Nederland, een groot buitenspeelpark, indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca. Kortom alle ingrediënten voor een dag plezier.

 

Klim/klauter, schommel of rol, maak een treinreis of ga van de nieuwe 4-baans turboglijbaan en bezoek het poppentheater-museum. Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is ook toegestaan. Ideaal voor een dag uit, verjaardagsfeest of reünie/familiedag. Kom en beleef 1 van je leukste dagen.

 Elke dag is er een poppentheater, in de grote buitenspeeltuin staat een doolhof met lachspiegels, kinderen kunnen een ritje maken in de kaboutertrein en op de piratenboot voelen ze zich net echte piraten.

 

In de grote indoor speeltuin vind je ook nog eens vele glijbanen, karren, een klimwand, een touwbrug, een spookhuis, een treintje en zelfs nog meer. Bovendien maakt Katrijn er het lekkerste eten voor je klaar.
Jan Klaassen Dromenland

Wil je op vakantie bij Jan Klaassen en overnachten in unieke accommodaties zoals een helikopter of een brandweerauto? Kijk dan eens wat  deze camping u te bieden heeft.

 

Openingstijden

23 februari t/m 10 maart

Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur

 

Maart

Woensdag 12:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag 10:00 tot 17:00 uur

 

April t/m september

Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur

 

September

Woensdag 10.00 tot 17.00 uur

Vrijdag t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur

 

Oktober

Woensdag 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 17.00 uur

 

Herfstvakantie, dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur

 

November en december

Woensdag 12.00 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 17.00 uur

Kerstvakantie: aangepaste tijden


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Van 2 tot 64 jaar €11,50

65 plussers €10,-

Parkeren van april t/m oktober €5,-

Jarige hebben gratis toegang


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


55 Recensies over Het Land van Jan Klaassen

(Pagina 1 van 6)

 

"Theater en heerlijk spelen"

Fam van de Wetering   -   29-10-2023

29-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Theater en heerlijk spelen"

Het is echt een aanrader. Aan het eind van de dag wilde de kleine niet meer weg. Het poppentheater en het personeel zijn TOPPERS!


"Zeer zeer slecht"

G   -   15-09-2018

15-09-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Zeer zeer slecht"

Zeer zeer slecht, Afglopen middag is mijn zoontje met een verjaardagsfeestje naar Het Land van Jan Klaassen geweest. Jongetje is zeven jaar en heeft diabetes 1. Mannetje kan zichzelf nog niet voorzien van de benodigde insuline. Omstreeks 14:00 uur kwam ik voor medische begeleiding bij dit park aan. Kwam bij de kassa en gaf aan dat ik voor medische begeleiding kwam inzake zeven jarig jongetje met diabetes 1 Bedrag wat mij berekend werd was 11,- euro intree en 5,- euro parkeergeld. Bij aangeven dat dit een ongehoord bedrag was voor medisch handelen werd dit teruggebracht naar 9,20 euro. Heb dit betaald. Na enkele minuten ben ik teruggegaan naar de kassa en aangegeven dat ik het toch niet juist vondt voor medisch handelen. Ik hier later ook een revieuw over zou gaan schrijven. Ik kon een voucher krijgen voor een gratis volgend bezoek. Aangegeven dat ik die niet hoefde, het mij om nu ging. Ben gaan zitten vooraan in het park om eventuele calamiteiten op te vangen. Na 15 minuten kwam de parkmanager naar mij toe, zonder zich voor te stellen was de eerste zin "wat kom je hier doen als je er niet voor wilt betalen, dan kun je beter weggaan" Verbijsterd keek ik hem aan, daarna aangegeven dat hij het er alleen maar erger mee maakte. Hij gaf aan dat je voor een pak melk ook moest betalen. Dus ook voor toegang. Na mijn verontwaardiging uitgesproken te hebben over zijn gedrag, uitspraken en zienswijze, uiteindelijk kon het toch. Gaf zijn kassa medewerker de schuld van alles. Heb hem aangegeven dat zij alleen maar de procedure volgt en blijkbaar deze zo is dat een ieder het volle pond moet betalen. Kreeg mijn geld terug als ik maar geen revieuws schreef. Want negatieve revieuws bleven zolang bovenaan staan. Blijvend bleef hij zijn medewerker afvallen. Ik gaf wederom aan dat enkel zijn benadering mij dwars zat, zijn zienswijze. Heb hem zelfs gevraagd of hij alles om zoveel mogelijk geld vergaren gaat. Afgezien de normale menselijke normen en waarden. Minder weergeven

Lees verder  

Reactie van Mirelle Heuvel

24-09-2023

Wow, dit is wel jaren geleden, maar ik lees dit toevallig net. Wie rekent nou entreegeld, zelfs als het een gereduceerd tarief is, voor iemand die alleen even een medische handeling bij een bezoeker van het park komt verrichten en dan vertrekt? Ongelooflijk, en bizar om dan de boosheid van degene die moest betalen als ongehoord af te doen.

Reactie van Geert

29-09-2018

Beste G, U weet woorden goed te verdraaien. Uw zoon is inderdaad met een verjaardagsfeest geweest. Toen u zich melde bij de kassa heeft u op een minder nette manier onze kassa medewerkster gezegd dat u het belachelijk vindt entree te moeten betalen. Zij stelde voor iemand erbij te halen om e.e.a. uit te leggen. U heeft haar met venijnige stem laten weten hier totaal niet van gediend te zijn [de mensen die achter u in de rij stonden hebben u hier nog op aangesproken]. Omdat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel staat heeft zij u met een kortingsregeling minder entree laten betalen. U heeft uw afgunst inderdaad kenbaar gemaakt door onze kassamedewerkster een tweede keer te benaderen. Nu waren er geen andere bezoekers in de rij en heeft u wederom op een minder leuke manier het haar verteld. Bovenstaande mij doorgegeven en daarna heb ik u benaderd. U was boos! Ik heb u uitgelegd dat ik met een helikopter view het voorval wilde bekijken. Hoe ik mijn zinnen ook formuleerde, u verdraaide ze steeds. Ik heb u aangegeven dat ik het jammer vind dat het zo is gelopen en heb u het geld terug gegeven uit oogpunt van klantvriendelijkheid. U gaf aan het een goede oplossing te vinden en hebben het erbij gelaten. Ik ben blij dat ik een reaktie kan geven op uw bericht. Geert Prein


Xanne   -   21-10-2016

21-10-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Leuk voor de kinderen. De voorstelling mogen ze wel updaten die was behoorlijk oubollig en duf. De kinderen waren wel enthousiast. Prima park verder.


Marja oldenboom   -   12-09-2016

12-09-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Wij zijn met onze kleinzoon van 2,5 jaar naat het land van jan klaassen geweest en we vonden het super zeker voor deze leeftijd er leuk ook hij heeft er van genoten we komen zeker terug en zullen het verder vertellen Hartelijk dank ook voor de vriendelijke personeelsleden

Lees verder  


Kemperman   -   22-08-2016

22-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Geweldig genoten met onze bijna 2 jarige zoon


Ingrid van riswijk   -   09-08-2016

09-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

geweldig park voor jonge kinderen. soms is het poppenkastverhaal teveel gericht op grappen voor volwassenen. heb er 2 gezien. er zat duidelijk verschil in de beleving van mijn kleinkind. verder is er weinig aandacht voor glutenvrij. jammer. zelf meenemen is natuurlijk altijd een optie. wij hebben heel erg van dit park genoten.

Lees verder  


a voerman   -   06-08-2016

06-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Onze drie kleinkinderen hebben zich prima vermaakt. Dus wij ook


Nanda   -   06-08-2016

06-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Een hele dag kunnen vermaken!


Miranda   -   05-08-2016

05-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Wat een superleuk park is dit. We waren met onze zoon van 5 jaar en hij heeft zich heel goed vermaakt. Het buitenterrein is groot met veel verschillende speelgelegenheden. Helaas hadden wij slecht weer en hebben we ons binnen moeten vermaken, maar dat was geen enkel probleem. De poppenkast shows zijn geweldig voor alle leeftijden, hebben er allemaal met veel plezier naar gekeken. Het personeel is vrolijk. De entreeprijs is voor kinderen èn volwassenen hetzelfde. Maar er is altijd wel wat korting ergens te krijgen waardoor het prima betaalbaar is. Ik zou zeggen: ga er heen!

Lees verder  


S.M. Elkink   -   27-07-2016

27-07-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Vriendelijk personeel, leuk speelpark voor kleine kinderen en betaalbaar.


Hoeveel sterren geef jij Het Land van Jan Klaassen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2023 is ten einde gekomen. Ook dit jaar is er weer volop gestemd. De stembussen zijn gesloten en er is een winnaar uitgekomen, dus wacht niet langer en lees snel verder om erachter te komen wie dit jaar de titel Publieksfavoriet heeft gewonnen!

Lees verder...

 

23 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

13 Tips voor een dagje uit in de Voorjaarsvakantie

Dit waren de 15 populairste Uitjes van Augustus

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Het Land van Jan Klaassen te melden