Recreatiepark de Wielerbaan

Recreatiepark De Wielerbaan is gelegen in Wageningen. De bosrijke omgeving van het vakantiepark zorgt voor rust en ontspanning. U kunt hier zowel kamperen als een accommodatie huren. Tijdens uw verblijf op het vakantiepark bij Wageningen kunt u een potje jeu de boules of tafeltennis spelen, of een duik nemen in het binnenzwembad. Kinderen vermaken zich opperbest bij de kidsclub, in de grote buitenspeeltuin of op het voetbalveld. Wanneer u even geen zin heeft om te koken kunt u een frietje halen bij de snackbar of aanschuiven in het restaurant voor een heerlijke maaltijd. Tegen betaling kunt u gebruik maken van Wifi om bijvoorbeeld een vakantiekiekje naar het thuisfront te sturen.


Kamperen:

Bij Recreatiepark De Wielerbaan kunt u gezellig komen kamperen ook samen met uw trouwe viervoeter want honden zijn welkom. De kleinschalige camping beschikt over trekkersplaatsen, kampeerplaatsen en groepskampeerplaatsen waar u geniet van de rust en de natuur om u heen. De kampeerplaatsen beschikken over een 8-16 ampère elektriciteitsaansluiting en een wateraansluiting.


Verhuur:

Bij Recreatiepark De Wielerbaan van TopParken kunt u comfortabele stacaravans en chalets huren geschikt voor twee tot vier personen. Een deel van deze vakantiewoningen bevindt zich bij de bosrand. U staat dan ook zo midden in het bos. De inrichting van de vakantiewoningen bij Recreatiepark De Wielerbaan is sfeervol en modern. Ook beschikken de vakantiewoningen afhankelijk van het type over over een terras met tuinmeubilair en parasol.

 

 


0 Recensies over Recreatiepark de Wielerbaan

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark de Wielerbaan?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark de Wielerbaan te melden