Landal Landgoed 't Loo

(4/5)  1 recensies

Landal Landgoed 't Loo heeft een prachtig recreatiemeer op het vakantiepark en biedt veel activiteiten en faciliteiten. Met een bowlingbaan, een kinderboerderij en een indoorspeelplaats is er voor ieder wat wils. Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid faciliteiten op dit vakantiepark.


Met mooi weer kunt u genieten van de zon terwijl uw kinderen aan het recreatiemeer spelen. De Park Plaza is ingericht met winkels, restaurants en een compleet nieuwe indoorspeelplaats voor de kleine gasten. Liever iets actiever? Landal Landgoed 't Loo beschikt over een aantal prachtige tennisbanen en een overdekt zwembad. Wilt u een leuk uitstapje maken? Ontdek de natuur van de Veluwe, ga met de kids naar één van de attractieparken in de omgeving of breng een bezoek aan Hanzesteden als Kampen en Zwolle.

 

 


1 Recensies over Landal Landgoed 't Loo

(Pagina 1 van 1)

 

"Fijn park met leuke activiteiten en veel glutenvrije opties"

Debby   -   06-09-2021

06-09-2021

"Fijn park met leuke activiteiten en veel glutenvrije opties"

Wij zijn deze zomervakantie 10 dagen op vakantie geweest naar Landgoed ‘t Loo. Het is een heel leuk park met veel leuke activiteiten en als topper het meertje. De activiteiten die ze voor de kinderen hadden waren erg leuk. Wat ik wel heel erg jammer vond was dat bijna alles betaald was en de vakantie was ook niet goedkoop, dus dat is wel iets waar je vooraf rekening mee moet houden. Wat ik heel fijn vond was dat ze graag met je meedenken. Mijn dochter heeft Coeliakie en ze zochten direct naar oplossingen zodat zij ook lekker kon eten en ze hebben veel glutenvrije opties. Top

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Landal Landgoed 't Loo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

De vakantieparken van Landal hebben nieuwe en vernieuwde faciliteiten om het verblijf van hun vakantiegangers nog prettiger te maken. In dit blog zetten wij voor jou alle vernieuwingen op een rijtje.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Landal Landgoed 't Loo te melden