Rhederlaagse Meren

De omgeving van Rhederlaagse Meren biedt vele mogelijkheden tot stedentrips, attractieparken en natuur. Bezoek steden als Doesburg en Arnhem, of ga naar de Apenheul of Burgers' Zoo. Er zijn ook pretparken in de buurt van Rhederlaagse Meren, zoals pretpark Julianatoren en pretpark Wunderland Kalkar. Je kunt ook ontspannen in een wellnessresort De Veluwse Bron. Wil je de natuur verkennen? Bezoek dan het Nationaal Park De Hoge Veluwe en kijk je ogen uit!


Kijk je ogen uit


Kamperen:

Bij Rhederlaagse Meren kun je dicht bij het water kamperen. Het park biedt ruime kampeerplaatsen op een groot veld. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère en waterpunten. Er staan meerdere sanitairgebouwen met douches/toiletten, een wasserette etc. Er zijn ook ruime kampeerplaatsen in de nabijheid van het strand en meer. Voor de echte waterliefhebber bieden wij ook ruime kampeerplaatsen direct aan het water met een prachtig uitzicht over het Rhederlaagse meer. Alle staanplaatsen zijn afgeschermd door een groene haag waardoor je veel privacy hebt.


Kamperen


Verhuur:

Ervaar de vrijheid op Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren. Je kunt verblijven in diverse accommodaties geschikt voor een gezinsvakantie tot een familieweekend. Er is een keuze uit chalets en stacaravans tot 6 personen. De accommodaties zijn voorzien van een open keuken en een ruime eet- en zithoek. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Enkele hebben een apart toilet. Op terras heb je beschikking over een picknicktafel. Er is gratis wifi en een flatscreen tv.

 

 


0 Recensies over Rhederlaagse Meren

Hoeveel sterren geef jij Rhederlaagse Meren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Rhederlaagse Meren te melden