Julianatoren

(4.2/5)  13 recensies

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met dinosaurussen! Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij bijvoorbeeld mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan!

 


Elke dag show-time!

Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien in twee spectaculaire grote parkshows. Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

12 april t/m 25 oktober

Dagelijks open van 10:30 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 2 jaar €25,00

Parkeren €8,75

 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


13 Recensies over Julianatoren

(Pagina 1 van 2)

 

"Superleuk"

Anja   -   11-08-2019

11-08-2019

Reageer op deze review

"Superleuk"

Ook voor de kleinste kinderen is het leuk. Personeel altijd vriendelijk, wij hebben een abonnement en het is altijd een superuitje!


"De kids hebben zich prima vermaakt"

Ina   -   17-05-2018

17-05-2018

Reageer op deze review

"De kids hebben zich prima vermaakt"

Voor elke leeftijd kids is er wel wat


"Geweldig voor jong en oud "

Monique   -   17-05-2018

17-05-2018

Reageer op deze review

"Geweldig voor jong en oud "

Ook kleintjes vermaken zich hier prima. Fijn dat he overal kan zitten leuk voor oma.en de toiletten zijn ook goed De prijzen voor snoep vindt ik wel wat aan de dure kant

Lees verder  


"Leuke dag voor het hele gezin!"

Debby   -   28-07-2017

28-07-2017

Reageer op deze review

"Leuke dag voor het hele gezin!"

Wij hebben een heel leuke en gezellige dag gehad bij de Julianatoren. Wij zijn afgelopen woensdag geweest toen het redelijk mooi weer was. Dat merkte je wel meteen aan het aantal mensen. Het zijn de afas sprookjesweken. Je ziet de hele dag door prinsessen rondlopen in mooie jurken, maar toch wel het leukste is de show het prinsessenbal! De kinderen vonden het geweldig. Mijn oudste vond de tuimelende muis het leukst en mijn jongste de muizenval. Dus die hebben ze vaak opnieuw gedaan. Een zeer geslaagde dag dus.

Lees verder  


"Het is altijd een feest"

Bianca Velthuizen   -   02-04-2017

02-04-2017

Reageer op deze review

"Het is altijd een feest"

Onze kinderen vinden t altijd een feest om naar de julianatoren te gaan, vriendelijk personeel, leuke shows, en meneer kaasschaaf en mevrouw suikerspin, en Julia en Julie altijd vrolijk en vriendelijk , nu voor t tweede seizoen een gezinskaart.

Lees verder  


"Parkeren is een ramp"

Sonnie   -   11-10-2015

11-10-2015

Reageer op deze review

"Parkeren is een ramp"

Parkeerplaats bij het park is klein en dus heel snel vol, zelfs op rustige dagen. Je moet dan of 10 minuten lopen of in een volgepakte pendelbus, met kinderwagen! Hoe dan ook wel €7,50 betalen voor het parkeren! Attracties zijn oud en er zijn lange wachtrijen, zelfs wanneer de website aangeeft "rustige dag" Eens maar nooit weer!

Lees verder  


Linda   -   29-04-2015

29-04-2015

Reageer op deze review

Wij hebben al een aantal jaren een seizoenskaart van de julianatoren. Onze kinderen vinden het elke keer weer een feestje om naar de toren te gaan! De laatste jaren heeft de julianatoren met de shows een goede stap gezet, waardoor het park elke keer weer iets leuks heeft. Waardoor het nog leuker is om te gaan. Personeel is heel vriendelijk en meneer Kaasschaaf, mevrouw Suikerspin, Dino en natuurlijk Jul en Julia zijn fantastisch. Kortom een heus feestje!

Lees verder  


Mark Teunissen   -   01-05-2014

01-05-2014

Reageer op deze review

Voor de verjaardag zijn we met onze zoon Thijs (2jaar) naar Juliana Toren geweest. Samen met zijn nichtje dat een half jaartje ouder is heeft hij het erg naar zijn zin gehad. Er waren genoeg attracties waar de kleine zich hebben kunnen vermaken. Beiden kinderen hebben een top dag gehad bij Juliana Toren. Parkeren was geen probleem en het pendelbusje hoefde je eigenlijk nauwelijks op te wachten. Voor de kinderen is dit een mooi park. Bovendien is het ook een fijn park als ze straks groot genoeg zijn om zelf rond te wandelen. En omdat het niet heel groot is is het terug vinden van elkaar dan ook geen probleem. Net als bij bijna elk pretpark zijn de meeste attracties enkel leuk met mooi weer. Er is zelfs een kinder bioscoop en een theater. De kleintjes kunnen zich overigens ook goed vermaken de kinderhoek waar ze een speeltoestel hebben geplaatst met glijbanen etc. Goed om even bij te komen en te rusten als ouder terwijl de kleine bezig zijn.

Lees verder  


lia dikkers   -   28-04-2014

28-04-2014

Reageer op deze review

Een gewèldig,kindvriendelijk park! Komen er al jàren met gezinskaart met de kleinkinderen. Ook dit jaar weer goed geinvesteerd in nw,atracties,parkeerterrein. Ga zo door. Ik ben er blij mee. Kleinkinderen nog meer :):)

Lees verder  


Debby   -   23-06-2013

23-06-2013

Reageer op deze review

Wij zijn hier 2 keer geweest en iedere keer hebben we een hele dag plezier gehad. Veel leuke attracties. Als we weer een keer in de buurt zijn wil ik er zeker weer naartoe!!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Julianatoren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review Julianatoren Apeldoorn en de Sprookjesweken

Review Julianatoren Apeldoorn en de Sprookjesweken

Er was eens een stuk land vol met sprookjes figuren, dino's en muizen. Ze zeggen dat kinderen hier wel uren al dan niet dagen kunnen spelen. Dat moesten wij dus van dichtbij gaan bekijken.

Lees verder...

 

Tips voor de leukste Halloween uitjes

22 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

Nieuwe thrill ride in de Julianatoren: De Hoge Hoed

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Julianatoren te melden