Outside Escape Enschede

Verken de stad, los onderweg raadsels op en ontdek Enschede op een geheel nieuwe manier! Deze uitdagende city escape leidt je langs zowel de bekende als de verborgen pareltjes van de stad. Tijdens deze spannende stadswandeling werk je samen met je teamgenoten om een mysterie op te lossen dat speciaal is ontworpen voor Enschede.


Kies een stad naar keuze om Outside Escape te spelen


AI, AI, AI!

In deze city escape volg je een kritische rechercheur die hulp krijgt van een geavanceerde AI-partner. Samen proberen ze een drugsbende op te sporen.


Vertrouw jij de AI-partner?


De AI kan patronen herkennen en voorspellingen doen over het gedrag van de bende, maar de vraag blijft: is deze AI-partner wel volledig te vertrouwen? Beleef dit unieke avontuur en ontdek het zelf!

 

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€25,00 per team


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Enschede

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Enschede?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Enschede te melden