Nieuwe thrill ride in de Julianatoren: De Hoge Hoed

Alsof er nog niet genoeg te doen is bij de Julianatoren openen zij toch gewoon nog een attractie. Deze keer een heuze thrill ride. Vanaf zaterdag 20 april opent de nieuwe attractie al en kan iedereen een ritje maken in de Hoge Hoed.

 

 

Thrill ride de Hoge Hoed

Deze nieuwe ‘thrill ride’ attractie is speciaal voor de kids met stalen zenuwen! De vrijevaltoren is 10 meter hoog. Eenmaal plaatsgenomen, wordt iedereen langzaam omhoog getakeld. Bovenin blijft het bakje even hangen, waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort. Dat klinkt behoorlijk spannend! De locatie van de nieuwe attractie is vlak bij de entree van het park dus je zal hem snel genoeg vinden.

 

Superleuke Lenteweken

In de meivakantie zijn er bij de Julianatoren de Superleuke Lenteweken, van 19 april t/m 5 mei, maak je kennis met Cas de Ranger! Hij is onderzoeker en stoomt je in zijn show klaar om op avontuur te gaan. Dit kan je meteen in de praktijk brengen in zijn eigen experience: een spannend bospad waar je heel veel kan ontdekken over planten, bomen en dieren die leven in de bossen rond Kinderpretpark Julianatoren.

 

 
Reacties op "Nieuwe thrill ride in de Julianatoren: De Hoge Hoed"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.