Review Julianatoren Apeldoorn en de Sprookjesweken

Er was eens een stuk land vol met sprookjes figuren, dino's en muizen. Ze zeggen dat kinderen hier wel uren al dan niet dagen kunnen spelen. Dat moesten wij dus van dichtbij gaan bekijken.

 

Een sprookjesachtig ritje in de Julianatoren

 

De winnaar is bekend!

Wil jij weten of je de 4 ere tickets voor de Julianatoren gewonnen hebt? Bekijk dan gauw onderstaande video.

 

 

Let op! Niet gewonnen en toch de Julianatoren bezoeken?

 

Jul en Julia in de Julianatoren

 

De Julianatoren ligt in de grote stad Apeldoorn. In grote steden is grond vaak schaars. Daardoor is bij het park niet genoeg ruimte om te parkeren. Maar hier heeft de Julianatoren een oplossing voor. Op zo’n 10 minuten lopen afstand is een groot parkeerterrein waar je tegen betaling je auto kan zetten. Aan de lopende band rijden hier pendelbussen heen en weer om de bezoekers voor de deur van het park af te zetten. Voor kinderen is dit busritje het begin van het avontuur die een dagje Julianatoren hen zal brengen. Vol spanning praten ze met elkaar of ze de roze of de blauwe bus zullen krijgen! 

 

Julia's Buslijn

 

Eenmaal aangekomen kan een eventuele grote rij voor de kassa je afschrikken maar tot onze verbazing waren we hier echt zo doorheen. 

 

Klein maar fijn

Het park heeft niet heel veel ruimte tot haar beschikking maar wil wel een groot aanbod aan attracties bieden. En dit is de Julianatoren gelukt! Door attracties dicht op elkaar te plaatsen en soms zelfs op het dak van een attractie weer een andere attractie te bouwen is het park bomvol met leuke, spannende en vermakelijke attracties voor kinderen. 

 

Julianatoren van de glijbaanJulianatoren ga op safari

 

Niet overal werkt dit even goed. Zo is er één plek waar vier attracties dicht op elkaar zitten en tegelijk gemanaged worden. Deze plek is voor de bezoeker als voor het personeel wat chaotisch. Na een ritje in één van deze attracties moet je ook aardig omlopen om weer terug bij de rij te komen.

 

Vlieg hoog en laag in de Batmouse

 

Het park staat vol met van die kleine attracties die je bijvoorbeeld bij de supermarkt ziet staan. Maar schrik niet! Bij de Julianatoren zijn al deze attracties gratis te gebruiken.

 

Sprookjesweken van hoog niveau

Elke zomer staat de Julianatoren in het teken van de Sprookjesweken. Verspreid over de dag zijn er allemaal leuke optredens in het park. Met als klapstuk het grote sprookjesconcert. Dit optreden wordt vier keer per dag door professionele acteurs getoond. Het stuk is van hoog niveau, zowel dans, zang als acteer werk zijn zeer indrukwekkend en aangenaam om naar te kijken. Kinderen zijn helemaal onder de indruk van het theaterstuk en doen enthousiast mee wanneer Hans en Grietje ze vragen mee te dansen, zingen of klappen.

 

Julianatoren SprookjesconcertJulianatoren sprookjesconcert Sprookjesweken

 

Bij binnenkomst wekt het theater niet de indruk dat je zo’n mooie show gaat zien. Maar gelukkig, zodra de acteurs het podium betreden is dat vergeten. Voorin in de zaal zijn de plekken gereserveerd voor kinderen. Natuurlijk proberen ouders daar ook te gaan zitten maar het personeel houdt goed toezicht en zorgt dat er enkel kinderen zitten. Ook het decor zit prima in elkaar. Met verschillende achtergronden leef je helemaal mee met de sprookjesfiguren die je uiteindelijk bij het snoephuisje van de heks brengen. Ben je in de Julianatoren? Ga dan zeker kijken! 

 

Video: Sprookjesconcert Julianatoren

 

Eten, drinken en plaspauze

In de Julianatoren zijn voldoende restaurantjes en snack tentjes aanwezig. Zo kun je o.a. terecht in het grote restaurant voor volledige menu’s, bij Dino en Dina’s zijn er lekkere poffertjes en wafels, bij het suikerspin huisje, je raadt het al, voor lekkere suikerspinnen en popcorn en bij de Hamburgerkiosk kun je overheerlijke hamburgers happen. 

 

Horeca Julianatoren BurgerHoreca Julianatoren Wafel

 

Plaspauze? Ook hier is aan gedacht. Je hoeft bij de Julianatoren nooit ver te lopen voor de dichtstbijzijnde wc. 

 

Conclusie

Is een bezoekje aan de Julianatoren een aanrader? Zeker! Maar let wel, vooral voor jonge kinderen! Kinderen vanaf een jaar of 10 die een beetje stoer zijn vinden de meeste attracties misschien niet stoer genoeg of passen er niet meer in. Natuurlijk zijn er voor stoere kinderen ook wel wat opties, zoals bijvoorbeeld de achtbaan, spookhuis of de tollende muis.

 

Kinderen beleven een onvergetelijke dag

 

Bij de attracties staat gemotiveerd personeel welke erg leuk omgaan met de kinderen. De man bij de olifantjes was elk ritje opnieuw zo enthousiast. En de man bij de paardjes was wel in voor een geintje.

 

Julianatoren achtbaan juls rollerskatesJulianatoren Spetterende duikvlucht

 

Op de website stond vermeld dat het park om 17:00 uur zou sluiten. Maar wegens het mooie weer en de drukte bleef het park tot 18:00 uur open en zelfs na 18:00 uur werden we nog niet het park uitgejaagd. De bussen naar de parkeerplek bleven rijden, de restaurantjes bleven open en de rijen voor de attracties werden netjes weggewerkt. Geweldig dat het park maar vooral het personeel zo flexibel is! 

 

Is er een speciaal evenement zoals bijvoorbeeld de Sprookjesweken? Dan moet je zeker even een bezoekje aan de Julianatoren gaan brengen!

 

Video: Impressie Julianatoren

 
Reacties op "Review Julianatoren Apeldoorn en de Sprookjesweken"

Van hogen schreef:

16-08-2017

Onze kinderen van 4 en 7 zouden een ritje (of meer) in de auto's helemaal geweldig vinden!

Jellie schreef:

14-08-2017

Eigenlijk willen mijn kinderen overal graag in. Maar de achtbaan blijft favoriet

Patricia schreef:

14-08-2017

Wat we er gaan doen, maakt nog niet eens zo heel veel uit. Maar het zal goed zijn om er even uit te gaan met mijn kleine neefje en nichtje, die 2,5 week geleden bij een noodlottig ongeval hun vader zijn verloren. Even wat afleiding zal ze goed doen.

Jolanda Pikkaart schreef:

14-08-2017

We zijn er weleens geweest. Voor jongere kinderen is het leuk.

Heidie van der Steeg schreef:

13-08-2017

De kinderen zouden een gat in de lucht springen als ze naar Julianatoren mogen gaan. Ze zijn 5 en 7 jaar dus wat leeftijd betreft, is het een geweldig park voor ze. Ze vinden alles leuk, maar de vorige keer waren ze nog wat jong voor die Bungee trampolines maar nu niet meer. Dat zullen ze zeker weten heel graag willen.

Linda schreef:

13-08-2017

Onze zoon vindt vast alles leuk !
We zijn nog nooit bij jullie geweest en dat wordt hoognodig tijd voordat hij te lang is om in de attracties te gaan.
Het lijkt hem leuk om in de botsauto's te gaan, en de achtbanen !!
Groetjes uit Friesland !!

elly sierat schreef:

13-08-2017

ik geef antwoordt voor mijn kleinzoon van 3 jaar
hij zou zo graag in alles willen als het aan hem ligt dan maak je zijn dag goed is zo vrolijk ventje dus om dit te winnen zou geweldig zijn

elly sierat schreef:

13-08-2017

ik geef antwoordt voor mijn kleinzoon van 3 jaar
hij zou zo graag in alles willen als het aan hem ligt dan maak je zijn dag goed is zo vrolijk ventje dus om dit te winnen zou geweldig zijn

Erica de Groot schreef:

13-08-2017

Graag wil ik mijn oppasadres een adres met ouders en 2 kinderen een plezier doen.

Melinda schreef:

13-08-2017

Mijn dochters van 3 en 4 zullen hun ogen uitkijken en niet weten waar ze moeten beginnen omdat er zoveel te doen is! De dag van hun leven!

Vivi schreef:

13-08-2017

Wij zouden graag als gezin een dagje naar Julianatoren willen om alle zorgen van een ernstig ziek familielid even te kunnen vergeten en heerlijk te kunnen genieten!

gertie dreessen schreef:

13-08-2017

leuk zou mooi zyn voormynkleinkinderenmethun sameniestmooit doengrtxx

j schreef:

13-08-2017

Onze kleinzoon is/was angstig voor heel veel dingen, maar de Julianatoren heeft hem hier geholpen om angst te overwinnen. Nu zou hij heel graag met (ons) opa en oma terug willen om te laten zien wat ie allemaal durft en heeft gedaan.

Ton schreef:

12-08-2017

Kleindochter samen met opa voor een fundag naar de Julianatoren.

Barbara Gelens schreef:

12-08-2017

We zijn er nog nooit geweest maar ik lees 'dino's' en dat zou mijn zoontje van 4 geweldig vinden...zijn kleine broer van 2 dan natuurlijk ook dus wij rijden graag naar dit leuke familiepark!

Erica bolhuis-vd heide schreef:

12-08-2017

Wij doen graag mee met de winactie,ons gezin bestaat uit 6 personen,zo word het iets makkelijker financieel om heen te gaan,we zijn er daarom ook nog nooit geweest 😣 nu hebben we de kans we doen dus super graag mee.

David van Doesburg schreef:

12-08-2017

Hier zouden wij onze zoon van 3 heel blij mee maken! Hij wordt bijna grote broer, dus zouden we nog even met z'n 3en plus een vriendje erop uit kunnen gaan! 🍀🍀

Jolanda castenie schreef:

11-08-2017

Mijn zoontje mees heeft autisme en is dol op glijbanen en alles wat hard gaat zoals achtbaan. Klein schalig park dus voor hem goed overzichtelijk

Gert schreef:

10-08-2017

Onze zoon zegt nu al elke week dat we in september naar de julianatoren moeten gaan omdat dan zijn favorite Thomas de trein in het theater komt. Dus bij deze, hij heeft gesproken en wij moeten dan gaan. Ere kaarten zijn welkom

Marja van Veldhuizen schreef:

09-08-2017

Onze stoere zoon Sam is 5 augustus 3 jaar geworden, een mooie leeftijd om hem voor het eerst kennis te laten maken met de julianatoren dat zal hij helemaal fantastisch vinden en wij natuurlijk ook

Ria Bruin schreef:

09-08-2017

Onze kleindochter van 3 jaar, moest even wennen aan de showfiguren, maar rent nu zodra ze een show ziet erheen en wil elke keer opnieuw met ze op de foto. Inmiddels hebben we een mooie verzameling fotos. Uiteraard gaat ze daarnaast ook graag in de attracties het treintje en de draaistoeltjesmolen zijn favoriet.

Viv schreef:

09-08-2017

Dit jaar helaas geen vakantie voor ons maar dat wil niet zeggen dat we niks leuks kunnen gaan doen :-). Een dagje Julianatoren zou een geweldige verrassing zijn voor de kids! Lekker spelen en alle attracties uitproberen. Ons manneke van 6 heeft nu de leeftijd dat hij echt alles durft haha dus voor hem is het nu extra leuk. Een aantal jaren geleden zijn we er eens een dagje geweest maar of hij zich dat nog kan herinneren? Geen idee eerlijk gezegd! Ik waag heel graag een kansje! Echt een super leuk park voor de jongere kids!

Ylaise schreef:

09-08-2017

We willen heel heel graag deze kaartjes winnen.
Kinnen we mooi nog n vakantie dagje van maken

Ersin Berdo schreef:

09-08-2017

Mijn zoontje heeft de grootste plezier in botsauto's en de achtbaan.

Elaine Knol schreef:

09-08-2017

Wauw super leuke actie mijn zoon Don die zaterdag 3 jaar wordt zou super graag naar Juul en Julia willen. Dit uiteraard met zijn goede vriend Daniel die woensdag 3 jaar wordt. Wat zullen ze gaan genieten van de leuke attracties die jullie hebben 😍

swart schreef:

08-08-2017

Mijn kinderen(6,7 ) kunnen haast niet wachten om de muizenshow te bekijken. Ze zijn voor het eerst op bezoek en steeds enthousiast bij de filmpjes op t.v. We zijn benieuwd!!!

Stephanie arnouts schreef:

08-08-2017

De dinokarretjes voor onze oudste zoon van 6 jaar die echt alles weet over dinos!!
Voor mijn jongste dochter van 2 jaar het reuzenrad en de leuke shows, gek op muis en dansen.

Roland schreef:

08-08-2017

Onze zoon (4) en dochter (3) zijn helemaal gek van de muizen Jul en Julia, meneer Kaasschaaf, mevrouw Suikerspin. Ze missen geen aflevering op tv en willen ze graag weer eens ontmoeten.
En natuurlijk de boeven niet te vergeten

Marloes Wognum schreef:

08-08-2017

Mijn dochtertje wilt in de bus die rondjes draait en naar Julia toe :D
Maarrr het allerliefste wilt ze prinsessen zien in het sprookjes theater..

M. Bos schreef:

08-08-2017

In de paardendraaimolen!

Jessica Visser-Klok schreef:

08-08-2017

Mijn zoon zijn eerste reactie op de vraag wat hij het liefste wil gaan doen in Juilianatoren was: Ik weet het al...er heen gaan!!! Het maakt hem dus niet veel uit, hij is er nog nooit geweest. Maar we hebben even op de website gekeken en toen leek hem de atractie: Weg met de piraten wel super vet!!! We gaan duimen voor kaartjes voor eerste bezoek aan jullie!!!

Daisy schreef:

08-08-2017

Onze kindjes zijn er nog nooit geweest ze zien het vaak op tv en dan roepen ze dat is een super leuk park wij willen er heel graag heen

Mar schreef:

08-08-2017

Samen met papa in de bootjes en dan iederen natspuiten! Wat heeft hij toen genoten!

Marieke schreef:

08-08-2017

Nu twee keer geweest met ons 2 jarige zoontje. Favoriet de dinosaurusen en de helicopter. Thuis nagenieten van t boekje. Ongeveer 20x per dag wordt t boekje er nog even bij gepakt om erin te bladeren. Ben al bij de Julianatoren geweest om nieuwe boekjes te halen. Dus nog een keertje gaan is een feestje voor hem!

Wulf schreef:

08-08-2017

Graag voor mij gezin willen graag jul en julia ontmoeten

Nienke schreef:

08-08-2017

We zijn er nog nooit geweest, en nu we een gezin van 4 zijn, zou het hartstikke leuk zijn om te mogen winnen en er heen te kunnen gaan

Renate schreef:

07-08-2017

Onze dochters kijken dagelijks boekje van julianatoren en vinden de tv serie geweldig. Zouden heel graag naar de julianatoren willen.

Kitty Korst schreef:

07-08-2017

Nou ik denk dat ik 2 stuiterende kids heb....ze vinden zo veel dingen leuk bij Julianatoren!!

Edwards Milusca schreef:

07-08-2017

Whoooop whoooop whoooop. superrrr voor de kids wij zijn hier nog nooit geweest lijkt me een heerlijke dag voor de kids ze zullen zich goed vermaken vooral met sprookjes weken ze zijn dol op sprookjes 👰💁👑

Kim Berndsen schreef:

07-08-2017

Ons zoontje Louis van 3 is nog nooit bij de Julianatoren geweest maar wordt al wild bij het zien van de reclamefilmpjes! Hij wil heel graag de poffertjes proeven daar en in de helikopters 🤗🚁

a.veenstra schreef:

07-08-2017

Wij ik mijn toekomstige man en twee jongens van 9 en 7 jaar zouden graag alles willen proberen wat er in het park is want we zijn er nog nooit geweest

Jeroen van A schreef:

07-08-2017

Mijn kleine stoere vent van 6 wil heel graag naar de Julianatoren en dan het liefst 10x achter elkaar in de achtbaan ;-). Het is echt een ontzettend leuk park ook voor de allerkleinste. Echt fijn dat de attracties zo kort bij elkaar liggen. Fingers crossed, het zou een geweldige verrassing zijn voor het hele gezin.

Colinda zonnenberg de vries schreef:

07-08-2017

Het liefst gaan ons beide kinderen in de jungle autos
Dat vinden ze de mooiste attractie
En dan de rest vinden ze ook super leuk

Corien van Vessem schreef:

07-08-2017

Onze dochter Kimberly wil heel graag knuffelen met Juul en Julia en naar alle leuke shows gaan kijken.
Ook in allee super attracties gaan mag niet ontbreken zoals ook het springen op de super gave trampolines.

Tamara vrieling schreef:

06-08-2017

Mijn dochter is helemaal gek van julia, die staat in het groot als knuffel naast haar bed en iedere morgen zegt ze goedemorgen tegen julia en als ze naar bed gaat zegt ze welterusten en zingt ze een slaapliedje. Ze zou het dus geweldig vinden bij de julianatoren.

familie van Westbroek schreef:

06-08-2017

Hallo, wij hebben 3 jongens van 4, 7 en 10 jaar. Waar ze graag in zouden willen is het spookhuis, de achtbaan, de botsautos en het dinobos. Maar alle andere attracties willen ze ook heel graag uitproberen. Met vriendelijke groet, Nick, Brent en Luke en van papa en mama

Heidi schreef:

06-08-2017

Mijn bijna kleuter wil vooral aale shows van Jul en Julia zien en sinds vorige keer durfde ze met ze op de foto. Feest!

yyy schreef:

06-08-2017

ty6y77

Yolanda Hendriks schreef:

06-08-2017

Zo bescheiden als onze kleindochter binnenkwam bij de Julianatoren (was haar eerste keer) zo dol enthousiast ging ze weg, bij de poort vroeg ze al wanneer gaan we weer naar de Julianatoren. ze rende van hot naar her maar het meest was ze op zoek naar "haar" Koningin. Zij , maar ook wij, opa en oma, hebben een dag gehad met een gouden rand.

Trudy bos schreef:

06-08-2017

Ze houden van attracties dol op glijbanen en vooral sprookjes,mijn kleinkinderen willen altijd graag met opa en oma mee.

Anouk Slabbekoorn meijering schreef:

06-08-2017

Omdat wij ivm wsnp en bewind niet die soort dingen kunnen doen m'n zoon zou alles leuk vinden ivm z'n epilepsie en adhd kunnen dit soort dingen niet vaak dus gun ik het hem dat hij zich overal in kan uitleven

Michele schreef:

06-08-2017

Van alles! Het zal voor ons de eerste keer zijn.

Esther Dautzenberg schreef:

06-08-2017

Mijn zoontje wil dolgraag nog een keer naar Julianatoren, want daar mag hij helemaal alleen in de botsauto's.

Kimberley schreef:

06-08-2017

Super graag naar de leuke shows en me zoontje is nu groot genoeg om overal in te mogen dus hij wil dolgraag alles zien en beleven met zijn kleine zusje

Johnny Boers schreef:

06-08-2017

Mijn Kids kunnen zich wel een hele dag vermaken in de Juliana toren .
Maar het meeste zullen zij zich vermaken in de 8baan en de Dino toer dat vinden ze prachtige attracties en natuurlijk de live shows in het theater.

Natascha schreef:

06-08-2017

Ons zoontje Sem van bijna 3 jaar is bog nooit in de Juliana toren geweest, kijkt graag naar Jul en Julia op tv en zou ze wel eens in het echt willen ontmoeten.
Verder zou hij graag de dino's zijn waar hij op dit moment van in de ban is en alle leuke attractie's betreden waar hij in mag en kan of samen met papa en mama.

Kasia schreef:

06-08-2017

Mijn 4 jarige dochter wil graag bezoeken de muizen en knuffelen.

Melissa schreef:

06-08-2017

Mylan (2 jaar) wil zijn lievelingsknuffel (juul de muis) het hele park laten zien!!

bep schreef:

06-08-2017

vang pleegkinderen op zou top zijn. voor ze

Regine schreef:

06-08-2017

Ik zou in alle attracties gaan met mijn twee jongens omdat ze helemaal gek zijn van achtbanen. Omdat ik zelf niet goed ter been ben is dat bij jullie goed te doen omdat alles dicht bij elkaar is

Barbara schreef:

06-08-2017

De botsautos draaimolen en dat afschieten is hier toch wel favoriet 😍

Esther Reinders schreef:

06-08-2017

Onze jongens van 2 en 6 zijn beide bijna jarig (Lucas wordt 28 aug 3 jaar en Quinten 13 sept 7)
We zijn nog nooit met ze naar De julianatoren geweest. Door geld, soms door tijd gebrek is het er nooit van gekomen.
Het zou fantastisch zijn om een keer met z'n vieren te gaan.
Wat ze het liefste zouden zien?
ALLES 💗

Kebri schreef:

06-08-2017

Mijn jongste dochter (4) ziet steeds jullie op tv en zou dolgraag mevrouw Suikerspin willen ontmoeten. Mijn oudste dochter blijft niet uitgesproken over haar prachtige schoolreis bij julianatoren. Dus wij willen heel graag het park bezoeken.

Gina schreef:

06-08-2017

supper leuk met me neefje die is dol op paardjes autotjes en natuurlijk is die fan van sneeuw witje want dan zit die uren voor de tv zal het gezellig vinden een dagje weg met me kleine neefje en de family zal supper zijn hoop dat ik deze kans krijg en gezellig met me kleine vriendje naar de juliana toren kan

Gina schreef:

06-08-2017

supper leuk met me neefje die is dol op paardjes autotjes en natuurlijk is die fan van sneeuw witje want dan zit die uren voor de tv zal het gezellig vinden een dagje weg met me kleine neefje en de family zal supper zijn hoop dat ik deze kans krijg en gezellig met me kleine vriendje naar de juliana toren kan

gina schreef:

06-08-2017

supper leuk met me neefje die is dol op paardjes autotjes en natuurlijk is die fan van sneeuw witje want dan zit die uren voor de tv zal het gezellig vinden een dagje weg met me kleine neefje en de family zal supper zijn hoop dat ik deze kans krijg en gezellig met me kleine vriendje naar de juliana toren kan

Margreet schreef:

06-08-2017

Lijkt me geweldig om een keertje met me zoontje na de Julianatoren te gaan hij zal ze ogen uitkijken.

Rachel Hoefnagels schreef:

06-08-2017

Mijn dochtertje wil graag naar de show en dansen met jut en Juul! Mijn zoontje wil graag in de brandweerautootjes...

Marcelle schreef:

06-08-2017

Amber wilde pas geleden al met haar vriendinnetje mee, maar die hadden helaas niet genoeg kaartjes. Nu blijft ze vragen wanneer we naar Julianatoren gaan, ze vindt alle attracties leuk en ik denk dat ze nu ook in de achtbaan gaat durven. Knuffelen met Julia en Jul vindt ze ook helemaal fijn.

Joke schreef:

06-08-2017

Wat een.super actie waar we heel blij van.worden we gaan zoveel.mogelijk actracties in en. Alleen al de blijde snoetjes

joke schreef:

06-08-2017

Ik zou zoveel mogelijk kijken met me kids sprookjes dino.s en juul en de.muizen

Angelique vd Broek schreef:

06-08-2017

Hoera! Wat een super leuk cadeau voor onze jarige dochter die vandaag 3 jaar wordt!!! Ook de zussen zullen genieten van een dagje Julianatoren!🎂🎊🎉🎊❤❤❤

Kim schreef:

06-08-2017

Mijn zoon is gek op achtbanen....! Een dagje pretpark vinden onze kinderen geweldig...en wat is er nou mooie om naar die blije toetjes te kijken!

samantha schreef:

06-08-2017

Wij komen graag jul en julia knuffelen ( of beter gezegt de muis zoals de kinderen ze noemen) en op de foto met de anderen .. Ook willen wij heerlijk gebruik maken van de over geweldige atracties van de achtbaan tot aan de bootjes .. En nartuurlijk genieten van de prachtige show en een suikerspin halen bij mevrouw suikerspin..we hopen dat we 1 van de gelukkige zijn en jullie geweldige park te mogen bezichtigen ..😍🍀🍀🍀🍀hopelijk dan tot snel ..

Sabine Finke schreef:

06-08-2017

Mijn kindjes van 4 en 5 zijn erg gek op de muizen jul en Julia ze vragensteeds of we er heen gaan maar kwa financiële dingen kan niet waar maken zou het hun zo gunnen dagje weg met zijn drie en drm doe ik mee aan. Deze akte je weet nooit

Jeannie Bezoen schreef:

05-08-2017

Mijn zoontje wil het allerliefst in de dino auto's en Jul een knuffel geven

Wendy schreef:

05-08-2017

Mijn dochter wilt nog graag met alle figuren vd julianatoren op de foto, alle attracties in. Ze is in nog lang niet in alles in geweest..

P.nobbenhuis schreef:

05-08-2017

Het lijkt ons super om te winnen en jullie park te mogen bewonderen. Mijn kids lijken de hele grote glijbanen naast elkaar helemaal geweldig en de achtbaan. We zijn nog nooit bij jullie geweest , dus duimen maar . We kunnen dit jaar niet op vakantie dus zou een dagje bij jullie voor mijn kids een geweldige verassing zijn 🤗Groetjes Paulien nobbenhuis

Nicole Bongers schreef:

05-08-2017

De muizendans dansen met jul en julia tijdens de openingsshow is toch echt t leukst tijdens het bezoek aan de julianatoren.
En wat zou het gaaf zijn om samen met julia in de favoriete achtbaan te gaan😍

Van biezen schreef:

05-08-2017

De kids zouden het liefste de attracties en de shows willen zien. Ze vragen steeds mama wanneer gaan we een keer naar de juliana toren.

Verbeek schreef:

05-08-2017

Hallloooo.
Mijn dochtertje zou het allerliefste Juul en Julia willen ontmoeten. En mijn zoontje zou het allerliefste in de achtbaan en naar het spookhuis willen

Margreet schreef:

05-08-2017

We zijn nog niet eerder bij de Julianatoren geweest, het lijkt ons super leuk! Wat zouden onze meisjes van 5 en bijna 3 jaar genieten.

Bep schreef:

05-08-2017

De drieling van 4 jaar is helemaal gek van Juul en Julia.
Zelfs al plenst het willen de gehele dag in het park blijven.
Gaan al vanaf hun tweede jaar en zodra er reclame op tv komt over Julianatoren staan zij alle drie te juichen en willen gelijk weg.

Linda van der Velde-Geraeds schreef:

05-08-2017

Samen met mijn zoontje op de site gekeken en naar het filmpje. Hij wilt heel graag in de auto terug naar de tijd. Maar ook de achtbaan is een favoriet. Lijkt me geweldig dit park en gaan zeker er nog een keer heen met de kids. 😍

S de Vries schreef:

05-08-2017

Mijn dochter van 7 en zoon van 4 zijn gek van de Julianatoren. Voordeel van dit park is dat de attracties voor alle leeftijden zijn, dus ze kunnen overal in! De achtbaan vinden ze het leukst. Maar de rest van het park natuurlijk ook! Duimen maar......

Janita schreef:

05-08-2017

Alle drie mijn jongens zijn weg van de brandweer spuit! Hoe leuk is dat om gewoon lekker de hele dag brandjes te blussen😂😁😀😍

Roland de Bruyne schreef:

05-08-2017

Mijn kinderen willen het liefst in zoveel mogelijk attracties in Julianatoren en houden dusnprecies bij welke wel en welke ze nog niet gehad hebben.

samantha schreef:

05-08-2017

Wij komen graag kijken naar het sprookjes theater en genieten van jul en julia en te knuffelen en nartuurlijk de brandweerman en de achtbaan .. En het geweldige grot.. We hopen op een gelukje tot snel misschien😍😍🍀🍀🍀

Linda schreef:

05-08-2017

Dit zou ons zoontje helemaal geweldig vinden vind het een heel erg leuk park en vooral het reuzenrad en het spookhuis.

Chantal Grooten schreef:

05-08-2017

Ons pleegkind gaat graag in de juls rollerskates achtbaan. Vind hij geweldig.

Fleur schreef:

05-08-2017

Onze twee jongens gaan het liefst alsmaar achter elkaar in de achtbaan! Ze krijgen er geen genoeg van! Papa en mama beetje dizzy haha ;)

Jessica schreef:

04-08-2017

Leuk voor mijn dochter samen met papa en mama en er kan ook een vriendinnetje mee.

Stijn Verkade schreef:

04-08-2017

Wauw ! dit is een echte geweldige actie ! Onze kinderen zullen dit geweldig vinden ! Het zijn net een draakje en een ridder ! dus ze zullen zich helemaal thuis voelen in Julianatoren !

Marieke schreef:

04-08-2017

Mijn zoontje wil het allerliefste alleen maar de hele dag ritjes maken door dinoland en natuurlijk even knuffelen met Jul en Julia. Hij is er nu twee keer geweest, het boekje van de Juliana toren wordt minimaal 10x per dag doorgebladerd. Ik ben al nieuwe boekjes wezen halen bij jullie. Zodat we reserve hebben als deze kapot is. Dat zegt genoeg denk ik ;)

marleen Beers schreef:

04-08-2017

Onze kinderen willen het liefst Jul en Julia ontmoeten en natuurlijk meneer Kaasschaaf en mevrouw suikerspin. Ooit hebben wij een tv-serie van Jul en Julia opgenomen. Die wordt nog steeds heel vaak bekeken. Daarnaast vinden ze de attracties superleuk, omdat ze overal in mogen en zelfs in de meeste met z'n drieën zonder papa en mama. Kortom een dagje koningin Julianatoren ze vinden ze leuker dan mening bekend ander groot attractiepark, omdat het echt voor de kinderen is gemaakt.

Nicky schreef:

04-08-2017

Achtbaan blijft het leukst!

Maud schreef:

04-08-2017

Omdat mijn dochtertje nu eindelijk lang genoeg is voor de tollende muis is dat dè attractie waar zij graag in zou willen. Bovendien zou ze heel graag het leukste pretpark van Nederland bezoeken met haar beste vriendin, die er nog nooit geweest is.

Elslander schreef:

04-08-2017

Onze zoon Kyvano Elslander ( 21-11-2010) is een fanatieke ondernemend ventje van 6 jaar. Hij zit vol met energie en houdt van uitdagingen. Hij zou het te gek vinden om uitgenodigd te worden om samen met zijn vriendje en ouders een dagje naar de Julianatoren te mogen. En lekker te mogen uit leven en genieten. Kyvano zou er echt blij mee zijn als hij de tickets zou winnen.

Patricia Paling schreef:

04-08-2017

Alles bij de Julianatoren is leuk! Maar onze zoon van net 8 gaat o.a. heel graag in de achtbaan en botsauto's! Onze 5-jarige dochter vindt Julia helemaal geweldig en kijkt graag naar de shows (en helemaal tijdens de AFAS Sprookjesweken) ! En ze vinden allebei ook het reuzenrad en de familieglijbaan altijd een topper! En papa en mama vinden het fijn dat het niet zo groot is, maar toch heel veel te doen! De attracties zijn lekker dicht bijelkaar en meestal geen lange wachtrijen! Daarbij is het personeel ook nog eens heel vriendelijk! Wij zijn dus grote fans! 😀

Annemieke scholts schreef:

04-08-2017

Onze oudste dochter gaat het allerliefste in de achtbaan. En onze jongste dochter danst graag mee met jul en Julia!

ChelseaVesters schreef:

04-08-2017

Hoii, Ik ben Chelsea ik zou t super leuk vinden om met mijn Familie naar de Julianatoren te gaan en een leuke dag te hebben !!

Tonnie schreef:

04-08-2017

Wil dolgraag met me kleinzoon van 2 jaar die ontzettend gek is op thomas de trein lijk me geweldig om dan met hem tegaan.🍀🍀🍀

Gé Geurtsen schreef:

04-08-2017

Het spookslot blijft geweldig!

Priscilla Brom schreef:

04-08-2017

Onze zoon van 4 die vind de botsauto.s helemaal geweldig de kleine en de grote. En onze dochter van 1 die vond alles wel leuk waar ze mee in ging

Nick schreef:

04-08-2017

Mijn dochter van bijna 2 is erg gek op meneer kaasgaaf en mevrouw suikerspin
Na een vervelende periode
Zou dit een leuk dagje uit zijn
We hebben het ook niet zo breed

Janneke van de Laar schreef:

04-08-2017

Ik zou zo graag mijn zus haar gezinnetje verrassen! Ons nichtje en neefje zullen het prachtig vinden ❤️

albert manenschijn schreef:

04-08-2017

Ik was helemaal gek van de miniscooters, en bootjes, kan elke week wel komen

Gertjan van Beek schreef:

04-08-2017

Onze dochter van 4 en zoontje van 3 vinden eigenlijk alle attracties helemaal geweldig. Dat is ook het voordeel van de julianatoren, ze kunnen en mogen overal in!
Toch blijft het treintje bij ons zoontje favoriet, hij is helemaal gek op treinen. Onze dochter zal vooral genieten van alle sprookjes tijdens de afas sprookjesweken, ze is een echt prinsesje en dol op sprookjes.

Linda schreef:

04-08-2017

Het liefst volgt mijn zoon iedere show, vanaf de opening tot afsluiting. Qua attractie is volgens mij de Dinotour favoriet, de dag is in iedergeval te kort voor al het leuks dat er te doen is....

Bianca schreef:

03-08-2017

Ohh zou echt super zijn. Mijn kinderen kim en Coen zouden heel graag een keer naar de julianatoren willen. Kim is gek op de achtbaan en de shows vindt ze altijd erg leuk. Coen is gek op de botsautotjes kan daar wel de hele dag in zitten volgens mij... Bootjes varen vinden ze alle twee ook geweldig helemaal als zd andere nat mogen spuiten. de brandweeauto, de bus en paardje rijden slaan we oom zeker niet over. als we er zijn sluiten we de dag vaak af met het reuzenrad! Eigenlijk is alles leuk voor de kinderen...

Emmelie schreef:

03-08-2017

Bij onze oudste dochter is qua attractie de achtbaan het meest favoriet. Maar Juul en Julia moeten ook altijd even van dichtbij bewonderd worden. Daarnaast zijn de voorstellingen ook altijd even een lekker rustmomentje.
Onze jongste moet nog kennis maken met het park maar dat gaat snel gebeuren.
Super leuk compact park waar kinderen zich uren kunnen vermaken!!!

Nathalie Schmets schreef:

03-08-2017

De oudste vliegt graag in Julia rond. De jongste in de brandweer auto. En meedansen hoort er ook bij

Albertine van Veldhuizen schreef:

03-08-2017

Vaste prik is de achtbaan en de trampolines achter in het park vinden ze geweeeeldig (in zo'n tuig aan elastieken)

Patricia Bouthisma schreef:

03-08-2017

Onze zoon (10 jaar, pdd-nos) is erg gefascineerd door achtbaan. Daar zou hij dus als eerst in willen.

Fam. Masselink schreef:

03-08-2017

In de achtbaan (achterbaan zoals Zeph (2) het zelf uitspreekt)!!!

Kim schreef:

03-08-2017

Wij zijn hier nog nooit geweest, zouden met zijn 3en heel graak kennis maken met het park 😇

Dianca schreef:

03-08-2017

Hallo meneer Kaasschaaf, onze 3 kinderen zijn fan van de serie op tv en hopen op een dag vol pret en plezier bij de Julianatoren. Alles is er leuk en zelfs met regen is de dag super geweest vorig jaar.

Loes schreef:

03-08-2017

Ferre wil graag met de mooie lieve muis op de foto, hij wil klimmen en klauteren en op ontdekkingstocht. Dit is fijn in zo'n overzichtelijk park..🍀🍀🍀

Sonja Hubregtse schreef:

02-08-2017

Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis,
Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
Als dappere mannen gaan ze in (hun favouriet) de draaiende piraat,
Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
Als laatste nog in het reuzenrad,
Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
Hopelijk mogen wij een dagje gaan genieten,
Daarom laat ik deze kans niet schieten...

marielle callaars schreef:

02-08-2017

Wij willen eindelijk eens dit park bezoeken met alle leuke attracties en sprookjesfiguren, deze staat al heel lang op onze verlanglijst.
Nu we hier in de buurt zijn met vakantie hopen we er naar toe te kunnen gaan.

K van Renselaar schreef:

02-08-2017

De brand blussen met de brandweerwagen!

Jantina van Dam schreef:

02-08-2017

Mijn dochter Sanne vind Julianatoren heel leuk omdat het een super leuk park is en voor haar overzichtelijk is en er veel attracties zijn met dieren, deze doet ze allemaal. We zijn er nu 3x geweest, ze is nu 6 jaar. Ze heeft autisme en het is voor haar vertrouwd en overzichtelijk. Er weer naar toe gaan dat zou ze helemaal super vinden en ik ook.

Monique schreef:

02-08-2017

Ik wil heel graag met de kids de show bekijken.

Patrick Nahon schreef:

02-08-2017

Gaan in alles wat rijdt en niet te vlug gaat.

Priscilla Hulshoff schreef:

02-08-2017

Het liefst willen mijn zoontjes in de brandweerauto's. Maar al het andere vinden ze net zo leuk.

tineke Trouwee schreef:

02-08-2017

Grote fan van de Julianatoren!!

De ridder schreef:

02-08-2017

Mijn kleindochters vinden alles leuk maar op De foto gaan dat hebben ze nog niet gedaan dus dat staat op hun verlanglijstje groetjes

hans schreef:

02-08-2017

mijn kleinkinderen houden van muis tot spookhuis
ze gaan overal in en vinden dit het leukste attracties park. Julianatoren bedank voor al heel veel leuke uurtjes.

Xander schreef:

02-08-2017

Één van de weinig pretparken waar wij al jaren niet meer zijn geweest, zou leuk zijn om er weer eens heen te gaan en er een toffe vlog van te maken =)

D Janmaat schreef:

02-08-2017

Waarom onze zoon van 3 jaar naar Julanatoren zou willen gaan?
Omdat zijn stiefzussen van 17 en 19 dit als kind al een heel gaaf park vonden en ze niet zouden willen dat hun broertje dit zou moeten missen! Hij is er nog niet geweest 😢

A.J.v.d.Blink schreef:

02-08-2017

Mijn kleinkinderen zouden het liefst de gehele dag alle attracties willen beleven.

janmy Man schreef:

02-08-2017

Mijn zoontje van 4 is helemaal dol op de varende piraat. Kan er niet genoeg van krijgen. Wel vindt hij het nog steeds eng, maar hij blijft schateren van alle pret.

Silvia Rutten schreef:

02-08-2017

Lisa vindt het geweldig om de Julianatoren te gaan.
Vooral tijdens de musical weken.
2 jaar geleden hebben wij een abonnement gehad. Hier hebben wij veel gebruik van gemaakt. Lisa vraagt vaak wanneer we weer gaan.

sophie mathijssen schreef:

02-08-2017

Mila wil het liefst een suikerspin eten in julianatoren :-)

Nancy jaspers schreef:

02-08-2017

Wij zijn dylano (7) en angie (4) en wij willen heel graag naar de julianatoren en wij willen heel graag alle atracties doen maar heel graag in de mooie achtbaan en natuurlijk juul en Julia ontmoeten we kijken altijd op tv naar hun.

priscilla schreef:

02-08-2017

Hallo,

Mijn zoon van bijna 4 jaar vind het geweldig om met andere kinderen te spelen en plezier te maken, bij het pretpark Julianatoren is daar een mooie gelegenheid voor. Zelf als kind heb ik hier ook altijd veel plezier gehad, dat zou ik erg graag met mijn zoon willen delen. Mijn zoon het geweldig vinden om van de gave glijbanen af te glijden.

Angelique van den Broek schreef:

02-08-2017

Onze 3 dochters van 8, 6 en bijna 3 zijn dol op sprookjes!! We zijn nog nooit bij jullie op visite geweest dus echt een voorkeur waar ze dolgraag in willen kan ik zo niet zeggen! Maar ze willen super graag eens Jul en Julia in het echt zien!!😍😍😍

Penelope Broos schreef:

02-08-2017

Wij doen heel graag mee voor deze fantastisch kaartjes voor Julianatoren! Onze dochter vindt Julianatoren geweldig en wij willen heel graag vriendje Tim verrassen met deze kaartjes! Hij is nog nooit in jullie mooie park geweest dus zou het extra leuk zijn!

Afke schreef:

02-08-2017

Onze jonge dame van 8 jaar oud wil heel graag rondtollen in de hamburger... en nog een keer en nog een keer... en de bank vindt zij ook fantastisch, om nog maar te zwijgen over de muizen... Maar het allerleukst is tijdens de sprookjesweken de prinsessen te ontmoeten!

Davina Offers schreef:

02-08-2017

Onze jongens vinden de helikopters het allerleukst.
Op de tweede plaats komt knuffelen met Juul & Julia!

Martine schreef:

02-08-2017

Mijn dochters van 4 en 2 genieten van alles in de julianatoren!! Van de helikoptervlucht tot samen dansen met Juul en julia! Onze oudste heeft zelfs een muizenpakje om te dansen speciaal om te kunnen dansen als julia! Toppunt van de vakantie: een dag ( of vaker) naar onze muizenvrienden in de julianatoren!

astrid schreef:

02-08-2017

Onze dochter zou heel graag nu toch eindelijk een keer jul en julia willen ontmoeten. We zijn al vaker in de Julianatoren geweest maar hebben jul en julia nog nooit ontmoet.

Danielle vink schreef:

02-08-2017

Wat onze Kids gaan doen!!! Super veel plezier maken.. mijn dochter van 3 kan eindelijk genieten van alle attracties na veel ziekenhuis opnames en lange tijd zuurstof thuis.. en onze zoon heeft het verdient om heerlijk zonder zorgen een dagje uit te kunnen gaan (met papa en mama natuurlijk) en met zijn zusje spelen

Michelle schreef:

02-08-2017

Mijn lieve nichtje zou graag in de olifantenmolen willen.

Elza schreef:

02-08-2017

Supergezellige en sfeervol attractiepark. We zijn er met onze 3 eigen kinderen vaak heen geweest en gaan nu met onze kleindochter! Het personeel is vriendelijk en het park is goed overzichtelijk. Een echte aanrader!

Said Salah schreef:

02-08-2017

Het is vakantie en de kinderen hebben dit uitje verdiend.

alice schreef:

02-08-2017

wat zullen wij dan een blije esmee hebben

Karel Matla schreef:

01-08-2017

Ik wil graag met mijn 3 kleinkinderen van 9 jaar een leuk dagje Julianatoren bezoeken en ze verrassen zonder dat zij het weten!
Groetjes
Opa Karel

Dennis van Oorschot schreef:

01-08-2017

Onze 3 kinderen zouden het fantastisch vinden om heerlijk door Julianatoren te banjeren en te spelen en te genieten. Wij kunnen dit ons niet zo vaak veroorloven maar de keer dat we er waren was de dag van hun leven. Ze zouden gelijk naar het theater willen en opzoek gaan naar Juul en Julia!!

Carol Hoekman schreef:

01-08-2017

Tja wat wil een kind.. spelen,ontdekken,genieten, handje vasthouden van papa of mama, opa of oma.. gewoon heerlijk kind zijn!

E.Graat schreef:

01-08-2017

Lekker een dag al onze zorgen kunnen vergeten voor de kinderen.

Dick schreef:

01-08-2017

Onze kleinzonen willen graag
Juul en Julia in het echt zien en er mee op de foto gaan! Dat wordt gegarandeerd een leuke dag!

Henriet Schuurman schreef:

01-08-2017

Daar gaan we graag naar toe!😃👍

Natasha schreef:

01-08-2017

Mijn drie dochters hebben het nergens anders meer over. En daar wil nu van af zijn :) en dat kan pas weer wanneer er zijn geweest. Dat begrijpt u vast we; ;)

Silvie Smit schreef:

01-08-2017

Een dagje Julianatoren is een hele belevenis. Onze kids zullen van hot naar her rennen om zo veel mogelijk mee te kunnen maken!!

Monique schreef:

01-08-2017

Madelon wilt dan naar het spookhuis en Marloes op de trampoline vind ze vet.

Ellen schreef:

01-08-2017

Mijn beide kinderen zijn helemaal weg van de Julianatoren. Mijn dochter kan zich uren in de achtbaan vermaken en mijn zoontje is helemaal weg van de brandweerauto's en het dansen met de muis is natuurlijk ook fantastisch. Wij als ouders waren vooral enorm onder de indruk van de hygiëne. Alles schoon. Netjes opgeruimd. Geen last van insecten (wespen) door uitpuilende prullenbakken. Viel enorm op.

Ans Baars schreef:

01-08-2017

Dat wordt zeker genieten voor mijn kleinkinderen. Een heerlijk dagje genieten in de Julianatoren!

Tina schreef:

01-08-2017

Mijn zoon is gek van de autootjes en de draaimolen.. hij zou echt super graag heen willen

Tina brink schreef:

01-08-2017

Mijn zoon wil het allerliefste in de draaimolen en suikerspinnen eten haha

Ellen Mokkink schreef:

01-08-2017

Graag willen we met ons gezin nog een keer naar de Julianatoren. Elke keer weer leuke thema's en voorstellingen.
Ook wil mijn dochter nog een keer die achtbaan trotseren.

Marjolein reezigt schreef:

01-08-2017

Onze zoon Joe is net 2 en nog niet bij jullie geweest. Ik kan dus niet zeggen wat hij gaat doen qua atraktie. Wel weet ik zeker dat op ondekkingstocht gaat en avonturen gaat beleven met zn even oude neefje Jacco. Ook wel de 2j's

Angela Kersten schreef:

01-08-2017

Het avontuur begint al bij de parkeerplaats als we opgehaald worden door de pendelbus. Mijn dochter hoopt op de roze bus en mijn zoontje jawel op de blauwe bus....en dat ritje in de bus vinden ze al een attractie op zich!
Mijn dochter van 3 wil graag in de rustige attracties zoals het helikopterview boven het park . Natuur niet te vergeten met Julia op de foto!
Mijn zoon van 6 die wil graagraag de wat stoerdere attracties als de achtbaan de botsauto's en in de schoolbus! ! Oftewel een hele dag vol pret!!!

Rozendaal schreef:

01-08-2017

mijn driejarige dochter zou graag met haar beste vriendinnetje het hele park onveilig willen maken! En de mama's er achteraan natuurlijk;)

Beate Nieuwhuis schreef:

01-08-2017

Mijn dochter vindt het helemaal geweldig om in de achtbaan te gaan! Verder vindt zij het bootje dat hard naar beneden gaat en wordt gelanceerd superleuk!

Rudy schreef:

01-08-2017

Ideale park voor mijn kids van 2 jaar en 7 jaar

Manou schreef:

01-08-2017

Mijn zusje van 9 is bijna jarig, het leek mij leuk om iets met haar te gaan doen, maar het word al snel te duur. Ze vind attractieparken heel leuk, dus dit zou een perfect cadeau zijn, wat ik met haar kan gaan doen, en we zouden nooit alleen mogen, dus met de andere 2 tickets neem ik mijn ouders dan mee

Manou schreef:

01-08-2017

Mijn zusje van 9 is bijna jarig, het leek mij leuk om iets met haar te gaan doen, maar het word al snel te duur. Ze vind attractieparken heel leuk, dus dit zou een perfect cadeau zijn, wat ik met haar kan gaan doen, en we zouden nooit alleen mogen, dus met de andere 2 tickets neem ik mijn ouders dan mee

Mirjam schreef:

01-08-2017

Ideale park voor mijn 2 kids van 2 en 8 jaar. Allebei hun eigen vermaak

Familie van Doorn schreef:

01-08-2017

Onze dochter wil heel graag Julia een dikke knuffel geven en met haar op de foto, want de vorige keer durfde ze dat eigenlijk nog niet. En toen ze uiteindelijk wel had besloten te gaan, liep Julia net weg helaas.

Bianca schreef:

01-08-2017

Super leuk voor me kleinzoons

Mirella claassen schreef:

01-08-2017

Onze meiden zouden eerst gaan trampoline springen, dan de achtbaan, dan de bootjes, dan het reuzenrad, de dinotour, de glijbaan en.....en....en.....denk dat we tijd tekort komen....en tuurlijk knuffelen met jul en Julia!

W.VanStigt schreef:

01-08-2017

Kon het berichtje niet versturen via de email.
Heb het een paar keer geprobeerd. Keek op de pagina zie dat het toch is gelukt.Staat er nu wel vaak in dat was niet de bedoeling.Waar het is fout gegaan weet ik ook niet.Mijn excuses.

Debby van Haastrecht schreef:

01-08-2017

Van iedereen horen wij hoe geweldig Julianatoren is, maar we zijn er zelf nog nooit geweest met onze 3 kinderen. Wij zouden daarom ontzettend graag deze kaarten winnen zodat onze kinderen eindelijk eens lekker kunnen knuffelen met Jul & Julia!

W.VanStigt schreef:

01-08-2017

Jesse en Sem zouden dan het liefst in de achtbaan gaan.Hier hebben ze vorige keer erg van genoten.Jesse is 10 jaar en Sem 8 jaar zeiden op een gegeven moment mama ga jij maar fijn met oma zitten wij vermaken ons wel in alle attractie's.

W.VanStigt schreef:

01-08-2017

Jesse en Sem zouden dan het liefst in de achtbaan gaan.Hier hebben ze vorige keer erg van genoten.Jesse is 10 jaar en Sem 8 jaar zeiden op een gegeven moment mama ga jij maar fijn met oma zitten wij vermaken ons wel in alle attractie's.

Kim Oosterhuis schreef:

01-08-2017

Mijn tweeling van 8 jaar zouden graag nogmaals willen genieten van de stoere achtbaan, mexicaanse hoed, spookslot en natuurlijk juls simulator. Ach wie hou ik voor de gek...wat vinden de kinderen nou niet leuk in het park😁 Zelfs ik de moeder vind het leuk om in de achtbaan te zitten. Dus waar het op neer komt ze vinden alles leuk en genieten met volle teugen.

Miranda breederveld schreef:

01-08-2017

Mijn dochter wil graag iedereen een keer ontmoeten Juul en Julia en mr kaasschaaf en mevr suikerspin! Omdat we vaak naar ze kijken op tv

W.VanStigt schreef:

01-08-2017

Jesse en Sem zouden dan het liefst in de achtbaan gaan.Hier hebben ze vorige keer erg van genoten.Jesse is 10 jaar en Sem 8 jaar zeiden op een gegeven moment mama ga jij maar fijn met oma zitten wij vermaken ons wel in alle attractie's.

Rene schreef:

01-08-2017

Wij willen eerst dansen en zingen met de openingsshow en dan alle attracties doen en tussen door hier en daar een leuke show bekijken .dan lekker patatjes eten en dan de eindshow uit vollle borst meezingen en dansen

W.VanStigt schreef:

01-08-2017

Jesse en Sem zouden dan het liefst in de achtbaan gaan.Hier hebben ze vorige keer erg van genoten.Jesse is 10 jaar en Sem 8 jaar zeiden op een gegeven moment mama ga jij maar fijn met oma zitten wij vermaken ons wel in alle attractie's.

W.VanStigt schreef:

01-08-2017

Jesse en Sem zouden dan het liefst in de achtbaan gaan.Hier hebben ze vorige keer erg van genoten.Jesse is 10 jaar en Sem 8 jaar zeiden op een gegeven moment mama ga jij maar fijn met oma zitten wij vermaken ons wel in alle attractie's.

W.VanStigt schreef:

01-08-2017

Jesse en Sem zouden dan het liefst in de achtbaan gaan.Hier hebben ze vorige keer erg van genoten.Jesse is 10 jaar en Sem 8 jaar zeiden op een gegeven moment mama ga jij maar fijn met oma zitten wij vermaken ons wel in alle attractie's.

Jopie wiese schreef:

01-08-2017

Met de knuffels knuffelen en op de foto gaan en genieten van het park. Ik wil er graag heen met mijn kleinzoon van 2

Joyce snel schreef:

01-08-2017

Onze 2 dochters willen het allerliefste in de achtbaan. De laatste keer dat wij er waren zijn we 5 keer achter elkaar geweest. Ze wilden eigenlijk nog wel een keer maar toen zijn we naar Julia gegaan. Dansend en zingend meedoen met Juul en Julia vinden ze fantastisch. De cd met liedjes wordt grijs gedraaid.

W.VanStigt schreef:

01-08-2017

Jesse en Sem zouden dan het liefst in de achtbaan gaan.Hier hebben ze vorige keer erg van genoten.Jesse is 10 jaar en Sem 8 jaar zeiden op een gegeven moment mama ga jij maar fijn met oma zitten wij vermaken ons wel in alle attractie's.

Willy van Eck schreef:

01-08-2017

Eindelijk een Pretpark dat nog betaalbaar is, en leuk met de kleinkinderen.

Joke van Veen schreef:

01-08-2017

Wij zouden graag de kaartjes winnen omdat onze 2 dochters en ons zoontje een beetje verliefd op Jul en Julia zijn! En de kleine man is nog nooit in het park geweest! De meisjes wel en die vragen nog wekelijks wanneer we weer gaan! Dus we hebben er zin in! In de achtbaan in het carrousel in de olifantjes, de toren op, we doen het allemaal en blijven zolang als mogelijk is!!

Josee Jansen schreef:

01-08-2017

Mijn kleinzoon Jip, 5 jaar, woont in Utrecht.
Ik pas niet meer op omdat hij naar school gaat. Daarvoor ging ik regelmatig met hem naar de Julianatoren, ik woon wel in Apeldoorn.
Het is zijn favoriete plek. Zeker het spookhuis. Het liefst gaat hij er achter elkaar steeds in. Het meisje dat er toen werkte kende hem bij zijn naam😉

Ramona vink schreef:

01-08-2017

Mijn zoon Sem, wil heel graag in de super snelle achtbaan samen met Juul de muis!
Dat is een grote droom!!!

CA Poffers schreef:

01-08-2017

Ik zou graag de kaartjes winnen om met mijn 4 kleinkinderen uw park te bezoeken. De oudste 3 kindjes zijn gek van alles wat door de lucht vliegt, en ze zijn gek op glijbanen.
Vriendelijke groet Mw. CA POFFERS

Bart Haccuria schreef:

01-08-2017

De kids van 9 en 11 kijken vooral ut naar het Grote sprookjesconcert! En uiteraard ook de verschillende roller coasters. We hebben er graag een verre verplaatsing vanuit België voor over :-)
Groeten en alvast bedankt, Eline en Thomas

Jacqueline Kamp schreef:

01-08-2017

Onze dochter wil heeeel graag in het knalbootje de lucht in. En onze zoon vroeg vorige week nog wanneer we nou eens gaan. Hij wil graag met de botsauto's.

Appy schreef:

01-08-2017

Dat is niet zo moeilijk, mijn kleinkinderen willen het liefst gewoon alles uit proberen.

Peter schreef:

01-08-2017

Onze jongens zijn echt helemaal gek van meneer kaasschaaf , bij de attracties is het spookslot en de brandweer de koploper. En dan met name de waterspuit doet het zeer goed.

Jordy en mitchel zouden het echt super leuk vinden om de kaartjes te winnen en weer naar julianatoren te komen.

Marieke Vis schreef:

01-08-2017

Mijn zoon vind het reuzenrad erg leuk. En ook de wateratracties. Hij heeft echt de dag van zijn leven

Marijke schreef:

01-08-2017

Siem wil het liefst in de botsauto's, Pim in het treintje en Kaat van de glijbaan.

Familie van Luik schreef:

01-08-2017

Onze stoere zoon van 2.5 jaar is helemaal gek op de 🚒draai molen
Hij kan wel uren hier in
Het mooiste wat er is als je hem ziet stralen😍❤
Maar hij vind ook de sprookjes figuren en de rest van de park🎡🎢🎠🎪helemaal te gek!

Wilfred Binken schreef:

01-08-2017

Onze dochter wil heel graag aan ons laten zien waarom ze het mooiste schoolreisje ooit heeft gehad. Dat was bij jullie in de Julianatoren!

Fer bakker schreef:

01-08-2017

In De mini bots7756 auto,s zo graag omdat bij andere pretparken altijd mama of papa mee moeten en hij wil zo graag alleen en hij wil dol graag knuffelen met De bewoners Van het park

Ilona schreef:

01-08-2017

Op de foto met de muizen

Ferdy schreef:

01-08-2017

Mijn dochter van 6 is helemaal gek van de achtbaan in de Julianatoren. Ze kan hier wel oneindig in blijven gaan. Uiteraard vind ze de rest van het park ook helemaal te gek!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.