Veluwse Bron

(5/5)  1 recensies

De Veluwse Bron is een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort, vlakbij Apeldoorn en Zwolle, ligt op een groot landgoed en biedt een enorme diversiteit aan sauna- en wellnessfaciliteiten.

 

Het meer van de Veluwse Bron, dat hier en daar een diepte heeft van 10 meter, is het natuurlijke, rustgevende middelpunt van dit grote en veelzijdige wellnessresort met een gevarieerd aanbod aan sauna’s, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools. Een waar wellnessparadijs middenin de Veluwse natuur. Met al die fantastische faciliteiten is het moeilijk kiezen waar u als eerste naartoe zal gaan. Eigenlijk is een enkele dag ook niet genoeg om alles te proberen wat de Veluwse Bron te bieden heeft. Toch zal u zelfs na één dag al het gevoel hebben dat u op vakantie bent geweest.

 

Wilt u liever in badkleding van de sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten genieten? Dat kan! Iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij de Veluwse Bron.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10.00 tot 23.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagentree €33,50

Avondentree v.a. 17.00 uur €22,50

 1 Recensies over Veluwse Bron

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig. "

Francis   -   17-02-2020

17-02-2020

"Geweldig. "

Heerlijk buiten


Hoeveel sterren geef jij Veluwse Bron?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Veluwse Bron te melden