Veluwse Bron

(5/5)  1 recensies

Dagje uit Veluwse Bron

De Veluwse Bron is een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort, vlakbij Apeldoorn en Zwolle, ligt op een groot landgoed en biedt een enorme diversiteit aan sauna- en wellnessfaciliteiten.

 

Het meer van de Veluwse Bron, dat hier en daar een diepte heeft van 10 meter, is het natuurlijke, rustgevende middelpunt van dit grote en veelzijdige wellnessresort met een gevarieerd aanbod aan sauna’s, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools. Een waar wellnessparadijs middenin de Veluwse natuur. Met al die fantastische faciliteiten is het moeilijk kiezen waar u als eerste naartoe zal gaan. Eigenlijk is een enkele dag ook niet genoeg om alles te proberen wat de Veluwse Bron te bieden heeft. Toch zal u zelfs na één dag al het gevoel hebben dat u op vakantie bent geweest.

 

Wilt u liever in badkleding van de sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten genieten? Dat kan! Iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij de Veluwse Bron.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10.00 tot 23.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Dagentree €33,50

Avondentree v.a. 17.00 uur €22,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Veluwse Bron

Geweldig.

Francis   -   17-02-2020

17-02-2020

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Geweldig.

Heerlijk buiten

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Veluwse Bron?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Veluwse Bron

Viskweekweg 10
8166KJ Emst
Provincie Gelderland

0578 688 888

Klik hier om onjuiste gegevens van Veluwse Bron te melden