Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2022 is ten einde gekomen en wat is er volop gestemd dit jaar! Een aantal weken zijn verstreken en er is een winnaar uitgekomen. Dus lees snel verder en ontdek welke uitjes er dit jaar in de prijzen zijn gevallen.


Publieksfavoriet

Wauw! preHistorisch Dorp heeft dit jaar de titel Publieksfavoriet gewonnen. Het was nog even spannend, maar uiteindelijk heeft preHistorisch Dorp de meeste stemmen weten te bemachtigen. Dit museum weet als geen ander hoe je een prehistorisch of middeleeuws dorp na moet bouwen en is het ultieme museum voor kinderen! Wanneer het museum binnenstapt voelt het meteen alsof je een sprong terug in de tijd doet. Bij deze iedereen bij het preHistorisch Dorp van harte gefeliciteerd met de titel Publieksfavoriet!


Vuur maken zoals vroeger in het preHistorisch Dorp


Populairste Eten en Drinken 2022: Pannenkoekenhuis Hans en Grietje

We trappen de lijst dit jaar af met Pannenkoekenhuis Hans en Grietje. Zij zijn het populairste uitje in de categorie Eten en Drinken! Vorig jaar stond Pannenkoekenhuis Hans en Grietje op nummer 10 van het totaal klassement en dit jaar hebben ze zich naar de top gewerkt in de categorie Eten en Drinken! Naast dat men kan genieten van overheerlijke pannenkoeken, taarten, gebakjes en koeken, worden er bij Hans & Grietje ook bedrijfsfeesten gegeven of kan je een geheel bedrijfsevenement samen stellen. Kortom een fijn pannenkoekenhuis waar je zal smullen van al het lekkers dat op tafel komt!


Mascottes bij Pannenkoekenhuis Hans en Grietje


2: Pannenkoekenhuis Voorst

3: Franky's


Populairste Speeltuinen 2022: Megapret

Dit jaar mag Megapret zich kronen tot winnaar in de categorie Speeltuinen van 2022. Helaas heeft Megapret niet net zoals voorgaande 2 jaar de Publieksprijs gewonnen maar dat mag de (mega)pret zeker niet drukken. In deze speeltuin zullen kinderen zich de hele dag kunnen vermaken en ook nooit uitgespeeld raken. Naast dat Megapret een leuke indoor- en outdoor speeltuin heeft, biedt het ook nog andere leuke activiteiten aan om je dag nog leuker te maken. Zo is er is een onder andere een waterspeeltuin waar je je kan vermaken en kan je ook nog een goede pot midgetgolf spelen! Megapret heeft voor ieder wat wils en heeft zijn plek dus dubbel en dwars verdiend!


Lekker snoepen in de speeltuin van MegapretGezellig spelen in de ballenbak van Megapret


2: BubbelJungle

3: Billy Bird Drakenrijk


Populairste Attractieparken 2022: BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Hemelrijk verschijnt voor het eerst in de competitie en is het populairste uitje in de categorie Attractieparken! In het grote park kan iedereen zich goed vermaken. Je vind er onder andere een indoor speeltuin, een spannende Familie Achtbaan en een Bootjesglijbaan waar je met ongekende snelheid naar beneden roetsjt. BillyBird Park Hemelrijk is een leuk uitje voor jong en oud en heeft deze plek dus zeker verdiend.2: Dippie Doe

3: Toverland


Populairste Musea 2022: preHistorisch Dorp

Dit jaar heeft preHistorisch Dorp ook een plek weten te bemachtigen in de lijst populairste musea. In 2020 stonden ze nog op plek 8, maar in dit jaar hebben ze alle statistieken overtroffen! Naast dat ze de publieksprijs hebben gewonnen, zijn ze ook nog winnaar in de categorie Musea 2022.


Met elkaar gezellig potten bakken bij het preHistorisch dorpGezellig samen spelen met zwaarden bij preHistorisch Dorp


2: Veluws Zandsculpturenfestijn

3: Museon-Omniversum

 

Populairste Actief uitje 2022: De Scheg

Voor het eerst staat De Scheg in onze lijst van populairste uitjes en gelijk weten ze de eerste plek te bemachtigen in de categorie Actief. Bij De Scheg is van alles te beleven. Zo kan je kan er zwemmen en van diverse glijbanen glijden, maar daarnaast kan je ook de schaatsen nog uit de kast halen om een middag op het ijs te staan. Een actief uitje voor alle leeftijden waar iedereen genoeg plezier zal ervaren.


Een overzicht van het zwemparadijs De SchegSamen gezellig schaatsen met vrienden of familie bij de Scheg


2: Natuurlijk Heidepark

3: Sportiom


Populairste Zwembaden 2022: Center Parcs de Eemhof

Al vele jaren weet Center Parcs de Eemhof een plek te bemachtigen in de competities. In 2016 waren ze zelfs de absolute winnaar en in 2017 en 2018 stonden ze op de derde plek. Ze hebben een comeback gemaakt en dit jaar gewonnen in de categorie Zwembaden! Bij de Aqua Mundo van Center Parcs de Eemof kan je van glijbanen roetsjen, de golven trotseren in het golfslagbad, van de wildwaterbaan glijden en voor de allerkleinste is er ook nog een kinder-doe-bad waar zij ook de tijd van hun leven zullen hebben. Een super leuk zwembad voor jong en oud!


Plons in het water of trotseer de golven in het golfslagbad bij Center Parcs de Eemhof


2: Zwembad de Brake

3: Zwembad de Fakkel


Populairste Groepsuitjes 2022: E-Chopper verhuur stal Westerwolde

Dit jaar doet E-Chopper verhuur stal Westerwolde voor het eerst mee in de competitie en ze hebben ook nog eens gewonnen in de categorie Groepsuitjes! Trommel je vrienden en familie maar op om een dagje samen door de natuur te cruisen op de meest comfortabele fietsen van dit moment! Samen kun je heerlijk genieten op een E-Chopper (dé elektrische scooter van dit moment) van de mooie groene omgeving in Zuid-Oost Groningen. Deze hippe fietsen zijn muisstil waardoor je rijervaring nog beter wordt! Daarnaast is het ook mogelijk om kinderen mee te nemen op de fietsen. Een leuk uitje waar iedereen heerlijk kan genieten van rust in de natuur!


Geniet van al de natuur om je heen tijdens een rit op de E-choppers van E-Chopper verhuur Stal Westerwolde


2: Noordkade Uitjes

3: Qula City Trail


Populairste Dierentuinen 2022: Avonturia

Avonturia heeft gewonnen in de categorie Populairste Dierentuin 2022! Voor het eerst verschijnt Avonturia in de competitie en pakt gelijk de 1e plek in hun categorie! Naast dat Avonturia de grootste dierenwinkel van Nederland is, heeft het ook een dierentuin waar je allerlei leuke activiteiten kan beleven! Zo kan je samen met familie, vriendjes en vriendinnetjes door verschillende grotten lopen, in een avonturenboom klimmen en daarnaast spot je ook nog verschillende dieren zoals stokstaartjes, reptielen en schildpadden. Een ultiem kinderfestijn waar kinderen kunnen kijken naar de dieren, maar daarnaast ook nog meer over ze leren!2: Orchideeën Hoeve

3: Berkenhos Tropical Zoo


Populairste Escape Rooms 2022: Escape Tour

Nog nooit eerder hadden we categorieën in onze lijst met populairste uitjes en nu we dit hebben mag de categorie escape rooms natuurlijk niet ontbreken. In de categorie Escape Rooms heeft Escape Tour de eerste plek weten te bemachtigen. Escape Tour is te vinden in maar liefst 48 steden en is voor jong en oud een erg leuk en actief uitje! De Escape Room bevindt zich niet in een bepaalde ruimte maar vindt plaats in de door jou uitgekozen stad waardoor je ook nog allemaal leuke toeristische plekken te zien krijgt. Je krijgt 2 uur de tijd om de raadsels op te lossen en vragen te beantwoorden. Schroom niet om een leuke stad te kiezen en een Escape Tour te volgen.


Los samen met vrienden, familie en de Escape tour op van Escape Tour


2: Prison Escape Kartfabrique

3: Escape Room Barneveld for Kids


Populairste Wellness 2022: Thermae 2000

Bij Thermae 2000 zal je heerlijk ontspannn en tot rust komen en daarom maken zij welverdiend een entree in de competitie. Het Wellness center ligt midden in een rustgevende groene omgeving. Het is dé plek om even helemaal zen te worden. Het water bij Thermae is gevuld met Thermaal water uit eigen bron wat een bijzonder heilzame werking op het lichaam heeft waardoor je ultiem kan ontspannen. Ook kan je er lekker dineren in een van de restaurants. Dus wacht niet langer en ga een dagje compleet relaxen en ontspannen bij Thermae 2000.


Geniet in het buitenbad van het mooie uitzicht bij Thermae 2000Ontspan en kom helemaal tot rust in de sauna van Thermae 2000


2: De Veluwse Bron

3: Blue Wellness Leiden


Winnaars

Dit jaar willen we iedereen weer bedanken voor het stemmen. Uit de stemmen hebben we vier winnaars gekozen. Deze hebben wij per mail benaderd.


Maak kans op een van de vele mooie prijzen door te stemmen op je favoriete uitje


Bovenstaande top 30 is gebaseerd op zeer uitgebreide statistieken en het bezoekersgedrag van ruim 1,7 miljoen bezoekers op onze website over het jaar 2022.
Reacties op "Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022"

Hennie schreef:

13-02-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het een super leuke locatie is. Geschikt voor kleine groepen t/m grote bedrijfsevenementen. Leuke sfeer, leuke en betrokken medewerkers waar niets teveel voor is.

Liesbeth Theunissen schreef:

10-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat de enthousiaste mensen daar op een speelse en toegankelijke wijze het verleden naar het nu brengen.

W. V. Broekhoven schreef:

08-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het gewoon erg leuk en gastvrij is.

Quirien Baak schreef:

06-02-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat ... het altijd een bijzondere ervaring is, zo'n groot rond scherm!!

Floor schreef:

06-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Kim schreef:

05-02-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ..de entourage een super ambiance heeft

M. Simens schreef:

05-02-2023

Ik stem op E-Chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Jeroen schreef:

05-02-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...ik al vanaf fan ben van de stoerste ijsbaan van Nederland.
#gezondeleefstijl
Groet,
Jeroen

Sander Jong schreef:

05-02-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat alles op de Noordkade klasse uitstraalt.

Mariska kuiper schreef:

05-02-2023

Ik stem op De Scheg omdat onze dochter dol is op deze ijsbaan. Spelen en schaatsen, perfecte combi

Mariska kuiper schreef:

05-02-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Voorst omdat je je er een hele dag kunt vermaken

Mariska kuiper schreef:

05-02-2023

Ik stem op Zwembad de Brake omdat .we er speciaal vanuit Vaassen heen rijden. Het is er altijd leuk, gezellig en schoon

Mariska kuiper schreef:

05-02-2023

Ik stem op Zwembad de Brake omdat .we er speciaal vanuit Vaassen heen rijden. Het is er altijd leuk, gezellig en schoon

Klaartje schreef:

04-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp vanwege de overrompelende historische ervaring.

Ans keijsers schreef:

04-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... ik het telkens weer een aparte belevenis vind!

Tino schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je daar heerlijk met dekindern kunt spelen terwijl ze ook nog war leren.

Reinout van Riel schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een super park is!

Ad van Heerbeek schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistoromisch Dorp omdat ...het leuk en leerzaam is en in een mooie omgeving ligt.

Laurens schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het je écht terug in de tijd neemt en zoveel leuks te leren is.

Van Riel schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het mij toont hoe we vroeger leefden wat mij helpt de wereld waarin we nu leven beter te begrijpen en in te zien wat belangrijk is voor de toekomst.

Jose de Jonge schreef:

03-02-2023

Mijn kleinkinderen vonden het bezoek aan het prehostorisch dorp de leukste dag van hun leven. En opa en oma vonden het ook fantastisch!

C. Roghair schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat .
Het is heel leuk en leerzaam ook voor de jeugd.

Gelderblom schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het daar een fijne ervaring betreft

femia schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit als kind al een van mijn meest favoriete plekken. Ik vind geschiedenis interessant en ik kan het hier beleven en er in deelnemen.

Lonneke schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... Het een heel mooi, schoon, vermakend museum is. Een mooie plek in het drukke Eindhoven, een plek waar je tot rust komt en een hele hoop kunt leren!

F van Riel schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het historisch erfgoed er op fascinerende wijze levend wordt gemaakt

Jolien Diekhorst schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een superleuk doe- en beleefmuseum is dat kleinschalig is maar wel enorm met de tijd meegaat.

Tim Verspaandonk schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat mijn kids het geweldig vinden!

M. Verspaandonk schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Casper Mittendorp schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het de perfecte plek is waar je fysiek de rijke geschiedenis van NL kan BELEVEN.

Stef schreef:

03-02-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Alies Rennen schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat , ik het een heel leerzaam , interactief en ludiek museum vind.Heel erg kindgericht.

Jose schreef:

03-02-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Sander schreef:

03-02-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Theo schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je daar het verleden heel goed kan beleven!

Jan-Willem Verhoeven schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...je hier je culturele hart kunt ophalen! Terug naar toen

Ravestein schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het steeds blijft verassen en lekker interactief is.

Nelinca Verseijl schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat
Het het leukste museum is . En kennis over de prehistorie...

Meke schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een leerzaam maar vooral leuk dagje uit is

A B schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Jasper Rennen schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Iemkje Heier schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ik dit een heel leuk laagdrempelig openluchtmuseum vind, wat kinderen goed laat zien hoe men vroeger leefde. Een soort illustratie bij de theorie die ze op school leren. Maar ook voor volwassenen is er genoeg te zien. Het is een prettige plek om te zijn.

Lieve Koks schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een plaats is waar we veel op kunnen steken over onze eigen geschiedenis. Men streeft ernaar zo dicht mogelijk bij de historische werkelijkheid te blijven. Er wordt gewerkt met een heleboel vrijwilligers, die met veel passie in hun rol kruipen. De interactie met deze bewoners uit de prehistorie maakt de beleving intenser dan in een´diroog´ museum. Er worden tevens regelmatig events georganiseerd, zoals het Vikingfestival. Ook dan streeft het museum ernaar om zo dicht mogelijk bij de historische juistheid te blijven. Ik vind het een topmuseum!

Jafmijn schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Marieline schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...je in het Prehistorisch dorp de geschiedenis van gewone mensen écht kunt beleven. Er zijn veel dingen te doen en de door de mensen in historische kleding komt het echt tot leven.

Meta Severin schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat zodra je binnenstapt het verleden gaat leven en je je er een onderdeel van voelt. Zoveel te zien, uit te proberen en te beleven met de tijdgidsen en evenementen. Dikke pluim voor iedereen die hier met zoveel passie aan meewerkt!

Merula schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het leuk èn leerzaam is.

Gwen schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... kinderen hier in gesprek gaan met geschiedenis, in plaats van dat het eenrichtingsverkeer is vanuit een boek of een scherm naar het kind toe. Ze mogen zèlf brood bakken, zèlf boogschieten, zèlf speerwerpen. Zo ontdekken ze dat de mensen van toen helemaal niet zo anders waren als wij nu.

P. Keijsers schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Lisanne Staals schreef:

03-02-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Hakima schreef:

02-02-2023

Ik stem op Blue Wellness Leiden omdat ...
Een vriendin en ik er samen geweest zijn en het een hele fijne ervaring was.

Anita H. schreef:

02-02-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...ik dat een heel fijn wellnessresort vind met veel mogelijkheden. De thermale baden in combi met sauna-cabines is super.

Tom schreef:

01-02-2023

Ik stem op De Scheg omdat het er altijd erg gezellig is.

Sanne schreef:

30-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het een leuk uitje is en niet duur.

Aileen schreef:

30-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het heel leuk en niet duur is om met mijn vrienden naar toe te gaan

Sanne schreef:

30-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ik er superleuk met mijn vrienden naar toe kan. Soms om te zwemmen en s winters lekker schaatsen

Irene schreef:

30-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je er heel veel dingen kunt doen van jong tot oud.

Irene schreef:

30-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je er een heel leuke actieve dag kunt beleven met een groot avontuurlijk zwembad en gezellige ijsbaan waar van alles te doen is.

Fabian schreef:

30-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het erg leuk is voor de hele familie.

anita ruiter schreef:

30-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...het een super leuk uitje is:)

Jolande schreef:

30-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...
het een leuke en veelzijdige locatie is.

Marcel Kok schreef:

29-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat er een een geweldig goed georganiseerd team klaar staat voor bijv een personeelsuitje.

Clasijn Harten schreef:

29-01-2023

Ik stem op Berkenhof Tropical Zoo omdat ...het een hele leerzame en leuke beleving is voor kinderen en volwassenen. Uren spelplezier in de waterpoel zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kleinere kids verdrinken. In de zomer is er ook nog water pret buiten en de dieren en mooie natuur geven het nog een stukje leerzaamheid.

Rick Weenink schreef:

28-01-2023

Vriendelijk personeel, top locatie, leuke thematisering

S.R.J. Joor schreef:

28-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...het hele gezin zich hier een dag lang indoor kan vermaken met natuur, dieren en belevenissen en ideaal als het slecht weer is!

Chantal schreef:

28-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een fantastisch dorp is leerzaam en mooi . Goed opgezet.

Vera schreef:

28-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het mooi aangelegd is, goed onderhouden wordt, leerzaam is en het is leuk voor jong en oud. Personeel en entertainers zijn vriendelijk en weten wat ze doen.

R.Weller schreef:

28-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat .
Ik daar een onvergetelijke ervaring had.
Ik verbleef er een weekend.
Maar dat ging veel te snel voorbij.
Heerlijk tot rust gekomen.
Geen telefoon,radio of tv etcetera
Ik had nog wel een paar dagen willen blijven.

Thea de Bruin schreef:

28-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een geweldig park is en leerzaam

Britt schreef:

28-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ik met mijn schoonfamilie hier een hele leuke dag hebben beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Tino Lammers schreef:

28-01-2023

Omdat ik daar zo lekker in de modder kan stampen!

John van den Kieboom schreef:

28-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een fantastisch openlucht park is. Het is echt voor jong en oud, recreatief, leerzaam en zeer vriendelijk personeel.

Yvette den Brok schreef:

28-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat .de kleinkinderen er heel erg van genieten.

Pagan crafts schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Het bijzonder mooi is en heerlijk terug in de tijd ! Prachtig en fijn echt dorp.

Bakker schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Ik mijn leukste uitjes daar gehad heb, heerlijk bijzonder en fijn WAUW

Ruud Korteling schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een heel leuk museum is met heel veel leuke activiteiten voor jong en oud , van de jagers en verzamelaars tot de middeleeuwen. Met op het marktplein een leuke herberg waar je goed kan eten en drinken

Guido van Gool schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat de kinderen er liefst iedere week naar toe gaan!

kortsmit schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Willy Jacobs schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het blijft boeien door zijn veelzijdige interactieve thema's. Geweldig leuke manier om onze geschiedenis te ervaren.

Pia Hendriks schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... Ik geniet van de sfeer. Zo geweldig om terug te gaan naar "basic"(en ook fijn dat ze rolstoelaangepast zijn)

Juul schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een geweldig leerzaam, leuk en gezellig museum is.

Davy schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een plek is waar geschiedenis tot leven komt voor jong en oud, met prachtige evenementen waar interactie en beleving met de bezoeker op de eerste plaats komt.

oma marijke schreef:

27-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...het was er heerlijk

Johan schreef:

27-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je in dit prachtige park terugreist in ons verre verleden. Je loopt zo eventjes door vele eeuwen geschiedenis en reist via een zwierige route langs steen- en ijzertijd naar de 16e eeuw.
Onderweg kom je bewoners uit die lang vervlogen tijden tegen en kun je hun vaak helpen met een klus van toen. Kei leuk. Ik ga nog zeker een keer terug.

Davey schreef:

27-01-2023

Het is en blijft een prachtige reis terug in de tijd.

Vooral de zomers zijn erg idilisch, onvergetelijk...

yvonne schreef:

27-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...ik er elk jaar met heel veel plezier en groot rond loop en geniet van de kunstwerken

Yannick Kruizinga schreef:

27-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...goed geregeld

Koen Kort schreef:

27-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Maria schreef:

27-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een leuk bedrijf is!

Jans sweertman schreef:

27-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het een geweldige ervaring is. Super geregeld en vriendelijke mensen

Bas schreef:

27-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

San schreef:

27-01-2023

Ik stem op Toverland omdat dit park voor kinderen zeer overzichtelijk is.
Veel attracties van klein tot denk 16 jaar. Het park is schoon, vriendelijk personeel en eten en drinken betaalbaar.
Echt n aanrader om met de kids te doen.

San schreef:

27-01-2023

Ik stem op Toverland omdat dit park voor kinderen zeer overzichtelijk is.
Veel attracties van klein tot denk 16 jaar. Het park is schoon, vriendelijk personeel en eten en drinken betaalbaar.
Echt n aanrader om met de kids te doen.

Thomas schreef:

27-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat fantastisch is

Olaf Gijben schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een super ervaring is.

Ivar mulder schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Stan van der Weide schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat Geert dekker het zo leuk vindt en Wubbo dan op date kan

Viggo schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Jesse Bergman schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Alwin Prusen schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat Geerd Dekker het zo mooi vind

Filiz schreef:

26-01-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat ikcgraag mezelf wil verwennen.

Julian Strootman schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ik het een heel goed bedrijf vond met leuke activiteiten

Jesper van der Weide schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het fantastisch gezellige mensen zijn en het altijd top geregeld is als je de E-choppers wil huren. Het is leuk om te zien dat een lokale ondernemer het zo goed doet! Mijn complimenten en daarom verdienen ze zeker deze prijs!

Victor schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ... Vv veelerveen

Den Boer schreef:

26-01-2023

Ik stem op Berkenhof Tropical Zoo omdat ...er heel veel te zien en te spelen is voor de kids !

Den Boer schreef:

26-01-2023

Ik stem op Berkenhof Tropical Zoo omdat ...er heel veel te zien en te spelen is voor de kids !

Rosken Moed schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat .

Het een leuk bedrijfs uitje is.

Henk gerrits schreef:

26-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat dit een prachtige schaatsbaan is met goed onderhouden ijs

Henk gerrits schreef:

26-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat dit een prachtige schaatsbaan is met goed onderhouden ijs

sven schreef:

26-01-2023

Altijd leuk!

Geerd schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Tienus schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

F.Koolhof schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ... vrijheid blijheid op de shopper.

Alwin schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...aardige mensen zijn

Richard Zuur schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat we een super dag gehad hebben met ons teamuitje. Vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om er een top dag van te maken. Materiaal en eten keurig verzorgd in een prachtige omgeving. Aanrader voor een teamuitje of familiedag ...

Stef moed schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Het is een onvergetelijke ervaring met vrienden of familie.

Wim schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...
een onvergetelijke leuke ervaring een garantie is!

Aaron schreef:

26-01-2023

Ik stem op stal westerwolde omdat het een zeer leuke accomodatie is om een dagje weg te gaan met het gezin of met vrienden.

Nanne schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het geweldig is voor een dagje weg. We hebben alle routes inmiddels gereden en sommige zelfs al vaker. Het blijft gewoon heel leuk om te doen. Groet veteraan broezer

Erik Rouppé schreef:

26-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Noor schreef:

26-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat dit echt op een historische unieke locatie zit. Machtig mooi!!

Timo schreef:

26-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ..
Het een super goed park is en een goeie horeca heeft

Andre Borst schreef:

26-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je er heel gezellig kunt schaatsen en het zwembad fantastisch is!

Lieke Verbakel schreef:

25-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat de kinderen er graag naartoe gaan en het er altijd feest is!

Maaike schreef:

25-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat het een heel fijn en ruim opgezet park is. Altijd veel zitgelegenheid en netjes! Erg vriendelijk personeel ook!

Esther schreef:

25-01-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat ... het super fijne en uitgebreide wellness faciliteiten heeft, vriendelijk personeel en een prachtig uitzicht!

Suzanne schreef:

25-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ...

Tijmen schreef:

25-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ...

Mie Lauwers schreef:

25-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...iedere keer dat ik er kom ik lijk thuis te komen

Zen schreef:

25-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het gerund wordt door een tof wijf!!!!!

Gerrit D. schreef:

25-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat ...

Demi schreef:

25-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat omdat ze een superleuke duurzame activiteit aanbieden midden in de prachtige natuur van Westerwolde.

Jennifer schreef:

25-01-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat het een prachtig resort is, met een fantastisch uitzicht en vriendelijk personeel!

Chantal schreef:

25-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ...het er altijd heel erg netjes uit ziet en de kinderen super leuk kunnen spelen en ontdekken

Esther schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ...mijn zoontje er heel graag komt !

Esther schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billybird Drakenrijk omdat ...mijn zoontje het geweldig vind en wij er regelmatig te vinden zijn

Mara schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat het de beste werkplek is!!

Sander schreef:

24-01-2023

Ik stem op thermae 2000 omdat het het meest ontspannende verwenuitje van Nederland is in de mooiste provincie van het land. Bovenop de berg waan je je in een andere wereld terwijl je gewoon in Nederland bent

Monique schreef:

24-01-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat het er altijd genieten is in de sauna’s, het zwembad echt heerlijk is met een super uitzicht over Valkenburg én het personeel echte Limburgse gastvrijheid kent!

Pauline Verhoef schreef:

24-01-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat het echt de allermooiste locatie is met uitzicht op de Limburgse heuvels en ook nog met heel groot zwemgedeelte!

Hanneke schreef:

24-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een museum is waar je echt iets kan doen! De kinderen vinden het altijd geweldig om boog te schieten of met de ridders mee te doen.

B. Engelsman schreef:

24-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...

B. Engelsman schreef:

24-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...het echt voor elke leeftijd iets spannends heeft

I. Jansen schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ... het voor jong tot oud leuk is en er het hele jaar van alles te doen is!

Lieke schreef:

24-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat een leuk zwembad is!

Esther schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billybird Drakenrijk omdat ... het altijd super leuk is

Stan schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ... je heel het jaar plezier kunt hebben bij t hemelrijk, helder water hebt om te zwemmen in de zomer. In de herfst en leuk festival hebt en in de winter lekker binnen kunt spelen.

Voor jong en oud geweldig

Mia gielis schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat het geweldig is met onze kleinkinderen te komen uit leven bij jullie heerlijke speeltuin voor de kleinere en achtbaan zwembad en rotsklimmen voor de grotere

Bram van Aar schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ... heerlijk park veel te doen met zo wel goed als slecht weer. Ook veel leuke evenementen.

Kim schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat wij daar ons heerlijk vermaken.
Lekker onder de bomen in de schaduw, kaarten mee, lekker zwemmen en onze puber vermaakt zichzelf de hele dag. Die zien we alleen als ze dorst heeft of wat wilt eten. Ook festival of een leuk avond progamma met het thema licht in de herfstvakantie is erg leuk om te bezoeken . Afgelopen keer zelfs met een grote vuurwerkshow.
Wij zijn trotse abbonement houders.

Ikke schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billybird Drakenrijk omdat je daar heerlijk kunt vertoeven met mooi weer.

Ikke schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat het een geweldig betaalbaar park is. 365 dagen per jaar.

Anneke van Summeren schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat er veel afwisseling is. Ook bij slecht weer is het leuk.

Renz van Leeuwen schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ...een hele leuk dag hadden

Marianne schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat het een superleuk park is: voor de kinderen het hele jaar binnen en buiten leuk. Kunnen heerlijk overal ravotten. De oudere jeugd en volwassenen kunnen 's zomers heerlijk genieten aan de waterplas. Ook organiseren ze regelmatig extra activiteiten.

Saskia schreef:

24-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ...we ons altijd daar goed vermaken weer of geen weer. Er is altijd veel te doen en te beleven. En de thema weken zijn echt super georganiseerd leuk voor jong en oud.

Noor schreef:

24-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je er leuk kan zwemmen maar ook andere actieve uitjes voor zowel kinderen, jeugd en volwassenen.

Feya Slagman schreef:

24-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een fantastische plek is om de dag te spenderen. Eerst een paar uurtjes klimmen, en daarna heerlijk afkoelen in het zwembad. Catering is helemaal in orde en voor goede prijzen, en het personeel is vriendelijk en enorm behulpzaam. Een combinatie en atmosfeer die je vandaag de dag niet vaak meer tegen komt.

Klazien schreef:

24-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het prachtige uitdagende klimparcoursen heeft op een unieke locatie waarbij voor de kleintjes een kabouterpad en speeltuin aanwezig is, een natuurzwembad en niet te vergeten een prachtig terras waar je heerlijk kan zitten genieten van een hapje en drankje en lekker
relaxen.

Maikel van delft schreef:

24-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat .. dit is een erg fijn zwembad, schaatsbaan in de winter en skeeler baan. Waar je nog veel meer activiteiten kunt doen

Ook is het personeel erg professioneel en hangt er een fijne sfeer

Coen schreef:

24-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het een top locatie is!

Merel schreef:

24-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat er veel verschillende en leuke activiteiten te doen zijn!!

Arthur schreef:

24-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Rudy Schreijnders schreef:

24-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het informatief en leuk is.

Joost schreef:

23-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ... het een d o n d e r s-mooie tijdbesteding is!!

Marsha schreef:

23-01-2023

Ik stem op Escape Tours omdat ...het ontzettend leuk is om te doen! Het geeft veel lol met elkaar en spanning om de opdrachten goed en binnen de tijd uit te voeren. Ook is het een hele leuke manier om een stad te ontdekken!

Harry schreef:

23-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...ervan alles te doen is.

Henri Eijsbouts schreef:

23-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het een mooie locatie is voor een breed publiek van jong tot oud

Michiel schreef:

23-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze de beste zijn!

Hanneke Zuijderduijn schreef:

23-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je als bezoeker wordt omarmt en meegenomen op een ontdekkingsreis in de tijd die zijn weerga niet kent.

Claire schreef:

23-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat Center Parcs altijd genieten is. Voor ieder wat wils :).

Arend schreef:

23-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het er erg gezellig is en ik ze al jaren volg op alle platforms!

Agnes de Rijck schreef:

23-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Voorst omdat ...
Het meer is als alleen maar pannekoeken eten.

Agnes de Rijck schreef:

23-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...het in de Scheg altijd voelt als een feestje.

Met plezier heerlijk in beweging.

Diane schreef:

22-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...je er zoveel leuke dingen kunt doen.

Julie Seeuws schreef:

22-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

We hier vorig jaar de eerste keer kwamen met onze 2 kinderen van 4 en 6. We hadden een heel erg fijne dag. Alles is zo mooi, de beleving zo goed.

Dit jaar willen we terug komen!

Mara de Haas schreef:

22-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat Ik dit een heel bijzonder park vind, en ik en mijn familie hier hele mooie herinneringen hebben. We zijn er al een hele lange tijd niet geweest.

Daphne schreef:

22-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ... het voor de kinderen, en dus ook voor de ouders, een feestje is om hier te eten en spelen.

Hanneke schreef:

22-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat de sfeer daar fantastisch is en er is ontzettend veel te doen

Bessels schreef:

22-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...
Mooie accomodatie veel te doen

Niels de Mol schreef:

22-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ... Dippie Doe het echt verdiend zo’n prijs te krijgen. Kunnen jullie niet om heen.

Wilco Kornegoor schreef:

22-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ze een uitje bijzonder maken

WilcoKornegoor schreef:

22-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat zij ons hele gezin een gezellige en sportieve dag hebben geleverd. Complimenten voor de organisatie en medewerkers!

roy_zweverink@hotmail.com schreef:

22-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je er diverse sporten uit kan oefenen, kan recreëren en ontspannen. Een mooi paradijs voor ieder wat wils

Roxanne van Beek schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat wij afgelopen december met ons zoontje (4jaar) zijn wezen schaatsen, voor hem de eerste keer. Dit was een geweldige ervaring voor hem en ieder weekend vraagt hij of we weer gaan. De middelste schaatsbaan is niet “te” glad waardoor ook hij er goed op kon leren.

Ook het zwembad zijn we al een aantal keer geweest en hebben we de mascotte knuffel gehaald waar hij steeds over de fijne herinneringen begint als hij die knuffel pakt.

Ria Beukema schreef:

21-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...dit het mooiste en gezelligste uitje is in een natuurrijke omgeving!! Je kunt je accu hier weer perfect opladen en helemaal ontstressen!! Dat alles kan in het dit mooie Boergondische Westerwolde!!

Margreet schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat een prachtige accomodatie is! Schaatsen, zwemmen, sporten!!

Elze schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het een fantastische combinatie is van ijsbaan, zwembad en zaalsport

Jeroen schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...

M. van Beek schreef:

21-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een prachtige locatie is met veel te doen voor jong en oud. Echt een plek waar de geschiedenis tot leven komt!

Marloes Steunenberg schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...

René Spitzen schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat er een veelheid van in/ontspanning is.

Helen Siebelder schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...ik iedereen een ijskoude maar zielswarme belevenis op deze gezelligste ijsbaan van ons land gun!

Liesje Heemskerk schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...er veel te doen is en je altijd zeer vriendelijk geholpen word

Linda schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...

Lotte schreef:

21-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het heel leuk is. En het is leerzaam.

Stephan de Hont schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je hier een hele dag goed kunt verblijven zonder verveling en met vriendelijk personeel. Erg afwisselend en leuk aangekleed.

Jorrik Albers schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat er enorm veel mogelijkheden heden zijn wat je kunt doen. En de activiteiten wisselen in de zomer en winter. De curling gaan is ook geweldig

Leroy schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...een goede service verleent en uitermate geschikt is voor teamuitjes

Y verhagen schreef:

21-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat touren door westerwolde erg mooi is.

Sylvia van Zimmeren schreef:

21-01-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat ik tijdens een dagje sauna helemaal tot rust kom en ontspan.

Sylvia van Zimmeren schreef:

21-01-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat ik tijdens een dagje sauna helemaal tot rust kom en ontspan.

Irene schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het een supermooie en gezellige ijsbaan heeft met veel dingen om te doen. En ook nog een heel mooi tropisch zwembad met supercoole glijbanen. En de medewerkers zijn heel aardig en gastvrij

Sacha schreef:

21-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat naast een superleuk zwembad en schaatsplezier, hier veel te doen is aan leuke activiteiten, zoals curling en padel.

Heidi Buze schreef:

21-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...het een mooie kindvriendelijk en een schone park is .

Joris Middelbos schreef:

21-01-2023

Het een super mooie baan is en ik er recent super.leul een curling clinic heb gedaan

Patrick schreef:

20-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het heel leerzaam en entertaining is.

Yvette van de kar schreef:

20-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... je er heerlijk in alle rust de geschiedenis junt beleven kinderen kunnen van alles doen inneen fijne sfeer

Gerben Renting schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ... ze daar een curlingbaan hebben en geweldige clinics verzorgen!

Joas Rouw schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat zij Curling aanbieden en dat een geweldig mooi spel is

Maarten schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je er veel activiteiten onder 1 dak kunt doen.

Heleen schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je daar kunt curlen

Jennet schreef:

20-01-2023

Ik stem op Zwembad de Brake omdat ...ik heb hier over gehoord dat dit een leuk zwembad is en wil dit wel een keer proberen, is het leuk dan kom ik wel vaker

Sigrid Kuizenga schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je daar een fantastisch dagje uit kan beleven!

Meriel Hendriks schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ... het een gastvrije, sportieve en gezellige ambiance heeft!!

Bakker schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...het een topplek is voor vele sporten en er leuke mensen werken die gastvrij zijn.

Erik Rouppé schreef:

20-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Eveline Peeters schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het er heerlijk vertoeven is,...zowel op de ijsbaan als het zwembad!

Jan Boksebeld schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het top is

Van der Vaart schreef:

20-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een heerlijk uitje is voor groot en klein actief en passief, met een geweldige horeca voorziening

M. Stegeman schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat er voor iedereen wat te doen is.

Karin Hibma schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ze leuke evenementen organiseren voor jong en oud. Meegaan met nieuwe ontspanningsmogelijkheden zoals curling

jeanet sterken schreef:

20-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...prachtig park alleen ik vind de entreeprijs vrij hoog

jeanet sterken schreef:

20-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...netjes niet duur vriendelijk en behulpzaam personeel vele uren speelplezier zowel binnen als buiten

jeanet sterken schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...het goed vertoeven is.netjes vriendelijk niet te duur

D Bonhof schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...

Saskia van der Linden schreef:

20-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... Door het speelse en de mogelijkheid tot inleven de interesse van de jeugd gevangen kan worden.

Evelien Caron schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...

Het een unieke combinatie is van een mooi zwembad en een geweldige ijsbaan. Waar vindt je dat nog in Nederland!

Brigitte schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je daar gewoon een heerlijke dag kunt besteden en ze met de enorm verhoogde energieprijzen wel extra steun kunnen gebruiken.

Haico Meijerink schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat de Scheg jong en oud, recreatief, sportief, met of zonder beperking de gelegenheid biedt om te bewegen binnen de talenten en mogelijkheden. Individueel of in verenigingsverband. De Scheg voorziet de ruime regio rondom Deventer optimaal van een actieve, gastvrije, sportieve beleving!

Ruben schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ... het een super tot zwembad is met spannende glijbanen.

Willy Klunder schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je daar met de hele familie fijn heen kunt

Shyla Leferink schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...wij fan zijn van schaatsen

Bill Nieuwenhuis schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...
het al meer dan een kwart eeuw de gezelligste en mooiste ijsbaan van Nederland heeft.

Bill Nieuwenhuis schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...
het al meer dan een kwart eeuw de gezelligste en mooiste ijsbaan van Nederland heeft.

Tamara schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat je er heel veel kan doen. Zwemmen, schaatsen, skiën, etc. Erg vriendelijke medewerkers

Anouk schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het een enorm leuke plek is voor verschillende uitjes zoals zwemmen, squashen/padellen en schaatsen

Gerda Rijsdijk schreef:

20-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...Ik diep onder de indruk ben van de sculpturen die te bewonderen zijn, wat een kunst en wat een uitstraling, Fantastisch!

DA Rodijk schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...

Het hele jaar door leuke activiteiten, mooi zwembad voor jong en oud, schaatsen niet te vergeten en een fijne omgeving, personeel

Lina Jansen schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...

birgit schreef:

20-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Birgit van der Tuuk schreef:

20-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Mariëlle van den Ouweland schreef:

20-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het goed is opgezet, goed concept, top escaperooms, leuk entertainment en super personeel

Debby Janssen schreef:

20-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ...het een geweldige zaak is waar veel te zien en te beleven is. Je kan er ook lekker wat eten en drinken in hun Kitchen!! Een echte aanrader voor gezinnen en iedereen die van dieren houdt!

Henny schreef:

20-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...Het daar erg mooi is leuk met ook de dieren en prachtige orchideen . Een fantastisch dagje uit!

Ilse Tuik- van Veen schreef:

20-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een gigantische leuk uitje is voor jong & oud.
Je wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een streekproduct.
Verder is er veel keuze tussen de activiteiten en zijn er verschillende routes die je kunt rijden.
Ik zou dit iedereen aanraden!

Roel schreef:

20-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... ze gewoon het leukste zijn!

Rinske schreef:

20-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze zorgen dat je met een leuke ervaring naar huis gaat. Daarnaast heeft het prettig personeel en denken ze altijd mee met welk uitjes het beste past bij jou groep.

Randy schreef:

20-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat zij simpelweg het leukste en beste aanbod hebben!!

Bingowski schreef:

20-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Skon

Femmy Hebers schreef:

20-01-2023

Wij hebben hier een supergezellige dag gehad met collega's.

Frank schreef:

20-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat dit het leukste park van Brabant is!

Gerie Roozeboom schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat het er prima vertoeven is, schoon en ruim aanbod van sauna's en dompelbaden. Echt een heerlijk dagje uit. ...

Joey Huizingh schreef:

20-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een fantastisch uitje is, erg goed geregeld en hele aardige mensen

Mariëtte van Drunen schreef:

20-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een heel interessant museum is, dat ook super leuk is voor kinderen. Je kunt er vanalles zelf proberen.

Henk Frederiks schreef:

20-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...fantastisch gebied met enthousiaste eigenaren!

Tim schreef:

20-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Gerard schreef:

20-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een superleuk uitje is in een mooie omgeving. De begeleiding is ook ontzettend leuk!

Sacha Kroeske schreef:

20-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ik echt het gevoel had even weg te zijn.
Als bewoner van Groningen was ik verrast dat een tripje in de provincie zo als vakantie kan voelen (en het is een stuk goedkoper).
De gastvrijheid van de familie Zijlstra was de kers op de taart van de ervaring.
Al met al zeker iets om op je bucketlist te zetten!


Petra Hendriks schreef:

20-01-2023

Ik stem op Berkenhof Tropical Zoo omdat onze kinderen het daar zo leuk vinden. Je kunt er heerlijk spelen met zand en water en het is leerzaam.

Frans Dielissen schreef:

20-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een onderscheeidend museum is.

Jan van Bekkum schreef:

20-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een mooi overzicht geeft van de lokale geschiedenis en leuk is voor alle leeftijden.

E. van Lith schreef:

20-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het leerzaam is.

Erik schreef:

20-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...heerlijk warm en prettig zwembad voor jong en oud.

Jacqueline Polman schreef:

20-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat ...ik daar altijd zo ontspannen van wordt en ik daar even mijn energie kan opladen. En dagje onder dompelen in de rust en geniet van het moment. Ik geniet ook extra van de heerlijke opgieten met verschillende geuren. Ik voel me als herboren als ik de heerlijke dag afsluiten.

Kyshaja Cardoze schreef:

19-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat het echt een leerzame maar leuke uitje is

Cilia hol schreef:

19-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...ik het een prachtig restaurant vind

Leandra Kok schreef:

19-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat het saunaanbod ruim is. Het resort is schoon. Vriendelijk personeel. Lekker eten en drinken wij komen er graag een dag onspannen

Mel schreef:

19-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...het een heel fijn park is, genoeg te doen voor groot en klein. Zowel binnen als buiten, goed weer als slecht weer.

Wesley schreef:

19-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...

Suzanne van den Berg schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een prachtige locaties is en de kinderen veel verrassende activiteiten kunnen doen. Zo'n indrukwekkende plek dat veel bezoekers later met hun eigen kinderen nog eens op bezoek komen.

Sandra schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit een informatief en boeiend museum is, voor alle leeftijden en wisselend aanbod in interessante thema weekenden. Alle medewerkers/vrijwillgers vertellen er met veel passie en enthousiasme over het verleden en tonen graag hun ambachten en woningen. We komen hier meerdere keren per jaar met onze dochters van 7 en 5.

Mathijs schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het het allerleukste museum is!

Sayeeda M. ISlam schreef:

19-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...ik er heel graag een keertje naartoe wil, ben er weleens langs gereden. Woon nu in het Noorden van het land, dus dat is niet in 1 dag te doen, dus misschien dit jaar een paar dagen in een hotel in de buurt.

kees van rijsbergen schreef:

19-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ... dat ontzettend leuk is met mijn kleinkinderen

Tanja schreef:

19-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat ...dit me een leuke aktiviteit lijkt en je niet afhankelijk bent van het weer…..

J schreef:

19-01-2023

Ik stem op Zwembad de Brake omdat ...heel fijn en schoon zwembad

Ma schreef:

19-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...het een geweldig fantasievol park is, voor een ruim en breed publiek. Qua themitisering en attractieaanbod bijna zo goed als de Efteling.

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat het er erg mooi is voor jong en oud ...

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat het groot ruim en mooi is...

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op Prison Island Kartfabrique omdat het erg spanned en leuk is...

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat de kinderen zich er heerlihk vermaken...

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...

Leidy schreef:

19-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat wij daar met z'n allen een supermooie dag hebben gehad. Een aanrader om hier naar toe te gaan.

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ik en de kinderen er zich goed vermaken ...

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat de kinderen echte water freaks en er zich goed vermaken...

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op Bubbel Jungle omdat de kinderen er dol op zijn en ze zich er heerlijk vermaken ...

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat de kinderen er dol op zijn echte pannekoeken monsters zijn...

Lj schreef:

19-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...het een gaaf park is

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op Berkenhof Tropical Zoo omdat het een mooi leerzaam en het mooi is voor de kinderen die kunnen zich er de hele dag vermaken met veel plezier...

Zwaantje schreef:

19-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het ieder jaar weer zo mooi is.....en de hond mag mee!...

Gerrit Harm stegehuis schreef:

19-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat het
een bijzonder mooi doe en rustpark is in een bijzonder mooie omgeving....

Rianne schreef:

19-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...Het een heel fijn park is en toen we het nog konden betalen regelmatig kwamen.

Nicole Guijt schreef:

19-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...het uitdagend park is voor jong en oud.

Angelique schreef:

19-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat het altijd feest is als je hier bent geweest

Ali Blokzijl schreef:

19-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ik het enorm knap vind hoe elk jaar weer de mooiste beelden uit zand worden gecreëerd en het een uitje is voor jong en oud

Elken Damen schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het eenn heel leuk en leerzaam museum is voor jong en oud.

Yvonne Lammers schreef:

19-01-2023

Het coolste doe-museum van NL is!...

Leo R. schreef:

19-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ik er een dagje geweest ben, en het allemaal stuk voor stuk prachtig vond, de sculpturen, alles is goed verzorgd!
Je kan er ook heerlijk eten bij het zelfbedieningsrestaurant, hebben veel keus op de menukaart!
Al met al heel erg geslaagd en zeker aan te raden, dus van mij krijgen ze een stem

MvP schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het educatieve en ontspannend gegeven is!

Floor schreef:

19-01-2023

preHistorisch Dorp weet op een leuke, leerzame manier de geschiedenis van Nederland over te bregen aan jong en oud. Voor veel kinderen is het lastig om een visueel beeld te hebben van de geschiedenis, jaartallen en woorden in boeken zeggen vaak te weinig. Door het te leven begrijpen ze het beter. De werknemers hebben veel kennis over geschiedenis, natuur en ambachten. Het is zo belangrijk om die kennis te delen.

Mathieu schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... Leuke sfeer leerzaam voor de kinderen een andere kijk op het verleden goede voorzieningen en regelmatig evenementen

Stefanie schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het het beste van alles combineert. Het is leerzaam, er zijn veel interessante activiteiten te doen en het is heerlijk om dit alles in de buitenlucht te kunnen beleven.

B Tempel schreef:

19-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het super is..

Erwin Seijkens schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het het leukste doe-museum is van Nederland waar kinderen veel mogen doen en beleven.

Renz Klerks schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdathet eenprachtig park is , waar je op een leuke manier veel dingen kan leren en beleven .

Marieke schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het zo'n mooie plek is waar je de geschiedenis kan beleven!

Othello schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het
— een prachtige locatie is
— een mooie/fijne, doch gevarieerde layout heeft
— beschikt over gepassioneerd personeel
— historische accuraatheid en ‘toegankelijke’ educatie hoog in het vaandel heeft
— daarnaast ook objectief een gezellige en leuke sfeer heeft!

Klaske Lutgendorff schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat we daar tijdens de Romeinse weken met onze kleinkinderen van 5 en 3, de mooiste dag van 2022 hebben beleefd. Wat een prachtige manier om onze geschiedenis door te geven.

Thom schreef:

19-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat het een super leuk en leerzaam uitje is voor jong en oud!

Marieke schreef:

19-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat het een enorm veelzijdig museum is. Je raakt niet uitgekeken en gespeeld. Want je leert hier echt spelenderwijs.
We komen hier met veel plezier meerdere keren per jaar!

Gebke Krikken schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het je de kans geeft even in een andere tijd te zijn. Een tijdreis te maken. Ook is er een afwisselend aanbod van bezienswaardigheden, ieder weekend iets anders.

Marina schreef:

19-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat ... ik daar vaak kom om de prachtige fototentoonstellingen te bezoeken en daarna een interessante film kijken over de natuur! Elke keer leer je weer wat!

Niek Martron schreef:

19-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat je hier zo veel kan ontdekken zoals romeinen, het geluid, ruimte, duurzaam wonen, elke keer weer iets nieuws en dan blijf je nieuwsgierig naar de volgende keer!

Yolande schreef:

19-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat ... zij durven met de nieuwe programmering en daardoor echt een dagje uit met IMPACT op de kaart hebben gezet!

silke loehmann schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...the place is very entertaining and also educational.
The staff and the volunteers have deep historical knowledge can explain just about everything and interact well with visitors especially
with children. My son wants to go back everytime.

Desiree schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ik heb genoten van dit gezellige uitje en het is nog leerzaam ook.

Henk schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat superleuke locatie is. Leerzaam, nog te betalen, vriendelijke medewerkers en goede betaalbare horeca

Fiona. schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je echt een stap zet in een andere tijd. Er is heel veel leuks te doen en zien, en de medewerkers zijn top!

Gijsje schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een fantastisch, leerzame en gezellige plek is midden in de natuur. Het brengt ons terug naar hoe het leven ooit was.. prachtige verhalen en dingen om zelf te doen, ervaren en te beleven…

Christa Sevens schreef:

19-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Er nergens een museum is dat zo goed weergeeft hoe onze voorouders geleefd hebben.

Josette van West schreef:

18-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het echt geweldig en verrassend is!

Hoskens Liesbeth schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...al enkele maken geweest. Toen de dochters klein waren en ondertussen grote tieners. Ook zij blijven van de sfeer genieten.

Leo Vos schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het met liefde en verstand van zaken kundig is opgezet en blijft groeien in een gemoedelijke onderhoudende sfeer die ook leerzaam is.

Wouter schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een leuk museum is waar veel te leren is over de geschiedenis.

Kristien Sonnevijlle schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het leerzaam, prikkelend en levensecht is, waardoor een onuitwisbare indruk achterblijft.

Dennis schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het leukste uitje is voor het complete gezin.

Verel schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een totale beleving van de geschiedenis geeft . Leuk en educatief.

Pim schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat we leren van het verleden

Tineke Wulms schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een supertof museum is waar je echt terug gaat in de tijd. Veel leuke activiteiten!

Geertje schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een unieke en toegankelijle plek is waar je het verleden écht kunt beleven.

Anne schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

T schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Karin verhappen schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het heel erg toegankelijk, leuk en leerzaam is voor oud en jong. Er zijn veel dingen te doen, dus niet alleen saai kijken. En veel is in de buitenlucht dat is echt een plus. Daarbij is er ook veel interactie met de mensen die in het museum werken en lopen in traditionele kleding uit het verleden...dat maakt het geheel echt af ..

René Valk schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...Het dorp een echt doe dorp is voor zowel kinderen als volwassenen ! Op een duidelijke manier leer je echt iets van de geschiedenis !

Petra schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat mijn kinderen zich nog alles herinneren van dit bijzondere uitje..

Verbiest schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een geweldige interactieve plek is om te zien, horen, ervaren hoe e.e.a. vroeger ging. Dex Sin, Dex Sin, Dex Sin...

Monica Thijssen schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het laagdrempelig is en de geschiedenis van de mensheid goed laat zien. Leuk voor het hele gezin!

Arianna schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat
Zo goed georganiseerd en de mensen die er werken zijn altijd erg aardig en leren de kinderen veel dingen. Er is ook veel te doen!

R sprik schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het n geldig leuke ervaring is voor jong en oud

Tineke schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het zowel informatief als sfeervol en gezellig is

Arjen Brouwers schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er voor jong en oud een heerlijke combinatie tussen cultuur, educatie en plezier is. Mede door de vele enthousiaste en kundige vrijwilligers.

Henry Scheer schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een plek is waarbij je niet alleen op een prettige en fijne manier wordt ondergedompeld in de geschiedenis, maar ook omdat je merkt dat de gepassioneerde medewerkers echte vrienden van elkaar zijn.

André Kemmeren schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het heel informatief en leuk is

Wieneke Leefsma schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit het leukste uitstapje is, met of zonder kinderen. Ook volwassenen kunnen hun innerlijke Viking of ridder hier lekker uitleven!

Marianne Verheijde schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...er altijd leuke en leerzame dingen te doen zijn.

Susanne schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...De sfeer altijd zo fijn is en ze iedere keer weer leuke evenementen bedenken. De organisatie daar is echt top en je kunt zien dat iedereen hier passie heeft voor z'n werk.

Jeroen schreef:

18-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat …
Het een fantastische winkel is, voor elk wat wils. Je kan er ook leuk kijken naar de dieren, geld uitgeven hoeft dan direct niet eens.

D. Rademakers schreef:

18-01-2023

dit een fantastisch en leerzaam museum is vol interactief avontuur.

Elma schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het er gewoon heel bijzonder is

Lieke schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een goedkoop, relaxt en leerzaam uitje is met ontzettend vriendelijk personeel.

mark van Gompel schreef:

18-01-2023

Ik stem op prehistorisch Dorp omdat het voornamelijk draait op vrijwilligers welke zich dag in, dag uit met volle energie zich inzetten voor het prehistorisch dorp en haar gasten.

Joost schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het eenhele fijne plek is om te zijn voor een lekker dagje/weekendje weg

Rik schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het informatief, leuk en mooi gemaakt is en vol staat met bijzondere evenementen voor kinderen en volwassenen.

Hce de Vries schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een geweldige combinatie is van historische cultuur uit onze geschiedenis en het beleven ervan. Ze nemen je mee in de tijd met veel activiteiten voor jong en oud. Zie, beleef, en doe zelf mee. Tevens een schitterende plek om een dag door te brengen.

Indy schreef:

18-01-2023

Altijd heel veel plezier beleefd!

Ger van den Brink schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het fijn is om ons daar thuis te voelen.

H.A Klasens schreef:

18-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het een prachtig gezinnetje is en op deze manier volop kan genieten van de omgeving. Duidelijke routes en onderweg fijne horecagelegenheden voor een tussenstop.

H.A Klasens schreef:

18-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...het een prachtige locatie is en de pannenkoeken heerlijk zijn. Mooi speelpark erbij voor kinderen

Mike Heinsbroek schreef:

18-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...Omdat het een zéér origineel uitje is, iedereen heeft zich prima vermaakt.

Carla schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat we minimaal 1 keer per jaar ons onderdompelen in de tijd van de Romeinen, Vikingen, Heksen of Middeleeuwen! Heerlijk!

Lot schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een hele fijne plek is met geweldige mensen die het verleden tot leven laten komen.

Ihlja schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat niet alleen een heel leerzaam maar ook heel leuk en actief dagje uit is. Door mee te doen aan de activiteiten voel je je echt even terug in de tijd gaan.

Yolanda van de Voort - van de Ven schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ..
Het zowel voor jong als oud goed is om te weten en te leren waar wij als mensheid vandaan komen en hoe wij ons ontwikkeld hebben. Ook in dit een echt dorp te kunnen belevenen proeven...6845
Tenslotte vind ik het Prehistorisch Dorp fijn omdat wij er op 8 - 5 - 2013 getrouwd zijn ..

Jos schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...behalve leerzaam ook gewoon heel leuk is

Emmie schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een leerzaam en leuk uitje is, en er een heerlijke sfeer in het dorp is!

Manon schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... ik hier met mijn 2 kinderen van 8 en 11 echt een verrassend leuke en ook nog eens leerzame dag heb gehad!

Femke Oudhuis schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een heerlijke plek is waar we graag komen. Zowel fijn om te zijn voor de kinderen als voor ons zelf. Fijne sfeer!

H Roos schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat .ik er elk jaar met veel plezier weer kom.

Indra schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een prachtig museum is waar jong en oud zich kan vermaken. Het is een reis door de tijd die niet te vergeten is:) Ook zijn ze erg goed in het organiseren van thema dagen, zoals Heksia

Kimberley schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... Dit een geweldig museum is. Veel activiteiten waar je ook nog iets van leert. Leuk voor jong en oud!

Puk schreef:

18-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ...x

Ruud Korteling schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er voor alle leeftijden veel leuke dingen te doen zijn en te beleven is.

Hanny schreef:

18-01-2023

stem op preHistorisch Dorp omdat het een heel ontspannen, leerzaam en interactief museum is. Er is altijd wat te doen!

Johan schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het daar kei gezellig is. Je kunt er zelf vonkjes maken met vuursteen. En ook de adelijke hoeve is vet gaaf. En er zijn daar echte vikingen.

Marleen schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
dit dorp met haar uitstraling, sfeer en activiteiten voor wel een hele dag kan geven. Dit met activiteiten die eenvoudig zijn maar zoveel kracht uitstralen, het dorp maakt van niets een prachtig iets. Daarom stem ik op het prehistorisch Dorp!

Dick schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdathet een leuk klein leerzaam museum is ...

F de Lepper schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het voor de jeugd en ook oudere ontzettend leuk en leerzaam is dat ze kunnen zien hoe het er vroeger aan toe ging . De mensen gaan allemaal blij naar huis.

Marjan schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ze het leukste museum van Nederland zijn!

Spike Bakker schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Dit een super leuk historisch uitje is met gepassioneerd personeel en veel leuke evenementen. Wij komen er graag ende vaak!

Herman schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een fijne en leerzame plek om te zijn

Jaap schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dat het meet fantastische en altijd weer verrassende dagje uit is.

Bryan schreef:

18-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...

Mariek Teunissen schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er zoveel te leren is. Iedere keer dat we er komen leren we er nieuwe dingen. De vrijwilligers vertellen er heel enthousiast over en het leukst is nog dat je bijna alles zelf ook eens mag proberen. Vuur maken, graan malen en daar dan brood van bakken, leem stampen, een duimpotje kleien, boomstam varen, pijl en boog schieten en nog veel meer. Ze organiseren ook speciale dagen zoals bijvoorbeeld een Vikingweekend, een Romeinen weekend of een beautyweekend waar dan dieper in wordt gegaan op het thema wat ze dan hebben. Schoonheid door de eeuwen heen en hoe leefden de Vikingen of de Romeinen? Kortom een geweldig leerzaam en super leuk uitje voor het hele gezin!

Duncan van der Velden schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit een heel fijn museum is waar jong en oud door veel te zien en vooral te doen op een leuke wijze kan leren over de geschiedenis van de steentijd tot de Late Middeleeuwen - en niet de geschiedenis van de 'hoge heren', maar die van het gewone volk! Ontzettend leerzaam en ontzettend leuk!

Mariek Teunissen schreef:

18-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ze er geweldig lekkere pannenkoeken hebben en er zoveel te zien en te doen is. Er is echt genoeg te doen en te zien voor een hele dag daar vertoeven.

Moniek anthonijsz schreef:

18-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ...het een leuk park is waar de kindjes ook graag naar toe gaan. Je hebt veel verschillende speelplekken buiten en als het mooi weer is kun je lekker zwemmen. Ook heb je een binnen speelhal waar ze lekker kunnen spelen, dus je heb verschillende opties.

Gerhard Reininga schreef:

18-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...alles voor elkaar

merlyn Janssen schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een van de leukste dagjes uit is met de kinderen. Veel te zien ontdekken en vooral doen, en voor de ouders met interesse in geschiedenis is er genoeg te leren. Je waant je voor een middag in vervlogen tijden.

Lilian schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het de tofste geschiedenisles is. Zowel voor kinderen als volwassenen

Rowan anthonijsz schreef:

18-01-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat ... je er lekker tot rust kan komen.

Marit schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Saskia Rekmans schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een mooi leerzaam openluchtmuseum is waar je echt terug in de tijd gaat en de geschiedenis zelf kunt beleven.

Jurrie Kruize schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...Informatief en goed opgezet

ellen schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het enorm leuk en leerzaam tegelijk is! Samen ontdekken met de kinderen, ze hebben het er nog weleens over :)

Melissa van Mierlo schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Daphne schreef:

18-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een fijn, vrij en knus park is waar altijd iets te beleven is.

Puk schreef:

18-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ...x

Shannon schreef:

18-01-2023

Het een onwijs leuk bedrijf is om voor te werken!

Donny Daniëls schreef:

18-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ... ik het het mooiste bedrijf van Nederland vind met de hardst werkende mensen.

B&B De Porrepoele schreef:

18-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ... je dat beslist zelf moet ontdekken!

Marion schreef:

18-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ze de beste zijn

Michiel Lieuwma schreef:

18-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ...

Judith schreef:

18-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat het er super leuk, spannend en leerzaam is.
Een geweldige belevenis voor zowel jong en oud.

Charlotte Lepelaar schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat het de uniekste en mooiste winkel is waar ik ooit ben geweest. De mini zoo Mappa Mundia is een geweldige toevoeging vooral voor de kids.

Sharon Olthoff- van Lith schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat dit de mooiste dierenwinkel is, met 7 prachtige werelden vol met unieke en prachtige producten voor dieren en mens!

Samantha schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ... het een geweldig bedrijf is en voor jong en oud genoeg te zien!

Manouk schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ... er prachtige dieren te zien zijn en de hele dag kan spenderen met een heerlijke lunch in het restaurant.

Bente schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ...het een hele leuke winkel is en het is ook een mooie winkel er zit ook een leuk klein dierentuin bij

Miranda schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ... het een geweldige winkel is voor jong en oud. Even gezellig lunchen, met de kids naar Mappa Mundia en alle benodigdheden halen voor de diertjes. Er is altijd zoveel te beleven!

Bente schreef:

17-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat ...je er helemooi natuurfilms kan kijken en het museum is ook erg leuk en je leert er veel en het is leuk omdat het scherm helemaal om je heen zit

Bente schreef:

17-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...er heel veel dieren te zien zijn en veel planten en je kan ook lori's voeren

Bente schreef:

17-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...wij er altijd heen gaan met de familie en er is voor jong en oud iets te doen en het is grappig dat de tafels draaien en van boven naar beneden gaan en het is super lekker

Amber schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat .. een super leuke winkel en mini zoo. En elke keer een hele beleving!

Puk schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ... omdat het de leukste winkel van nederland is !

Mara schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ... het een hele diverse winkel is met een breed assortiment en kennis, daarnaast super leuk om naar Mappa mundia te gaan en af te sluiten met een lekker broodje in de kitchen

Daisy schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ... dit zo’n gaaf uitje is! Er is zo veel te doen voor de kids, ze kijken hun ogen uit! Niet alleen voor de kids trouwens, ook wij als ouders gaan er graag heen. Niet alleen voor de dieren, de dieren spullen of gave cadeau artikelen maar ook voor de heerlijke lunchgerechten in het restaurant! Echt een leuk dagje uit en dat ook nog allemaal overdekt!

Niels schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat het een geweldige zaak is.

rashelle schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ...

Ilona van Alphen schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat ...het een uniek concept is wat je niet overal tegenkomt.

Samantha de lier schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat dit meer is dan alleen kijken

Chantal Kok schreef:

17-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat het gewoon fantastisch daar en betaalbaar

Rick Tuik schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een prachtige uitje is. Samen met mijn partner voor ons geregistreerd partnerschap een dagje door Westerwolde op de chopper gereden. Heerlijk ontspannen in de idyllische omgeving.

Trudy hogetoorn schreef:

17-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...
De orchideeënhoeve superleuk is.

Anouk schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ... het hartstikke leuk is! Ontvangst is heel fijn, goede informatie gekregen, ze denken met je mee, gewoon top.

Leonie schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Harma Metting schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...
Erg vriendelijk zijn en je een warm welkom geven.
Ze geven goede uitleg over de echoppers.
De omgeving is prachtig waar de routes in zijn uitgestippeld. Rust, ruimte, natuur. Onderweg kom je allerlei leuke plekjes tegen waar je even kunt stoppen. Voldoende tijd om tussendoor te lunchen en een winkeltje in te gaan in de mooie vesting van Bourtange. Koeien, schapen. Mooie bossen en goede paden.

Renate schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het geweldig is, super goede gastvrije eigenaar

Naomi schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het de gezelligste en leukste ervaring is om een nieuwe omgeving te ontdekken

Gerda schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een super leuk uitje is voor jong & oud

Marieke schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat je hier een geweldige middag op de E-chopper kunt beleven!!

Joost Rolink schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Marcel Lambeck schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...alles is op en top geregeld plus heel vriendelijke en gastvrije eigenaren.

hendri schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ze op een heel enthousiaste manier het gebied westerwolde laten ontdekken

Betty schreef:

17-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het er altijd wel wat leukste doen is En de mensen die er werken zijn altijd enthousiast en vriendelijk

Monica Van vessem schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Marlies van Eldik schreef:

17-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het ons een leuke manier laat zien en leert hoe het leven er vroeger uitzag, van prehistorie tot Middeleeuwen. Van de jager/verzamelaars, de Vikingen tot de ridders. Met een fijne herberg met lekkere biertjes, hond mag mee, en toegewijde vrijwilligers. Echt een aanrader voor het hele gezin.

Henny Anthonijsz schreef:

17-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat Orchideeën mijn favoriete bloemen zijn.Ik ben in Indonesië geboren waar de Orchideeën bloeien.

Angelina schreef:

17-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat het een heel leuk veelzijdig park is.
Kinderen vinden het geweldig ze kunnen zich flink uitleven.
Zwemmen, springkussens, achtbaan, speeltuin. En dit allemaal voor een hele vriendelijke prijs!

Mireille Potgraven schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ... het in een prachtige omgeving een hele leuke manier is om vd natuur te genieten

De wit schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...ieder zo ons mooi westerwolde kan ervaren.

Aly Baas schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...super leuk uitje is en ik het samen met mijn volleybal vriendinnen heb gedaan .afgelopen zomer .
Voor herhaling vatbaar .

Jos van den Ouweland schreef:

17-01-2023

Voor jong en oud leuke en gezellige uurtjes samen activiteiten doen in een mooie ambiance.

P Vroegop schreef:

17-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...dit een heel leuk pretpark is in Limburg

Eddy schreef:

17-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze hele leuke activiteiten hebben voor een divers publiek en dit met veel enthousiasme organiseren. Gezelligheid ten top!

Sela schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Heerke Beukema schreef:

17-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ze een schitterend concept hebben en daarnaast diverse lokale ondernemers laten mee liften op hun succes! En dat hebben ze!! En wat ook zeker is dat ze onze mooie Gemeente Westerwolde in positieve zin op dekaart zetten!! Alle lof voor wat ze tot nu toe hebben bereikt! Het kan alleen maar leuker worden ook voor Westerwolde! Dit is voor mij in deze categorie het leukste uitje!!

Marije schreef:

17-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een toplocatie is voor het hele gezin. Samen genieten van actief klimmen, zwemmen, spelen tot heerlijke rust in natuurlijke omgeving met een hapje en drankje op een mooi terras...

Marion schreef:

16-01-2023

Ik stem op Dippie Doe, omdat wij hier al jaren met veel plezier komen! Vroeger kon onze zoon (9) fijn binnen en buiten spelen onder ons toezicht, maar tegenwoordig sjouwt ie zelfstandig van hot naar her! En het personeel is bijzonder aardig; een dikke duim!!!

Marion schreef:

16-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ik het een mooi zwembad vind.

Dennis van Hilten schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze zo’n leuke enthousiaste begeleiding hebben!

Bram schulpen schreef:

16-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ik er dit jaar 35 onvergetelijke momenten heb beleefd die in mijn jeugd blijven bestaan

Jaylon Valke schreef:

16-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ik heel vaak er te vinden ben en het personeel altijd aardig blijft! Ook is het erg gezellig en blijft het een mooi themapark!

Tim schreef:

16-01-2023

Dit is een heel erg sfeervol park waar alles mooi is aangekleed en mooi is gedecoreerd, door vaker te gaan merk ik echt dat het park groeit dit is ook waarom mijn passie voor het park groeit!

Deana schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze veel leuke activiteiten organiseren voor jong en oud. Zo zorgen ze ervoor dat er altijd iets te doen is op de Noordkade voor Veghel en omgeving. Maar ook voor mensen die elders uit het land komen!

Richard Kleine schreef:

16-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat ... Het er heerlijk vertoeven is.

Richard Kleine schreef:

16-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ... Het zeer goed verzorgd was, een prachtige route, zeer vriendelijk ontvangst, uitstekende E choppers

Thea Klein Gunnewiek schreef:

16-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het er prachtig speelparadijs is waar je met slecht en zeker met mooi weer terecht kunt. Zowel binnen als buiten. Een echte aanrader

Holsappel schreef:

16-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...er een prachtig klimpark, zwembad en kabouterbos is gerealiseerd op een schitterende locatie.

Jascha de Gooijer schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze hun best doen om een evenement onvergetelijk te laten zijn.

Peter schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... Dit de mooiste en grootste escape room is . Op de mooiste plek van Nederland zit . Zeer uitgebreide uitjes zoals escaperoom,aks ,throwing rondvaart, bingo , niks is wat het lijkt. Compleet te maken is als bedrijfs uitje met eten en drinken . Dus gewoon een compleet uitje van te maken

Nelleke schreef:

16-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat dit een bekend bad is. De andere ken ik niet. De Eemhof is heel mooi en leuk om te bezoeken.

Max schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze de leukste uitjes hebben!

Cor van Zutphen schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...ze daar erg leuk personeel hebben die je goed uitleggen wat de mogelijkheden zijn .. dan moet je wel op noordkade uitjes stemmen .. hopelijk winnen jullie .. succes

erik minkels schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze supercreatief zijn met hun uitjes, ze altijd nieuwe trends volgen en hun uitjes echt in detail worden afgewerkt.

Femke Rooijackers schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat er voor iedereen wat leuks te beleven is.

Ine schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...er super fijne mensen werken en de organisatie altijd prima geregeld is.

Renske schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het een geweldig bedrijf is, met het leukste personeel die je dag echt goed maken.

Dick Hoogeboom schreef:

16-01-2023

Ik stem op Qula City Trail omdat dit gewoon een leuk uitje is voor weinig geld

Cheyenne schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik echt nog nooit zulke leuke escaperooms en quizzen heb gedaan! Elk jaar weer de kerst/oudejaarsquiz meedoen en natuurlijk alle escaperooms. Ook de thema quizzen waren erg leuk, zeker die van Mamma Mia ;)

Betsie van den Akker- van Dinter schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het is leuk van opzet, fantastische activiteiten en het personeel is er super.

Madeleine Otten schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...ik daar de tijd van mijn leven heb samen met mijn vrienden.

Driek schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Jo van den Akker schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het is er super gezellig en er is deskundige en vriendelijk personeel.

Danielle Van Den Berg schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het heel goed is opgezet. Je kan er vanalles doen en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

jelle vd elzen schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het personeel super geweldig is, voornamelijk Amber!!

Esmée Aret schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het beste personeel daar werkt.

Jolanda Koster schreef:

16-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ik de activiteit erg leuk vind samen met mijn gezin. ...

Lisan schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat je hier fantastische activiteiten kunt ondernemen waar voor ieder wat wils te doen is.

Anita schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn met gezellige medewerkers en vakkundige begeleiding.

info@scootmobielen berabant.nl schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het gewoon echt een dagje uit is

Daan schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Het een mooi verzorgde locaties met tall van gezellige bezigheden heeft.

Cor en joke schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat..... je er heel veel leuke dingen kan doen .. met zijn 2 of samen met kinderen en kleinkinderen .. Jeetje wat hebben we een lol gehad.. voor herhaling vatbaar .. We gaan snel weer iets plannen ...

Rob v zutphen schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een toffe plek is en erg leuk..

Marianne schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Jens van Gemert schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Sterre schreef:

16-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze de activiteiten super leuk organiseren en het niet alleen een uitje is maar ook echt een ervaring om in een silo een escape room te doen of om in een silo een hakbijl te gooien.

Lieke schreef:

16-01-2023

Het aanbod is breed en goed in elkaar gezet. De sfeer is geweldig!

Marijn schreef:

16-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...

Eva wiersum schreef:

16-01-2023

Prachtige locatie in zo'n dorpje. Voor jong en oud. Niet alleen het klimpark is mooi maar ook het zwembad en de speeltuin!

Erna Wilms schreef:

15-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een supermooi natuurlijk activiteitenpark is dat geheel door vrijwilligers is gerealiseerd! Een actief park voor jong en oud!

Eline schreef:

15-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een fantastisch uitje is voor jong en oud. Ook omdat in overleg met de eigenaren van alles mogelijk is, ze denken met je mee.

Mette schreef:

15-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...

Tim Spekschoor schreef:

15-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...

Antoine schreef:

15-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een geweldig bedrijf is met fijne medewerkers.

Bram Wiersum schreef:

15-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een fantastisch klimbos heeft met uitdagende routes, goede horeca, een prachtig natuurzwembad, superleuke speeltuin voor jong en oud en de locatie is echt subliem!

Gisela schreef:

15-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze een uitgebreid programma hebben en goed personeel.

Willeke schreef:

15-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het er verzorgd en netjes is . en goed te doen om met het hele gezin naar toe te gaan. alles is zo ontzettend duur maar hier een hele geschikte prijs

Mlg schreef:

15-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat er voor iedereen tof is

Lana schreef:

15-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ik er erg van geniet om er even uit te gaan en actief bezig te zijn. Daarnaast met het regenachtige weer van het moment is het fijn binnen.

Cheyenne schreef:

15-01-2023

Echt super leuk!

Irma schreef:

15-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik nog nergens anders met bijlen heb kunnen smijten. Super personeel!

Loes schreef:

15-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het ieder jaar weer een feestje is te genieten van alle zandsculpturen. Zo ongelooflijk knap gemaakt. Ik verheug me alweer op een nieuwe tentoonstelling.

Jenneke Wijnberg-Booij schreef:

15-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat er super leuke activiteiten zijn voor jong en oud. Een uitdagend klimbos, mooi zwembad en leuk kabouterbos voor de jongsten.

Roelofke schreef:

15-01-2023

Pannenkoek eten wordt een leuk uitje, lekkere pannenkoeken en veel speelplezier voor kinderen.

Rob schreef:

15-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik op veel plaatsen door Nederland escape rooms heb gespeeld maar nog nooit is het thema zo goed verwerkt in de omgeving! Daarnaast de service vooraf, de veelzijdigheid in aanbod plus het vriendelijke en behulpzame personeel. Echt een aanrader!

Martijn schreef:

15-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ... prachtige locatie, mooi aangelegd met oog voor detail.

Sandy Kouwenberg schreef:

15-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat je er heel veel verschillende uitjes kan doen, je er ook vanalles lekkers kan nuttigen, en je in een hele gezellige sfeer bevindt.

Melanie Huisman schreef:

15-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een heerlijk en afwisselend uitje is. Een stoer uitje, maar ondertussen in stilte genieten van de prachtige omgeving en tussendoor genieten van wat de omgeving te bieden heeft ook met een hapje en een drankje. Een compleet uitje en voor ieder wat wils. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Anneloes Heuven schreef:

15-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...

Het een prachtig park is, netjes onderhouden, een betaalbaar uitje!

Lydia schreef:

15-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...ik daar graag kom met mijn kleinzonen.

Jessica de Jong schreef:

14-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...het een gezellig park is voor alle leeftijden zijn er hele leuke attracties.
En als er een flinke bui komt hebben ze ook een hele grote overdekte speeltuin met attracties.
Er heerst een leuke sfeer en ziet er mooi verzorgd uit!

Mineke Boedeltje schreef:

14-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...ik dit zo'n geweldig leuk stel vind waar ze alle energie.in stoppen
En ze hebben schitterende arrangementen.
Chapeau

Patricia schreef:

14-01-2023

Leuke activiteit voor jong en oud leuke klimwerk en ook leuke speeltuin en kabouter bos en als het mooi weer is kun je er ook leuk zwemmen ...

Stekie schreef:

14-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...leuk onderbouwend en sfeervol

Twan Hulsman schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het is een heel leuk zwembad met nog heel veel andere leuk bezig heden

Trees schreef:

14-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...we met familie en collega’s verschillende actieve spellen hebben gespeeld met veel uitdaging en plezier.

Christa Koeweiden - Vennix schreef:

14-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat ...
dit de fijnste sauna is, die ik tot nu toe heb bezocht.

Ruub schreef:

14-01-2023

Ik stem op Blue Wellness Leiden omdat dit een hele mooie rustgevende plek is, met geweldig uitzicht. Heerlijk om een dagje te ontspannen.

Silvia Holsappel schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het een geweldige zwem- speel- en klimplek is op een prachtige locatie.
En dat allemaal gerealiseerd door vrijwilligers, echt top!

Wesley hulsegge schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ... je er fantastisch mooi kan klimmen, spelen, wandelen en zwemmen! Het is plezier voor jong en oud!

Sabine Pekrul schreef:

14-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ... het altijd een geweldig dagje uit voor ons is.

Sabine Pekrul schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...
Het voor ons en onze nichtjes het leukste uitje is

Jos wilms schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...gewoon prachtig en erg leuk!

Estelle schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...

Ellen Verheijen schreef:

14-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een enthousiaste topteam is

Coby slagman schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het een heerlijke plek is om te relaxenrr na gedane arbeid. Voor ieder wat wils.klimmen,zwemmen,kabouterpad voor de kleintjes,goede kantine en bijzonder hartelijk personeel.Aanrader dus!

Miranda van lieshout schreef:

14-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ...het een leuk park is

Toon Hulshof schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het echt leuk spelen daar is voor onze kinderen. Veel afwisseling en mooi klauterpark

Noelle Daverveld schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...je er fijn kunt spelen zowel in de winter maar ook in de zomer. Het personeel werkt met plezier en passie voor het vak wat je kunt merken tijdens je verblijf...

Sandra Hermanns schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het voor de kinderen altijd feest is om daar te spelen. Zowel met mooi en slecht weer.

Jg Schut schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...het een leuk uitje is voor onze kleinkinderen. Bovendien is het dicht in de buurt.

Jg Schut schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...het een leuk uitje is voor onze kleinkinderen. Bovendien is het dicht in de buurt.

Trees Vermeer schreef:

14-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat .ht een zeer interessant museum is met wisselende activiteiten. ..

A.poelarends schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het voorziet in de behoefte van het dorp
En ver daar buiten

M.Elferink schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...het een super mooi veelzijdig en betaalbaar park is.

Esther hermanns schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het een nette schone plek is. Alle jaargetijden kun je er terecht. Vriendelijk personeel.

S. Buil schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...dit een leuk uitje is voor jong, maar ook voor oud.

Eveline Braam schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat de sfeer goed is bij Heidepark, de begeleiding deskundig, je meer krijgt, dan je verwacht

Claudia Spekschoot schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat
Veelzijdig, goed personeel, schoon, voor alle leeftijden iets te doen.

Mireille Ruigrok schreef:

14-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat het een wisselende, interessante en leerzame tentoonstellingen heeft en daarna naar de film in het Omniversum. Wat een mooie afwisseling!

Shauni schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het een leuke speelplek voor kinderen is!

Nicky schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...

CK schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het een plek is met voor elk wat wils.

CK schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het een plek is met voor elk wat wils.

Ilse Nijenkamp-Schoorlemmer schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het leuke sportieve prestaties levert. Het parcour daagt je flink uit. Het ligt op een prachtige locatie, met een groot stuk zippend over het natuurbad!

Ilse kuster schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...ik het een walhalla voor mijn kleindochter vond. Ze heeft zo genoten van alles wat er te doen en te zien was. Overzichtelijk veel keus

René Garstenveld schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...het letterlijk een paradijs is voor de kinderen en ouders en grootouders

Nicole van Oene schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een fantastisch plek is voor kinderen van verschillende leeftijden. Vermaak in de vorm van klimmen, zwemmen, tot kabouterpad voor de allerkleinsten. Op het terras kun je ook heerlijk genieten van een kopje koffie met wat lekkers, snack en ijs. Kortom een héérlijk actief dagje uit!

Thea schreef:

14-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...ieder jaar je verbaast over de kunstenaars die daar geweldige afbeeldingen gemaakt hebben van zand. Je kunt zowel binnen als buiten deze kunst bekijken. Knap hoe ze ieder jaar weer een ander thema hebben. Geweldig.

Thea schreef:

14-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...dit een familie uitje waard is. Het is een midweek heerlijk met elkaar jong en oud fijn samen zijn. Heel belangrijk in deze hectieke maatschappij.

Gery schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat je dat van alles kan beleven.

Jelle Groko schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat erg leuk is voor de kinderen. Personeel ook erg vriendelijk!

Jellegk schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat de kinderen een geweldige dag beleven. Bevendien ook erg goedkoop!

Jelle schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het personeel erg vriendelijk is en de kinderen een geweldige dag hebben. Lekker als ouder aan de tafel wat voor jezelf doen en de kinderen vermaken zich wel

Lola schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat veel plezier voor goedkope prijs. Alles is er schoon en vriendelijk personeel

Sara schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het erg groot en schoon is. Vriendelijk personeel en voor alle leeftijden wel iets te doen. Ook D e prijzen zijn fatsoenlijk. In de zomer heb je ook waterpret geweldig een lekkere afkoeling in de zomer.

LEHNHOFF schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het is van alles te beleven voor jong en oud.

Groot Kormelink schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...voor elke leeftijd een passend speelplezier, vriendelijk personeel,zeer schoon en niet duur.

Everhard schreef:

14-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...je er ieder jaar weer naartoe kunt gaan want het is elk jaar weer anders!
Een topteam die je een prachtige dag of middag verzorgen!

Chapeau!

Moura schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ... het een leuk park is waar veel te doen is

Mariëtte Roerdink schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het een geweldig speelparadijs is. En een heel mooie wipe out hal heeft. Allebei met gezellige ruimtes waar mensen samen ook gezellig kunnen genieten van eten en drinken.

Tim Molendijk schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ... het toegankelijk is voor het hele jaar je kan in de winter naar binnen of als het regent en in de zomer kun je buiten spelen, plus er is klantvriendelijkheid.

Suzanne Vrieze schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat dit een heel leuk en mooi park is. Het is overzichtelijk en schoon. Zowel binnen als buiten veel speelmogelijkheden en zitplaatsen.

Esther Ordas schreef:

14-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat dit een super leuk uitje is. Mijn kinderen genieten elke keer weer. Zo leuk dat spelen en dieren gecombineerd worden.

Esther Ordas schreef:

14-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat het altijd genieten is daar. Super veel te doen voor de kids en het eten is oké.

Betty Bosch schreef:

14-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ..daar gezelligen hoe vroeger het.was.

Esther Ordas schreef:

14-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ik die als enige ken...

Yvonne schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...
Het een prachtig park is, met zowel binnen als buiten speeltoestellen. Super schoon en vriendelijk personeel. Een aanrader!

Robert Wassink schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat .. alles Top is.

anita schreef:

14-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...prachtig gemaakte zandsculpturen
en een leuke winkel met restaurant!een aanrader

Koen schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ... We familie zijn en niet op andere stemmen

Koen schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ... We familie zijn en niet op andere stemmen

Anneke schreef:

14-01-2023

Megapret. Top vermaak voor de kinderen.

Luuk schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat

Rianne schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...we bij Megapret mega veel pret hebben!

Rik schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het een geweldig attractiepark is.

Manon Wiegerinck schreef:

14-01-2023

Ik stem op Megapret omdat het een mooi onderhouden park is met veel keuze aan verschillende speeltoestellen zowel binnen als buiten. Het personeel is erg vriendelijk en werkt hard.

Floor schreef:

14-01-2023

Megapret

Niek schreef:

14-01-2023

Ik stem Megapret

Els De jongh schreef:

14-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...super plezier gehad met onze kleinzoon.

R de Vos schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een prachtig park is geworden voor iedereen. Zwemmen, klimmen of wandelen op het kabouterpad, wat een plezier!1386

Hanneke schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat je daar heerlijk actief kunt zijn.

Hanneke schreef:

14-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat je daar heerlijk actief kunt zijn.

Wilma schreef:

14-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...het park steeds leuker wordt voor het hele gezin.

Wilma Leemreize schreef:

13-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...het een heel gezellig en betaalbaar speelparadijs is

M.Reimink schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat dit een prachtig natuurbad is met alle mogelijkheden voor jong en oud om een heerlijk ontspannend dagje uit te hebben.

Bert Roelofs schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het heel uitdagend en sportief is in een ontspannende omgeving

José mulder schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het een uitje is voor het hele gezin.

Adrie Slagman schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat dit een super mooie recreatie plek is voor alle leeftijden is. Ook omdat bouw en onderhoud volledig gedaan word door vrijwilligers uit de omgeving, deze hebben ook een geweldig mooie vrijetijdsbesteding op deze plek.

Elke schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ze behulpzaam personeel hebben en leuke klimroutes!

Sacha Koster schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ..
Het een geweldig park is voor jong en oud

Rob van Zijl schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...ze het natuurzwembad Heidepark een gigantische upgrade hebben gegeven met o.a. een kabouterdorp voor de kleintjes en een klimpark voor echte avonturiers!

Marijke schreef:

13-01-2023

Super leuk uitje voor jong en oud.

Roy Overgoor schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het super mooi aangelegd is. Een vermaak voor jong en oud. Zelfs een strand rolstoel. Klimpark voor de jeugd, mooi zwembad en een uitdagend kabouterpad voor de jongsten.

Luciel Roelofs schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een super mooie locatie is met activiteiten voor alle leeftijden. Veel werk wordt verricht door vrijwilligers.

Marieke schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...je daar geweldig een actief dagje uit kan. Heerlijk klimmen, mooie parcours en bij goed weer mooi te combineren met t zwemmen in de bijbehorende recreatieplas en dit alles in een prachtige omgeving

Karin wassink schreef:

13-01-2023

Ik stem op Megapret omdat de prijs zeer betaalbaar is voor een leuk dagje uit

Ton Wouters schreef:

13-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat het een museum is voor jong en oud. Diversiteit van het tentoongestelde en onderwerpen.

Gerben schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...er altijd wat leuks te doen is

Els Hoonhorst schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...de kinderen zich hier de hele dag kunnen vermaken voor een leuke prijs. Het is de laatste jaren prachtig opgeknapt en uitgebreid

Ton Wouters schreef:

13-01-2023

Ik stem op Zwembad de Brake omdat veelzijdigheid van sporten die beoefend kunnen worden.

Irene Heuven schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ... Het een compleet uitje is met fijne medewerkers die er rondlopen/begeleiden. Er is wat te doen voor de aller kleinsten (kabouter speeltuin) een klimparcours voor de avonturiers en dat kan je nog afsluiten in het natuurzwembad. Fantastisch toch!

Agnes Cuppen schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het een prachtige en veelzijdige plek is om te recreëren voor jong en oud

Jannie schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het een prachtig park is, waar oud en jong zich kunnen vermaken!
Mooi klim bos en een natuur bad.
Gezellig restaurantje erbij!!

Cindy Simons schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...wanneer je vraagt ben je ernog nog niet geweest. Locatie, activiteiten en de mensen zijn geweldig!!

Mirjam schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat zij een super gaaf klimbos hebben en daarnaast kan je er ook nog zwemmen, spelen in de speeltuin en lekker op het terras zitten

Sjoukje antonissen schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...

Het een prachtige plek is waar je van alles kan doen, van zwemmen, klimmen speeltuin, tot een prachtige kabouter pat te lopen , elke jaar komt er weer wat bij onderhoud is ook mega goed verzorgd

Loes schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat je hier voor iedereen wat wils hebt. Ben je nog te klein om te klimmen dan kun je lekker spelen en zwemmen. Ben je groot genoeg dan kun je ook op avontuur in de bomen in het klimpark, echt super om te doen.

Noor Langenkamp schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ... je er verschillende dingen kunt doen en het is een leuke uitdaging om met vrienden of familie heen te gaan klimmen of lekker zwemmen of met de kleinkinderen in het kabouterpad te wandelen. Je kan er ook leuk binnen of buiten wat eten of drinken.

Ronny Langenkamp schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat dit een geweldig mooie plek in de natuur is waar je een dag actief kunt genieten.

Helene Heuven schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een uitje is voor alle leeftijden. De kleine kinderen kunnen gezellig naar de speeltuin en het kabouterbos. En als iedereen klaar is met klimmen en spelen kan er nog gezwommen worden. Verder is er ook een leuk terras met horeca. Hiervan is een gedeelte overdekt. Het is al met al een toplocatie met erg leuk personeel.

Jacqueline van Schooten schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat door heel veel vrijwilligers een prachtig dagje uit is gecreëerd waar het prima vertoeven is.

Escaperoom Drenthe schreef:

13-01-2023

Ik stem op Escape Room Barneveld for Kids omdat ...het belangrijk is dat er ook escaperooms zijn voor kinderen. Dat kan bij escaperoom Drenthe ook.

Frances Veurink schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een plek is waar jong en oud zich kan vermaken. Prachtig Kabouterbos met speeltuin voor de kleinsten, heerlijk zwemmeer voor de waterliefhebbers, mooi strand en terras om naar de actieve klimmers te kijken die uitdagende parcours volgen tussen de bomen en over het meer zippen.

Marloes schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...

Tot in de puntjes altijd alles super voor elkaar op een fantastische locatie!

Jarno schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het superleuk, superactief, superspannend en een super uitje is!

Annet Schoorlemmer schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het er daar zo spannend en goed verzorgd uitziet. Met veel inspanning hebben vele vrijwilligers dit allemaal mogelijk gemaakt. Prachtig klimparadijs, natuurbad en kabouterdorp.

Ester schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...je in een natuurlijk omgeving een hele avontuurlijke dag beleeft. Alles op 1 plek. Water, zand, klimmen, eten en drinken, terras en strand.

Chantal van der Sluis schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...
Het een heel gaaf uitje is voor jong en oud.

Lisanne schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ... het een park is met verschillende activiteiten om te doen voor jong en oud. Met een mooi klimbos en daarna de mogelijkheid om lekker af te koelen in het water.

Marjon Hondshorst -Loman schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat ...het een heerlijke plek is om de zomer door te brengen! Zwemmen, klimmen met wat lekkers erbij! Toppers!

Huisman A.J. schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...ik het een goed concept vind

Teuni Sonnevelt schreef:

13-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...het een ontzettend gezellig pannenkoekhuis is voor klein en groot.

sandra schreef:

13-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat ...het leuk is voor jong en oud . mijn kleinkinderen en kinderen vinden het prachtig!

Geertploeger schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Claudette Gouka-Tseng schreef:

13-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...het bezoeken ervan mij het gevoel geeft in het buitenland te zijn, een prachtige jungle gevoel te laten beleven in gewoon Nederland.

Ine schreef:

13-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat wij daar met onze kleindochters genoten hebben van het huisje zwembad omgeving en aktiviteiten.

Louwes schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het een geweldige gastvrije plek is in een mooie omgeving.

Janine schreef:

13-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ... We er vaak heen gaan met de familie. Kinderen kijken hun ogen uit door alle onverwachte dingen die er gebeuren. Super leuk concept

Dorina schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

G Quaak schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...ik dit geweldig leuk vind

Hilda roossien schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...
De mensen zijn heel gastvrij,en bezorgen ons een hele fijne dag met elkaar.

Lenie Wijnen schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een mooie duurzame manier is om die mooie omgeving te verkennen en waar ook nog ruimte is om te verblijven.

Marcia schreef:

13-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...

Anneke Cameron schreef:

13-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat dit steeds opnieuw een verrassing is hoe het uitgevoerd is, het entreegeld niet te hoog is zodat het bereikbaar blijft voor veel mensen. De kwaliteit die het uitstraald

Anneke Cameron schreef:

13-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...het een hele leuke ervaring is , genoeg speelgelegenheid voor de kinderen, binnen en buiten. Het personeel heel enthousiast en super vriendelijk is. De eigenaren super begaan zijn met mensen die het minder goed hebben. Gewoon het complete plaatje.

MARIA JANSSEN schreef:

13-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...het gewoon een geweldig mooi park is voor jong en oud. En in de zomer als t warm is is er veel verkoeling voor de kinderen. Mooie en leuke attractie s

MARIA JANSSEN schreef:

13-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...het gewoon een geweldig mooi park is voor jong en oud. En in de zomer als t warm is is er veel verkoeling voor de kinderen. Mooie en leuke attractie s

Nicole schreef:

13-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het ieder jaar weer een groot plezier is om te kijken wat voor kunstwerken men weer heeft gemaakt! Wat een tijd en energie er ingestoken wordt. Geweldig!

Lenny schreef:

13-01-2023

Ik stem op Megapret omdat ...je er met kinderen van 1 jaar tot 14 jaar plezier hebt..

Linata Rutgers schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat zij de nek uitsteken met noordelijke nuchterheid en noord Nederland mooi op de kaart weten te zetten. Aanbod is leuk en ambiance gezellig voor groepen

Sylvia Heistek schreef:

13-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het geweldig is wat ze van zand maken. Ook fraaie tuin en gezellig restaurant.

Winnie van Zoelen schreef:

13-01-2023

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het leuk en leerzaam invoer kinderen. Fijne sfeer!

Marianne schreef:

13-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...er voor alle leeftijden iets te beleven is.

Patrick schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat...

Ik schreef:

13-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ... het is mijn jeugd

Gerard Schouwink schreef:

13-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ik mijn kleinkinderen geweldig heb zien genieten in het subtropisch zwemparadijs !

marianne bonarius schreef:

13-01-2023

Ik stem op Bubbel Jungle omdat ...het een geweldige dag is met de kleinkinderen

Dimitri schreef:

13-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...ik daar jaren geleden geweest ben heb nu zelf 4 kinddren wil hun daar ook een keertje laten zwemmen het was in mijn beleving super gaaf

Rien van Spengen schreef:

13-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...prachtige bloemen en planten , dieren en personeel erg vriendelijk . Een top locatie, ga er graag nog een keer naar toe!

Merel schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...er niets gaat boven broezn door deze prachtige locatie!

Sabine schreef:

13-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...wij het daar prima naar onze zin hebben.

L.Rolman schreef:

13-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat het een..heerlijk park is 'm.n. voor de (klein) kinderen.

Sjakko Lieben schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...was erg gezellig. Goed ontvangst , geweldige middag gehad

R. Huisman schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ze dit verdienen!!

Y den Hertog schreef:

13-01-2023

Ik stem op Avonturia omdat het een leuk en betaalbaar uitje is. Je kan leuke dingen doen (bijvoorbeeld speurtocht en schatzoeken) en verschillende dieren bekijken. Het is ook een leuke/goede dierenwinkel met een gevarieerd aanbod en je kan er wat drinken en/of eten tussendoor.

Henk de Jonge schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het een geweldig leuk uitje is en super ontvangst

Juliette Bevelander schreef:

13-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat dit een fantastische locatie is, voor jong en oud

Trudy de korte schreef:

13-01-2023

Ik stem op Escape Tour omdat ...ik dat een hele leuke tour vond die wij in Gorkum met twee kleinkinderen maakte.

Ilse Perfors schreef:

13-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...
we er met onze kleinkinderen van alle leeftijden naar toe kunnen. Ze vinden het allemaal geweldig!

Rini schreef:

13-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat
het ik daar bij winterdip als herboren vandaan kom

Henderike Pilon - van den End schreef:

13-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat ...je veel diversiteit krijgt, en je een hele dag kan vermaken. Film, leren./ontdekken en spelem. Top combinatie. Geschikt voor alle leeftijden.

Marco schreef:

13-01-2023

Ik stem op Heidepark omdat het een heel uitdagend klimbos heeft, deze is echt de moeite waard.

G.Gnodde schreef:

13-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat .het er heel gezelligis en ze hebben de alle lekerste pannenkoeken..

Jet Van Kilsdonk schreef:

13-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat we daar heel veel plezier hebben zowel binnen als buiten! Voor alle leeftijden en met lekkere drankjes en hapjes!

José v schreef:

13-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...er super leuke dingen te beleven zijn.

D. Hoevenaars schreef:

13-01-2023

T oegankelijk voor iedereen
O ok met slecht weer een leuk park
V oor iedereen betaalbaar
E en onvergetelijk dagje uit!
R estaurants met heerlijk eten
L euke shows
A vontuurlijke attracties
N iet één dag is hetzelfde daar
D iscover your own magic!

José v schreef:

13-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...ze de heerlijkste pannenkoeken hebben

José v schreef:

13-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...het een gezellig park lijkt en er is genoeg te doen voor jong en oud.

Tamy Achellal schreef:

13-01-2023

Ik stem op Billy Bird Hemelrijk omdat het mij een fijn gevoel geeft als ik daar ben.

Ellen de Bruyn schreef:

13-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat ... Ik het super heerlijk vind om naar de sauna te gaan heerlijk dagje ontspannen .De Veluwse Bron is een super mooie sauna altijd goed verzorgd schoon goede sauna's zwembad bubbelbaden gewoon een dikke 10.

Jochems schreef:

13-01-2023

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...
Vriendelijk personeel, goede bediening, veel rust doordat het zo groot is. Veel activiteiten en super groot zwembad

B schreef:

13-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...we daar een heerlijke dag hadden.

Annabel Hoogstraten-Visser schreef:

13-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ... het een mooi verzorgde omgeving is met vriendelijk personeel en een leuk verrassend uitje is.

Dick Kasteel schreef:

13-01-2023

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ...
Daar alles aanwezig is speelplezier voor de hele dag en betaalbaar

Gerty schreef:

13-01-2023

Ik stem op Toverland omdat wij hier als gezin zo graag komen. Er is voor ieder wat wils, bij slecht weer vermaken we ons prima binnen en de frietjes zijn van super kwaliteit

Marjolein Verhaaff schreef:

13-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ...het er echt leuk is. Een ruime keuze aan attracties, echt al leuk voor de jongsten vanaf een jaar of 2. Binnen en buiten.
Overzichtelijk. Niet te veel en ver lopen naar een attractie.
En de frietje !!! Die zijn daar heerlijk! En zeker nog betaalbaar om daar wat te eten en te drinken.
Gaan er zeker 2x per jaar naartoe. Met veel plezier

Sofieke schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een super leuk uitje is om te doen met z’n 2en of een hele groep, lekker buiten, beetje crossen, heerlijk.

Ellis schreef:

13-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ik het heerlijk vindt om te genieten samen van een mooie omgeving om toch actief te zijn en gelijktijdig tot rust te komen.

Anita Groen schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het super is georganiseerd met routes en naar keuze met koffie of lunch. Leuke enthousiaste ondernemers met hart voor de klant.

Angelique schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...
Wat ze aanprijzen is het ook daadwerkelijk
Zeer klantvriendelijk

Masja van wely schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat alles fantastisch georganiseerd is door Gerben en Fabienne en ze heel gastvrij zijn . Omdat met een chopper door het prachtige Westerwolde rijden een leuke en heerlijke ervaring iis en dan nog die stal met schitterende paarden , grote aanrader !...

Frans Hofsteenge schreef:

13-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat dit het tofste uitje van Nederland is op het moment! Je ziet prachtige landschappen en de gastheer en gastvrouw zijn echt super vriendelijk en behulpzaam. Geweldige dag gehad.

Jeroen schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...dst is echt even samen zijn in een tropische omgeving

Willeke Bergman schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een enorme aanwinst voor Westerwolde is! Gerben en Fabienne zijn ontzettend gastvrij en blijven maar vernieuwen met steeds weer nieuwe activiteiten.

Jantine schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een super leuk uitje is voor het hele gezin. Super vriendelijk ontvangst!

Sandra Lieben schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een enorm leuk en toegankelijk uitje is voor de hele familie

Fleur van Tellingen schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat het leukste park is van Nederland

Roossien schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een geweldig groepsuitje is !

Ina Huisman schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...dit een fantastische manier is om te genieten van het mooie Westerwolde in combinatie met de mogelijkheid van genieten van de leukste arrangementen met een top gastheer en gastdame. Puur genieten. Ik zeg broezen maar!

Jantje Rendering schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Gea schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het een super leuk stel is.. En het is fantastisch daar!

Anneke Kuipers schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ze ontzettend vriendelijk zijn, meedenken en er allemaal doen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heerlijk uitje!

Melvin schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ... verrassend mooi gebied en top gastheer en dame.

Leonie schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat de omgeving prachtig is! Eigenaren Gerben en Fabienne zijn ontzettend gastvrij en vriendelijk, veel mogelijkheden. Ze nemen alle tijd om alles duidelijk uit te leggen, van begin tot eind is alles uitstekend geregeld door hun. Denken mee en zijn creatief ingesteld. Kortom een aanrader voor als je een volledig verzorgd bedrijfsuitje, familie-uitje, team uitje etc zoekt.

Bernadette schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat geweldige service, leuke mensen die het runnen en de fantastische omgeving.

Winston schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat

Léon Niehof schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het een leuk uitje is en je er vriendelijke begeleidt wordt.

Harry jasken schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...leuk bedrijf. Mooie omgeving

Anneke Visser schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Martin Wering schreef:

12-01-2023

Met E-chopper verhuur stal Westerwolde zie je het Westerwolde zoals je het nooit gezien hebt. Rust, natuur, historie. En de beste gastheer/dame die je je kunt wensen.

Ilona spijkers schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Mienke schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het een leuk familie uitje is waar je ook nog door het prachtige Groningse landschap rijdt.

Veen schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een erg leuk uitje is. Vriendelijk personeel en keuze uit mooie routes.

Marloes Scheper schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een hele leuke activiteit is door prachtige plekken in westerwolde. Georganiseerd door hele gezellige en vriendelijke mensen die het goed voor elkaar hebben.

Dion schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Lisanne schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het super gezellige en gastvrije mensen zijn en het super leuke uitjes zijn die ze organiseren! ...

Anita schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwoldepad, omdat het een geweldig leuk uitje is om te doen. En de omgeving is ook erg mooi.

Jan schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het een super leuke activiteit is om met de choppers lekker door Groningen te Broozen!

Chantal Oost schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat zij heel gastvrij zijn. Alles super geregeld. Zeker de moeite waard om een keer te doen, voor iedereen van alle leeftijden en of je nu uit de omgeving komt of niet! Echt een aanrader!

Babette schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het echt heel leuk is!

Margriet jasken schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...ze goede service bieden. Gezellig en schitterende omgeving. Aardige mensen

Gerwin Dekker schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat…. Het simpelweg allemaal top geregeld is! Een geweldige gastheer en dame die alles in het werk stellen om er een super dag van te maken. … er moet meer gebroezzzt worden!!

Miranda Bosman schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het een super leuke activiteit is in een prachtige omgeving.

Ina Rozema schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ... het een geweldige ervaring is om het mooie Westerwolde per E-chopper te ontdekken. Ook hun B&B met gezellige eigenaars is aan te bevelen. 100% superuitje!

Martin schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het super sportief actief uitje is in prachtige omgeving met veel keuze in arrangementen

Anita schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat het gewoon een geweldig zwembad is met mooie faciliteiten en super vriendelijke en uiterst adequate lifeguards die echt het verschil maken.

Eline de Vries schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

Joost Rolink schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat .

Desiree Latumahina schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ze het verdienen!

Bas Broekhuis schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ruime keus aan mogelijkheden; e-bikes, fat bikes, loopbandfietsen en zelfs kano's. Westerwolde is tevens een prachtige omgeving om die fluisterstil te ontdekken!

Kiny schreef:

12-01-2023

Een hele leuke manier om de schoonheid van Westereolde te ontdekken.

Fabienne schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het het leukste groepsuitje is van Westerwolde! BROEZ’N op de e-chopper!

Narell schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ze goeie service en ruim aanbod hebben. Ook zijn ze erg gastvrij!

mirjam klootwijk schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het ieder jaar weer een feest is om heen te gaan, er zitten altijd weer nieuwe elementen in, zoals dit jaar de ijssculpturen. Ook de gastvrijheid in een woord: TOP

fam schreef:

12-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Voorst omdat lekker eten en fijn spelen samen gaan!

Aly de Jonge schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het een super leuk uitje is voor jong en oud, voor een personeels/familie feestje met leuke arrangementen toeren door het mooie Westerwolde,wat wil je nog meer!!

Sylvana schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat je tijdens een mooie rit op een e chopper mooi tot rust kan komen in het mooie natuur

Ferdy Kroon schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...

A.L. Hendriksen-Bos schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...je een heerlijke dag kunt hebben met vrienden en/ of familie door de mooi uitgezette routes op de E-choppers, vriendelijk ontvangst, leuke mogelijkheden die je naast het rijden op de E-choppers kunt kiezen.

Erik Rossing schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat het geweldig was. Goede service, erg klantvriendelijk en al mijn gasten waren dol enthousiast. ...

Marcel schreef:

12-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...het super leuke activiteiten heeft met b.v. E-choppers.

Ferwerda schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het iedereen het meest verrast. Zeer leerzaam en veel te zien en te beleven, heerlijke restaurants met topbediening. Een fantastisch dagje uit voor iedereen

Marja schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...het een super leuk bad is met goed personeel

Isha Jadoenath schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...het het leukste attractiepark is voor kindjes!

Sanne Voet schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat het daar geweldig is met veel glijbanen

Danielle schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat het altijd gezellig is

Thea schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

Shaniqua schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik niks met zandsculpturen heb.

Pieter schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het erg mooi is

Ed schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... mijn familie dag onvergetelijk is geweest!

Bregje schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik eigenlijk niet zo van bos ui of lente uit houd, maar Noordkade uitjes past wel in mijn straatje

Sonja Heemstra schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het je blijft verrassen.

Tom schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Sylvia Heistek schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het een geweldig dagje uit is met prachtige zandsculpturen, fraaie tuin en gezellig restaurant. We komen er ieder jaar.

Kasper schreef:

12-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ik het heel leuk vind om alle soorten vogels en dieren te zien.

Marissa schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ... super leuk zwembad, voor jong en oud. Allemaal gillend van de glijbaan, wat een pret!

Jade Smulders schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...

Luuk schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ze de beste sfeer hebben en een mooie collectie aan glijbanen. De medewerkers zijn erg vriendelijk!

DBB schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het daar oer-gezellig is. De Escape-rooms zijn vernuftig in elkaar gezet en ook een pubquiz, de bingo en axe-throwing zijn een aanrader.

Henk Buist schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat de ouders met mooi weer heerlijk kunnen vertoeven aan het water en de kinderen naar hartelust kunnen spelen op het park waar de veiligheid hoog in het vaandel staat.

Laura schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...

Femke schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...

Lauran schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...het zooo leuk is voor de kleintjes.

Monique schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...
Dit een gezellig park is, waar kinderen zelf kunnen spelen omdat het voor de ouders heel overzichtelijk is.

Kim schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...

Claudi Timmermans schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...de Aqua Mundo een heel leuk zwemparadijs is vanwege meerdere glijbanen, zoals de Turbo Twister en de Duo Racer, maar ook het vriendelijke badpersoneel! Ze werken ontzettend hard om iedereen een leuk en veilig zwemervaring te geven. Zelf loop ik hier stage en heb ook een paar weken de lifeguards geholpen, echt petje af voor wat zij allemaal doen!

Rianda schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat het subtropisch zwembad altijd een leuk uitje blijft en het park constant blijft innoveren met bijvoorbeeld nieuwe glijbanen.

Mathias Güthoff schreef:

12-01-2023

I vote for Center Parcs de Eemhof, because we love to end an exciting day with a fun an relaxing time in the water. The Aqua Mundo offers an amazing wild river and to calm down the hot tub is the perfect choice.

Jan Broeders schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ik het een
Leuk attraktiepark vind voor kleine kinderen.
Ook het personeel is aardig en vriendelijk

Cheyenne schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Tim schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze erg goed vertegenwoordigd zijn op social media en steeds bovenop de stapel blijven liggen.

Joosten schreef:

12-01-2023

Leuk uitje voor een nette prijs.
Het is kinderen tot de basisschool leeftijd.

Roald Bissels schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat wij daar al diverse activiteiten gedaan hebben. Zij hebben een breed scala aan mogelijkheden (pubquiz, axe throwing, escaperooms, enz) en erg vriendelijk personeel en eigenaar.

Remco schreef:

12-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een erg leuke ervaring is!

Peter Brouwer schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...Wat ze daar bouwen grote klasse is en cultuur ik zeg ga zo door ....

bram schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat het een prachtig zwembad is met een goede centrale locatie

Lynn schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat het de leukste gezelligste attractiepark is voor kindjes.

Femke de Mol schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat het een super leuk park is met leuk personeel, goede horeca en ook nog eens een betaalbaar uitje!!

Femke schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat DippieDoe een super leuk park is voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Nico van den Berg schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...geweldig leuk park voor kinderen tot een jaar of 12.
Goede horeca en leuk personeel!!

W van bavel schreef:

12-01-2023

Ik stem op dipiedoe omdat ik er al 15 jaar met heel veel werk

Hans van Gerwen schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat het park kindvriendelijk is. De kinderen kunnen binnen en buiten spelen. En ze kunnen niet van het park af dus zeer veilig. En voor de ouders zijn er terrasjes waar ze kunnen genieten van een hapje en een drankje. ...

Arthur schreef:

12-01-2023

Ik stem op De Scheg omdat het erg gezellig is!

Sidney schreef:

12-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ... ik er een heel erg leuk weekendje weg gehad heb.

Michelle schreef:

12-01-2023

Ik stem op Dippie Doe omdat ...het een betaalbaar park is met een grote gastvrijheid en gezelligheid. Kinderen en dus ook ouders kunnen zichzelf hier heel de dag vermaken voor een fijne prijs.
Echt gericht op de jongere doelgroep. Super.

Max schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ... elke keer weer mooi!

Antje Brons schreef:

12-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...
Het er leuk park/ pannenkoekenhuis is voor kinderen.
Onze kleinkinderen genieten er van om pannenkoeken te eten aan de beweegbare tafel.

Wilma schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...ontzettend leuk daar! Het gehele
Plaatje de sfeer en mooi stukje geschiedenis

Laura schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...buiten het feit dat het ontzettend mooi gemaakt is, je ook nog wat leert van de geschiedenis.

Esther schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

Het daar voor jong en oud een leuke ervaring is.

Hester schreef:

12-01-2023

Ik stem op Zwembad de Brake omdat ...

Het nog steeds een zwembad is waar je van 10t/m1700 in kan vermaken de hele dag waterpret

Alta schreef:

12-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het altijd een feestje is om daar langs te gaan. Is een verzorgd park. Prijzen in horeca en entree zijn betaalbaar. En er werken mensen met afstand naar de arbeidsmarkt. Mensen met een een rugzakje die op deze manier een baan hebben.

Berthina Vermeulen schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het zo mooi is gemaakt, leuk en ook nog leerzaam. Een prachtig winterlandschap erbij en ijsbeelden. Vol verrassingen en S zomers prachtige bloemen.

W Doppenberg schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...ze heel klant vriendelijk zijn en mensen met beperking de kans geven om deel te nemen aan de maatschappij ipv thuis te zitten. Een goede leerplek met een werkgever die hart heeft voor deze mensen.

Marieke schreef:

11-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ...je kan er goed zwemmen

Marieke schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...erg mooi en goed gemaakt van het zand echt een aanrader voor jong en oud

Marieke schreef:

11-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ...je er goed kan eten

Bianca Anthonijsz schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat er weer leuke uitjes op de agenda staan!

Maria Fredriksen schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het altijd weer zo ontzettend mooi is om de vele zandsculpturen te bewonderen, echte kunst met ieder jaar een ander thema, een absolute aanrader voor een geweldig dagje uit!

Nel Sluijk schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het totale plaatje klopt de zandsculpturen de beeldentuin en het restaurant!! Een aanrader..

H van Beek schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

Ineke adegeest schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het een geweldig leuk uitje is voor zowel jong als oud en ook nog leerzaam

Van den Hoorn schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het bezoek hieraan een heerlijk dagje uit inhoudt, compleet met eten en drinken.

T v d Horst schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...wij weer enorm genoten hebben van deze geweldige ervaring! Dit jaar in winterse sferen met als extraatje ook nog ijssculpturen, het was in één woord fantastisch!! Echt een aanrader!

Joke Westerhoff schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat, ik het zo geweldig knap vind wat ze maken van zand. Elke keer met bewondering naar de sculpturen kijken. Verveelt nooit.

A Knol schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

H. Gazendam schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het echt Nederlands is. De vaderlandse geschiedenis in zand. Leerzaam en mooi!

Guusje schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze de leukste uitjes hebben!

Humphry Berest schreef:

11-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat je daar lekker kan ontspannen en genieten van de rust.

Jaap Breen schreef:

11-01-2023

De Zandsculpturen geweldig zijn .
En dat er een kans gegeven wordt aan mensen met een beperking, om daar te kunnen werken.

W.Bruinekreeft Kuijt schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het mooi en zo veelzijdig is.

Ria Koeijvoets schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...
Prachtige zandsculpturen met redelijke prijs en mooi herkenbaar historisch nederlands thema. Voor de kinderen oa trampoline schommels, informatieve speurtocht door de geschiedenis vd kids, verzorgd park met gezellige uitgebreide winkel en sfeervol restaurant.
Kortom aanrader!

Gerben schreef:

11-01-2023

Ik stem op E-chopper verhuur stal Westerwolde omdat ...
We een geweldig dagje uit hebben gehad bij Stal Westerwolde

joke sikking schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ..het elk weer een belevenis op zich is...werkelijk wij genieten 80 en 78 iedere keer weer...
.

M van norel schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het kunstig is zoiets te maken.

Noah schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ... het ontzettend mooi en knap gemaakt is zllemaal en nog belangrijker: er werken allerliefste mensen!!! Ze verdienen het echt om te winnen!

Magda de jong schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat .het een gezelliggezin uitje is..

Wilma schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...wij weer enorm genoten hebben en..alweer een volgend bezoek gepland hebben.

Sita schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het iedere keer weer een zeer geslaagd uitje is

Stella schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het een leuk uitje is. Mooi om te zien, te leren en na afloop wat heerlijks te eten en drinken. Ons bezoek werd zeer gewaardeerd door onze kleinzoon (8). Hij raakte niet uitgekeken zowel bij de zandsculpturen als bij de ijssculpturen. Leuk om de kunstenaars aan het werk te zien. Dus, ik raadt iedereen aan een bezoek te brengen en na afloop nog even het leuke dorp Garderen bezoeken of een wandeling door de fraaie natuur....

Jan van der Jagt schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat je er uren kan vermaken. Behalve zandsculpturen een beeldentuin, mooie winkels en je er lekker eten en drinken kan in een sfeervolle ambiance.

Fran Peters schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ze prachtige zandsculpturen iedere keer maken en nu weer mooie ijssculpturen. Ook kan je daar heerlijk eten in de Rozentuin voor niet al te duur. Echt een leuk dagje uit!

Betsie Nokkert schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...een fantastisch mooi uitje is

Bartha Pleijter schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het prachtig, leerzaam, en keurig verzorgd is. Ook omdat mensen met een beperking er een kans krijgen om nuttig en prettig werk te doen.

Ilse schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat je er van alles kunt doen en het terrein al een beleving op zich is

Guus Rolvink schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het elk jaar weer een super interessant uitje is met een verrassende beleving en kwaliteit. Super goede sfeer, goed bereikbaar en ook de aanwezige horeca is van prima kwaliteit!!

Marielle schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...ik daar een uitje heb gehad en goed is bevallen

J.Kars schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...zij ieder jaar weer nieuwe spectaculaire nieuwe ideeen uitvoeren..., dus nooit vervelend of hetzelfde...

Ellen schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat .. het leukste uitje is van de Veluwe. Elk jaar weer anders daarom moeten ze winnen...

Stieneke schreef:

11-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat er elke keer weet iets nieuws is.

yvonne Kreemers schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het elk jaar een prachtig avontuur is wat er te zien is ,en daarna nemen we daar wat te eten en te drinken echt een uitje

Stieneke van den Brink schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het elke keer weer een verrassing is.

Esther van Geerestein schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat..
Goede service, unieke locatie, mooie beelden, blijft vernieuwen, onderhouden

G, Snippe - Boer schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het prachtige thema's zijn elk jaar

Annie schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...t altijd prachtig is. Zeer goede en vriendelijke bediening. Je voelt je er altijd thuis als je daar bent. En dat is al jarenlang. In een woord t mooiste uitje van Gelderland

Janneke Milort schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...dit het leukste uitje is van Nederland

Mevr. Roza schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ... hier ware kunst vertoond word. Zowel met zand als met ijs worden prachtige sculpturen gemaakt.
Maar ook de winkeltjes er om heen zijn sfeervol ingericht. Elk jaar weer 'n TOP dag.

Jolanda schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het hier altijd super gezellig is en ze enthousiast personeel hebben

Eric van Houtum schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het goed geregeld is en een vette locatie is

Alie schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ze ieder jaar weer verrassen met een mooi thema, de route is ook altijd mooi aangeplant.

Cor wiesnekker schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

Jessica S schreef:

11-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat ... het pure ontspanning en verwennerij is

Jessica schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...
Het een ware belevenis is. De sculpturen zijn prachtig en ieder jaar zijn de thema's weer verassend en origineel

Calixto Molina Navarrete schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

Henriette van Daalen schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het hele gezin geniet ervan!

Wilna schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...
Wij het geweldig vinden om te zien wat deze mensen kunnen maken van zand

Leentje schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het telkens weer een heel leuk uitje is

Baukje Wijnja schreef:

11-01-2023

Ik stem op Escape Tour omdat ...het een fantastische beleving is

Baukje Wijnja schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...we er elke keer met veel plezier komen

Muitbelder schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

Helma Sikkers schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ... je komt je ogen te kort. Hoe vakmensen zo iets moois kunnen maken van zand. Komen ieder jaar en steeds een ander thema

Teun schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het altijd gezellig is daar, je verspeeld nooit je tijd!

E.henzen schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het er weer
een heel bijzonder uitziet en een fijn dagje uit is .

Tea van den Brink schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat het een hele leuke plek is, elk jaar weer een nieuw thema voor de zandsculpturen, die altijd heel mooi opgesteld zijn. En deze winter zelfs ijssculpturen. Verder kun je er heerlijk koffie drinken en eten. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Kortom een uitje voor het hele gezin.

Khelyan schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het een vette locatie en er is veel te doen.

D.Nijsink schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

HL schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

Dini stoffers schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...het is geweldig om te zien

G.Cligge schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat ...

maxim schreef:

11-01-2023

Ik stem op Veluws Zandsculpturenfestijn omdat de beelden elk jaar zo mooi gemaakt zijn... geen woorden voor!

Roel schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... ze een divers aanbod aan leuke uitjes hebben.
Gevestigd op een unieke locatie zijn er diverse mogelijkheden om een uitje met horeca te combineren! Een aanrader.

Jan schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Leuk toeven is.

Jet schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Superrrrrrr is

Marja Legius schreef:

11-01-2023

Ik stem op Toverland omdat ... er hier voor alle leeftijden en voor elk weertype genoeg te beleven valt

Bart schreef:

11-01-2023

Ik stem op Escape Tour omdat het echt top is om te speleN!

Giselle schreef:

11-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ik vanaf jongs af aan hier al kom. Zeker met kerst is het echt heel leuk.

Linsey schreef:

11-01-2023

Ik stem op Prison Island Kartfabrique omdat het heel erg divers is.

Liselot schreef:

11-01-2023

Ik stem op De Veluwse Bron omdat ik me daar helemaal op me gemak voel. Ik voel me vrij om te zijn wie ik wil zijn, op die heerlijke plek. Zeker een aanrader!

Carice schreef:

11-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ze kanker lekkere pannekoeken hebben. Ik kan niets anders zeggen dan ; heerlie de peerlie!
xoxo

Wendy schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat er voor iedereen wel iets leuks te beleven is.

Ender schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat het een unieke beleving is

Diana schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat ...

Eva Besems schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat ze leuke en originele uitjes hebben

Federico schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat het super gezellig en spannend is. De medewerkers zijn super aardig en maken de verhalen super leuk. Ik heb echt een leuke ervaring gehad

Tamarah schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat alles altijd fantastisch geregeld is. Leuke locatie en personeel

Corien Brus schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat ...
Gezellig met het gezin, vrienden of collega's te beleven. Super leuk!

Anita van Berkel schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat we hier voor zoveel verschillende uitjes terecht kunnen met ons team. Voor elk wat wils en gezellig samen zijn.

Anita van Berkel schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat we hier voor zoveel verschillende uitjes terecht kunnen met ons team. Voor elk wat wils en gezellig samen zijn.

Bertus schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat ...heel klant vriendelijk zijn en elke keer als we daar komen zijn er weer nieuwe uitdagingen

Paula schreef:

11-01-2023

Ik stem op Pannenkoekenhuis Hans en Grietje omdat ik nog nooit zoveel pannenkoeken heb gegeten! Och wat waren ze verrukkelijk. Normaliter eet ik circa 2/3 pannenkoeken Max, en deze waren zó enorm lekker dat ik er maar liefst 6 op kon! Mega gezellig ook & enorm genoten. Si sa super!

Boris schreef:

11-01-2023

Ik stem op Center Parcs de Eemhof omdat ik daar lekker kon plonsen en spatteren in het water. Prachtige omgeving, aardige mensen en ook lekker schoon! Echt een aanrader!

Ties schreef:

11-01-2023

Ik stem op prison island kartfabrique, omdat ik hier al eerder ben geweest en een erg leuke tijd heb gehad. Ik vind het erg leuk om snel door de bocht te gaan en de adrenaline die hiermee gepaard gaat. Ook het competitieve gedeelte vind ik erg leuk.

Renee schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat zij voor iedereen een mooi programma op maat maken. Wij hebben een superleuke familiedag gehad waarbij alles voor ons werd geregeld. Hakbijlgooien, escaperooms en ook nog lekker eten.

Lidy schreef:

11-01-2023

Ik stem op Museon-Omniversum omdat ...ze telkens nieuwe items/films hebben. Voor ieder wat wils

Sanne schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat het op een mooie locatie ligt en er leuke uitjes zijn voor alle leeftijden.

Destiny schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade uitjes omdat ... het een mooie locatie is met een ruime keuze aan activiteiten!

Amber schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade omdat ... daar voor ieder wat wils is! Het is een super toffe locatie met vriendelijk personeel.

linda schreef:

11-01-2023

Ik stem op Noordkade omdat het een mooie locatie is waar leuke groepsuitjes zijn voor verschillende leeftijden

Daphne schreef:

10-01-2023

Ik stem op Noordkade omdat ...het een unieke locatie is waar genoeg te doen is! Verdiend zeker een prijs!

Eric schreef:

10-01-2023

Ik stem op Noordkade omdat het daar fijn uit is!

Tineke Trouwee schreef:

10-01-2023

Ik stem op Bubbel Jungle omdat ...
Deze locatie goed anticipeert op de diversiteit in leeftijden van de kinderen. Veel verschillende activiteiten. Ook gezonde snacks verkrijgbaar zoals mandarijntjes en bananen.

Debby schreef:

10-01-2023

Ik stem op Frankys omdat ... je daar heerlijk kan eten, maar ook heel gezellig bowlen.
De service is goed en vriendelijk

Peter schreef:

10-01-2023

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat het een prachtig uitje is. De natuur, de dieren alles is mooi. Het is elke keer weer een genot om hier te komen ook al is het voor ons een eindje rijden.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.