Attractiepark DippieDoe

Attractiepark DippieDoe is het attractiepark in Brabant voor kinderen t/m 12 jaar! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel met je kleintje in de Dreumesbaai. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk, weersonafhankelijk en coronaproof. Binnen en buiten is van alles te doen. Gelegen bij recreatiepark Aquabest, nabij Eindhoven. Naast de A2, dus uitstekend bereikbaar! 


Het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland

Beleef spanning en plezier in de Buitenhaven van DippieDoe! Buiten zijn er verschillende attracties waar je jezelf uren kan vermaken. Dippiedoe heeft buiten twee achtbanen, een zweefmolen, een strandkussen XXL, een schommelschip, mini reuzenrad, midgetgolfbaan een Angry Birds speeltuin en nog veel meer! Ouders mogen natuurlijk mee in alle attracties.


Rust tussendoor even uit op het service terras van Attractiepark DippieDoe. Kijk uit over de waterplas van Aquabest waar je strandgasten kan zien genieten van een dagje uit en waar de waterskiërs voorbij racen. Prachtig uitzicht gegarandeerd!


De Binnenhaven van DippieDoe is een heus klimparadijs! Met een klimtoren waar je tot het plafond kan klimmen, de Klauter Kajuit waar je overal rond kan en een Dreumesbaai waar je dreumes kan leren lopen en diverse structuren en speelelementen kan ervaren. Verder is er een reuze glijbaan, een vrije val, een ballenbak en een draaimolen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

September

Woensdag t/m zondag 10.00 tot 18.00 uur

Oktober

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag 10.00 tot 18.00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 2 jaar €14,95

Rolstoelgangers gratis


DippieDoe indoor (nov. t/m maart)

Van 1 t/m 12  jaar €8,95 

Begeleiders gratis

 


0 Recensies over Attractiepark DippieDoe

Hoeveel sterren geef jij Attractiepark DippieDoe?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 10: Populairste dagje uit van 2021

Ook dit jaar begint Fijnuit 2022 weer met volle moed en natuurlijk met onze bekende top 10 “meest populaire uitjes” competitie. Naast de winnaar van de top 10 is er natuurlijk ook weer een publieksfavoriet en die is gekozen door jou!

Lees verder...

 

Dit waren de populairste uitjes in juni

De 25 leukste uitjes om nu te doen met korting

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Attractiepark DippieDoe te melden