Sportiom

Zwemmen

Recreatief zwemmen kan nergens beter dan in het gethematiseerde zwemparadijs AquaFun. Hier beleef je echt het leukste dagje uit! En dat thema, dat vind je nergens anders! Roetsj van de snelle glijbanen, trotseer de golven in het golfslagbad of springen met z’n allen in een band en glij door de bandenglijbaan! Tussen al het spetteren en spelen door kun je even bijkomen op het terras en het buikje weer vullen in het restaurant. Ook voor de kleintjes is AquaFun fantastisch, zij kunnen zich heerlijk vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin!


Schaatsen

Glij over het ijs op onze ijshockey schaatsbaan! Of je nu een beginnende schaatser bent of bij de eerste graad onder nul begint te dromen over de Elfstedentocht, hier giet it altijd oan. Ga gezellig met je vriendengroep, gezin of date. De schaatsen kun je huren en er zijn ook schaatsrekjes aanwezig!


Let op! op de schaatsbaan zijn alleen ijshockey- & kunstschaatsen toegestaan!


Kom een middag schaatsen samen met vrienden en vriendinnen


Bowling

Bowlen op de vetste baan van Den Bosch? Dat doe je bij Sportiom! Wat een lekker gevoel is het om jouw vriendengroep of familie te kunnen blijven vertellen dat jij de meeste strikes hebt gegooid? Een heerlijk gevoel! Gooi de meeste strikes, met of zonder zijwandjes. Gezellig met de familie of een relaxed avondje met je vriendengroep. Tussendoor bestel je een hapje en een drankje bij de Ballenbar, waar je achteraf natuurlijk nog even kan blijven hangen om na te praten. Nog niet genoeg punten gescoord op de bowlingbaan? Maak je vrienden of familie dan gelijk ook nog even in op de glow-in-the-dark minigolfbaan!


Minigolf

Hoe mooi is het om je familie iedere verjaardag te kunnen herinneren aan al die holes-in-one die je hebt geslagen? Of dat je daarmee kunt terugkijken op een geslaagde eerste date? Heel mooi! Kom een balletje slaan op de 18 holes Minigolfbaan! Van een eenvoudige hole tot holes met een lift of een looping, je word hier constant uitgedaagd!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur

Zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur

Zondag van 09:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Aquafun

Ticket receptie €16,50

E-Ticket AquaFun €14,80


Bowling

Bowlingbaan per uur (advies max. 5-6 personen) € 31,00


Minigolfbaan

Per rondje, per persoon €6,30


Schaatsen

Ticket schaatsen (receptie) €11,50

Ticket schaatsen t/m 3 jaar (enkel aan de kassa, geen reservering voor nodig) €4,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sportiom

Hoeveel sterren geef jij Sportiom?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2022 is ten einde gekomen en wat is er volop gestemd dit jaar! Een aantal weken zijn verstreken en er is een winnaar uitgekomen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Sportiom te melden