Skischool Oosterhout

Verken de wereld van skiën en snowboarden tijdens een les bij Skischool Oosterhout. Op hun prachtige indoor skibaan ontvang je deskundige begeleiding van ervaren instructeurs in zowel skiën als snowboarden. De les heeft een duur van 1 uur, waarvan je 30 minuten daadwerkelijk op de ski's of het snowboard staat.


Pizzapunt maken op de indoor skibaan


De les wordt gehouden op een eindeloze piste, een speciale rolbaan bedekt met kunstgras. Dit unieke concept zorgt ervoor dat de baan zich onder je door beweegt, waardoor je het gevoel krijgt dat je echt aan het afdalen bent, en is perfect om je techniek te verbeteren. Het is goed om te weten dat de huur van ski's met stokken of een snowboard is inbegrepen in de les.


Skischool Oosterhout is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A27, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor mensen uit verschillende omliggende gebieden, waaronder Breda en Tilburg. Bovendien is er voldoende zitgelegenheid beschikbaar in de skischool voor ouders en andere toeschouwers. Hier kunnen ze ontspannen en genieten van een lekker kopje koffie terwijl ze de lessen bijwonen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag van 9:00 tot 23:00 uur

Dinsdag van 1300 tot 23:00 uur

Woensdag van 9:00 tot 23:00 uur

Donderdag van 13:00 tot 23:00 uur

Vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Zondag van 9:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Proefles €32,00 p.p. per les

Flexibele les €40,00 p.p. per les

Lastminute les €32,00 p.p. per les


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Skischool Oosterhout

Hoeveel sterren geef jij Skischool Oosterhout?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Skischool Oosterhout te melden