Escape Tour Tilburg

In 1899 heeft pastoor Heuvelman van de Sint Jozefkerk in Tilburg een goede manier gevonden om wat bij te verdienen. Als burgers bij hem komen biechten vraagt hij zwijggeld om hun geheimen te bewaren, heel veel zwijggeld! Met Escape Tour Tilburg proberen jullie de pastoor te helpen en kom je langs de leukste en onbekende plekjes van Tilburg!
Het gaat de pastoor voor de wind totdat meneer Hessel bij hem opbiecht dat hij vreemdgaat. De pastoor vraagt veel zwijggeld maar verspreekt zich diezelfde middag tegenover mevrouw Hessel. Tilburg is te klein! Meneer Hessel is woedend en hij verzamelt allemaal andere burgers die ook ooit zwijggeld hebben betaald om pastoor Heuvelman te vinden.


De pastoor moet zo snel mogelijk de stad verlaten! Tijdens een biecht heeft hij wel eens gehoord van een geheime uitgang, helpen jullie hem mee deze uitgang te vinden? Dwaal door Tilburg, beantwoord de vragen, ontcijfer de cryptische aanwijzingen en help pastoor Heuvelman ontsnappen voordat het te laat is! Lukt dit binnen 2 uur? Dan komen jullie misschien wel op de Wall of Fame! De citygame begint op de Noordstraat, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen 29,95

 


0 Recensies over Escape Tour Tilburg

Hoeveel sterren geef jij Escape Tour Tilburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tour Tilburg te melden