Recreatiepark Duinhoeve

Kamperen in Brabant met je gezin! Recreatiepark Duinhoeve richt zich speciaal op gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Waterpret gegarandeerd in het verwarmde buitenzwembad en het peuterbad met een heus piratenschip (seizoensgebonden geopend). In bepaalde vakantieperiodes is er een animatieteam en komt de mascotte Magnix regelmatig even langs. Er zijn meerdere speeltuinen en er is een air trampoline en dubbele kabelbaan op het park aanwezig. Bij Het Smulhuis (seizoensgebonden geopend) kun je terecht voor diverse smaakvolle gerechten, maar ook voor frietjes, snacks en ijsjes. Voor de actuele openingstijden van Het Smulhuis kun je op de eigen website kijken.


Glamping deluze tenten


Kamperen

Recreatiepark Duinhoeve beschikt over 3 typen kampeerplaatsen. De Plus, Comfort en Camper plaatsen van circa 100m2. Ze beschikken over een 10 Ampère stroomvoorziening, centraal of eigen watertappunt en CAI-aansluiting. Op alle drie de kampeerplaatsen zijn honden toegestaan en kun je 1 auto parkeren bij je kampeerplaats.


Verhuur

Indien je niet beschikt over een eigen kampeermiddel kunt je bij Recreatiepark Duinhoeve ook een huurtent huren. Voor meer luxe en comfort heb je de keuze uit een van de andere accommodaties; De Safaritent, Tentvilla, Chalets, Glamping Lodge, vakantiehuis of studio. Bijna alle (Glamping)accommodaties zijn huisdiervrij, bij enkele is het mogelijk een huisdier mee te nemen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Recreatiepark Duinhoeve

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark Duinhoeve?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark Duinhoeve te melden