Recreatiepark Duinhoeve

Zomers is het verwarmde openlucht zwembad met piratenschip favoriet bij Recreatiepark Duinhoeve! Jong en oud vinden hier plezier en de benodigde verkoeling. Voor het lezen van de mail of het versturen van een foto naar het thuisfront maakt u gebruik van de gratis Wifi welke op het gehele park beschikbaar is. Het enthousiaste animatieteam vermaakt de kinderen (4-12 jaar) met verschillende activiteiten. Diverse sportieve activiteiten vinden plaats op het sportveld of rondom de tafeltennistafel. Bij Recreatiepark Duinhoeve valt dus voldoende te beleven!


Kamperen:

Recreatiepark Duinhoeve beschikt over 3 typen kampeerplaatsen. De basic, comfort en camper plaatsen van circa 100m2. Beschikken over een stroomvoorziening, centraal of eigen watertappunt en CAI-aansluiting. Op alle drie de kampeerplaatsen zijn honden toegestaan en kunt u 1 auto parkeren bij uw kampeerplaats. U heeft de keuze te verblijven op kampeervelden met diverse speelmogelijkheden of op een rustig kampeerveld met voldoende privacy. 


Verhuur:

Indien u niet beschikt over een eigen kampeermiddel kunt u bij Recreatiepark Duinhoeve ook een huurtent huren. Voor meer luxe en comfort heeft u de keuze uit een van de andere accommodaties; de safaritent, tentvilla, chalet, lodge, vakantiehuis of studio. De accommodaties bij Recreatiepark Duinhoeve zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. Bijna alle (glamping)accommodaties zijn huisdiervrij, bij enkele is het mogelijk een huisdier mee te nemen. Bij iedere accommodatie kunt u genieten van het zonnetje op het gemeubileerde terras of veranda.

 

 


0 Recensies over Recreatiepark Duinhoeve

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark Duinhoeve?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark Duinhoeve te melden