Zoo Veldhoven

(4/5)  6 recensies

Het Papegaaienpark is weer geopend nu onder een nieuwe naam, Zoo Veldhoven! Zoo Veldhoven wil u graag kennis laten maken met een exotisch stukje Veldhoven.

 

Zowel gevleugelde als ongevleugelde dieren hebben een onderkomen gekregen dat zoveel mogelijk is aangepast aan de natuurlijke leefomgeving van het dier. Zo kan een bezoekje aan het park niet alleen leuk, maar ook nog leerzaam zijn. Desgewenst kunt u ook rondgeleid worden door een gids zodat u naar huis gaat als een ware dierenkenner.

 

De dieren zijn dol op fruit, zoals druiven, appel, mango, peer en meloen. Wanneer u zelf fruit mee wilt nemen voor de vogels, is dit prima. Mits het geen nootjes of citrusvruchten zijn. Nootjes als zonnebloempitten en (dop)pinda's bevatten te veel olie, wat schadelijk is voor de gezondheid van de dieren. Ook citrusvruchten als citroen, sinaasappel en mandarijn zijn schadelijk voor de dieren.

 

Zakjes met speciale nootjes zijn voor € 1,- te koop bij de kassa. Daarbij krijgt u een voerstokje, waarmee u veilig de nootjes aan de vogels kunt geven. In principe mogen alle dieren gevoerd worden tenzij anders aangegeven op de verblijven. Sommige dieren krijgen namelijk om medische redenen een speciaal dieet.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Geopend van maandag t/m zondag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 2 jaar gratis

Vanaf 3 jaar €15,00 

Parkeren € 4,00

Zakje voer voor de dieren €1,00

 


6 Recensies over Zoo Veldhoven

(Pagina 1 van 1)

 

"Meer dan je zou verwachten, zowel binnen als buiten"

Erik   -   18-10-2017

18-10-2017

"Meer dan je zou verwachten, zowel binnen als buiten"

Als het regent kun je ook binnen terecht. Ideaal bij afwisselend weer.


"Leuke dag uit voor weinig geld."

Paul   -   22-08-2017

22-08-2017

"Leuke dag uit voor weinig geld."

Het park ziet er goed verzorgt uit en is niet te groot. De vele vogels en met name het parkietenverblijf waar je zelf in kunt gaan is erg leuk! Ik kan zo geen slechte punten opnoemen. Wellicht kan het park wat minder commercieel aangezien het in het verleden als opvang is begonnen.

Lees verder  


"veel vogels mooi"

Thijn   -   23-06-2017

23-06-2017

"veel vogels mooi"

Lekker rustig


"Aanrader voor een ontspannen dagje weg"

Jacqueline   -   06-04-2017

06-04-2017

"Aanrader voor een ontspannen dagje weg"

Veldhoven Zoo is een gezellige klein schalige Zoo. Veelal papegaaien. Dit park is nog volop in ontwikkeling. Wij hebben een super dag gehad. Lekker gewandeld, gespeeld en genoten van de vele verschillende vogels. Echt een aanrader die iedere keer leuker en mooier wordt!

Lees verder  


Gaasbeek   -   18-09-2016

18-09-2016

Ooit begonnen als opvang, inmiddels een commerciŽle zoo. Inkomsten komen helaas niet ten goede aan de dieren gezien de grote hoeveelheid sterfgevallen en gestage aftakeling van de verblijven. Hyacinthara's slopen het veel te dunne gaas waar je bijstaat en zullen binnenkort wel weer als gestolen worden opgegeven. Vermijd dit park, een snel faillissement en vlotte herplaatsing van alle dieren is het meest diervriendelijk. De voeding die verstrekt wordt is puur op kostprijs geselecteerd. Een grote schande voor alle andere dierentuinen.

Lees verder  


Biesta   -   30-07-2016

30-07-2016

Dagje park met twee nichtjes 6 en 8 jaar oud. Helaas viel mijn vrouw en bij de kassa bleek geen EHBO aanwezig en dat is toch wel vreemd voor een dierenpark. Dus toch maar gelijk naar spoedpost Veldhoven en daar bleken 5 hechtingen nodig aan de oorschelp. Het park viel reuze mee aangezien we de recenties hadden gelezen. En is zeker voor herhaling vatbaar.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zoo Veldhoven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 leukste uitjes om nu te doen met korting

Eindelijk is het weer zover, we mogen weer leuke uitjes doen! Er zijn natuurlijk nog een aantal uitjes gesloten vanwege de maatregelen, maar gelukkig zijn er veel uitjes die wťl weer open mogen. Daarom heeft Fijnuit de leukste uitjes op een rij gezet met een korting die je niet moet missen!

Lees verder...

 

Dagje uit naar de leukste Vogelparken van Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Zoo Veldhoven te melden