Recreatiepark De Achterste Hoef

Recreatiepark De Achterste Hoef is een gezellige Brabantse familiecamping, waar je heerlijk kunt kamperen of een accommodatie kunt huren met het gehele gezin. De plaatsen zijn geschikt voor o.a. tenten, caravans, vouwwagens en campers. De kampeerplaats is +/- 100 m2 groot.


Recreatiepark achterste hoef camping


Geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! Ze verhuren hier ook ruime verwarmde safaritenten, luxe chalets met airco, bungalows en trekkershutten. Momenteel zijn er 4 Luxe 5-persoons Chalets, 6 stoere 5-persoons safaritenten, een 4-persoons bungalow en een 8-persoons bungalow en 2 trekkershutten (4 pers) tot uw beschikking.


Safaritenten


Faciliteiten

De faciliteiten op de camping zijn uitstekend. De ruim opgezette sanitairgebouwen zijn verwarmd, modern uitgerust en voorzien van familiedouches en babyrooms. Sanitairgebouwen 1 en 3 beschikken over kindersanitair en sanitairgebouwen 1 en 4 over ruime mindervalide sanitairvoorzieningen.


Recreatiemeer


Voor de actieve gasten is er genoeg te beleven; voor de waterratten is er een overdekt zwembad, voor als het weer even niet zo mee zit en een verwarmd buitenzwembad voor als het zonnetje schijnt. Bij de avontuurlijke recreatieplas vinden zij een meterslange waterglijbaan en een fijn zandstrand met speeltoestellen. Op een zomerse dag is het leuk om hier te vertoeven, zowel voor de zwemmer als de zon aanbidder.

 

 


0 Recensies over Recreatiepark De Achterste Hoef

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark De Achterste Hoef?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark De Achterste Hoef te melden