Noordkade Uitjes

(5/5)  2 recensies

De leukste activiteiten voor je vrijgezellenfeest, familiefeest of bedrijfsuitje. Op zoek naar een origineel groepsuitje met vrienden, familie of collega's in de omgeving van Veghel? Bij Noordkade Uitjes vind je alle ingrediŽnten voor een gezellige vriendendag, teambuilding, vrijgezellenfeest of kinderfeest. Op de historische locatie CHV Noordkade in Veghel (tussen Eindhoven en Den Bosch) bieden we verschillende activiteiten aan; van een spannende Escape Room-ervaring in een 35 meter hoge graansilo, tot de nieuwste rage: Axe Throwing. Combineer je activiteit met het Virtual Reality arrangement of onze hilarische doldwaze bingoshow ĎBingowskií. Noordkade Uitjes zorgt ervoor dat jullie uitje onvergetelijk wordt!Wij houden van lokale samenwerkingen, want er is in en rondom de CHV Noordkade zoveel lekkers te vinden! Daarom hebben we de handen ineengeslagen met al die topzaken. Ben je toe aan iets meer vertier? Kies dan voor de gezellige bierproeverij of een 'Slok en een Borrel'. Wij maken van jouw vrijgezellenuitje, familie-uitje of personeelsuitje, een waar feest met onze heerlijke groepsarrangementen. Zo kun je jouw uitje combineren met de lekkerste dranken en een heerlijke koude of warme maaltijd in verschillende prijsklassen. Of je nou voor de lekkerste patat en snacks bij Pieperz gaat, of een diner bij restaurant Wittern, wij weten zeker dat jullie gaan genieten op de Noordkade in Veghel.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van maandag t/m zondag op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

VariŽrend per afgenomen onderdeel. Prijzen vanaf Ä5,00

 


2 Recensies over Noordkade Uitjes

(Pagina 1 van 1)

 

"Super mooie locatie"

Richard   -   23-07-2019

23-07-2019

"Super mooie locatie"

De locatie is super. Veel te doen en te beleven. De escaperoom in de hoge silo was echt tof om te doen.


"Veel plezier en diversiteit gegarandeerd"

Noah   -   22-07-2019

22-07-2019

"Veel plezier en diversiteit gegarandeerd"

Met een groep vrienden genoten van een leuke Escape Room. Aankleding en storytelling is dik in orde! Vooral de VS. missie is erg leuk om te doen. Verder is er nog veel meer te doen. Wij hebben erg gelachen met de VR en zo nu en dan doen we de Pubquiz. Wij komen hier graag en kunnen het aanbevelen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Noordkade Uitjes?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Versoepelingen liggen voor de deur en er wordt bij diverse uitjes flink getest hoe deze veilig bezocht kunnen worden. Maar ouderwets gezellig een dierentuin of attractiepark bezoeken zit er deze meivakantie helaas nog niet in.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Noordkade Uitjes te melden