Ontdek de activiteiten bij Noordkade Uitjes

Ben je op zoek naar een onvergetelijk uitje voor jouw vriendengroep, collega's, of familie? Zoek niet verder! Bij Noordkade Uitjes hebben ze alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag vol plezier, teambuilding en avontuur. Gelegen op de historische locatie De Noordkade in Veghel, centraal gelegen in de Noord-Brabantse Meijerij, tussen Eindhoven en Den Bosch. Noordkade Uitjes biedt een breed assortiment aan activiteiten aan die geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten, familiedagen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vriendendagen en meer!


Los samen raadsels op in een Escape Room


Wat biedt Noordkade Uitjes?

Bij Noordkade Uitjes vind je verschillende activiteiten die gegarandeerd voor een lach op ieders gezicht zorgen. Van een spannende escape room in een 35 meter hoge graansilo tot het stoere en avontuurlijke Axe Throwing. Wil je je competitieve kant laten zien? Ga dan voor een pubquiz of stel je race-skills op de proef bij Sim Racing Veghel! Bij Noordkade Uitjes zorgen ze ervoor dat jouw uitje een onvergetelijke ervaring wordt, vol spanning, plezier en teamwork.


 


Persoonlijke Service

Bij Noordkade Uitjes staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Ze luisteren naar de wensen van de klanten en bespreken elk uitje persoonlijk, zodat ze een unieke en op maat gemaakte ervaring kunnen bieden. Met het ervaren team en de partners op de Noordkade maken ze iedere wens werkelijkheid. Niets is te gek, het team staat altijd klaar om met je mee te denken en jouw uitje tot in de puntjes te verzorgen.


Probeer zoveel mogelijk punten te behalen tijdens een pot Axe Throwing Probeer van je vrienden te winnen tijdens het racen in een racesimulator


Gemakkelijk Boeken en Centrale Ligging

Het boeken van jouw perfecte uitje bij Noordkade Uitjes kan eenvoudig en snel. Via de website of telefonisch met een van de medewerkers is het boeken van een uitje een fluitje van een cent! Bovendien ligt Noordkade Uitjes centraal gelegen op de historische locatie De Noordkade in Veghel, waardoor het voor iedereen goed bereikbaar is. Ook is er voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren.


Speel een leuke pot bingo


Noordkade Uitjes kijkt ernaar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen voor een dag vol plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen!
Reacties op " Ontdek de activiteiten bij Noordkade Uitjes"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.