Europarcs Kaatsheuvel

In Europarcs Kaatsheuvel worden dromen werkelijkheid. Het vakantiepark ligt in een sprookjesachtige omgeving dat wordt gedomineerd door bossen, heidevelden en de imposante zandverstuivingen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Bovendien ligt de Efteling om de hoek. Op een half uurtje rijden vind je ook de gezellige steden Tilburg en Breda. Dat maakt EuroParcs Kaatsheuvel een heerlijk vakantiepark voor het hele gezin!


Geniet met elkaar van een lekkere lunch


Daarnaast heeft het park ook een fantastische ligging. Aan de ene kant wacht de natuur van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen dat ook wel de Brabantse Sahara wordt genoemd, aan de andere kant stap je zo in de sprookjeswereld van de Efteling. Bossen en heidevelden kleuren dit gebied waarin je heerlijk kunt wandelen en fietsen.


Faciliteiten

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Indoor speeltuin
  • Minigolf
  • Animatie
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Kaatsheuvel

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Kaatsheuvel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Kaatsheuvel te melden