Voertuigen Verhuur Stal Westerwolde

Volledig duurzaam en ontspannen op verkenning door het mooie Westerwolde? Bij Verhuur Stal Westerwolde kan je terecht voor het huren van dé trend van het moment, de SpyderWheelz E-Chopper. Er zijn ook 2 choppers waar kinderen achter op kunnen.


Een geweldig uitje met vrienden, vriendinnen, familie, buren, kennissen, collega’s, man, vrouw of gewoon alleen! Op ontdekkingsreis door een geweldige omgeving.
Deze hippe, elektrische scooter is fluisterstil en biedt een ultiem rijcomfort. Zijn stoere uitstraling en extra brede banden maakt deze e-chopper hét perfecte vervoermiddel om op een ontspannen manier het gebied te ontdekken. Voor jong en oud een geweldige beleving. Dat is zien en gezien worden!


Ze hebben een aantal routes samengesteld waar je uit kan kiezen. Deze routes nemen je mee langs diverse bezienswaardigheden en schilderachtige landschappen. Uiteraard kom je langs horeca gelegenheden zodat ook aan de innerlijke mens wordt gedacht!
BROEZ Walker - Elektrische Loopbandfiets

De BROEZ WALKER, oftewel de elektrische loopbandfiets (merk LopiFit), is een unieke uitvinding en heeft een hele grote WOW factor. De elektromotor brengt de loopband en de fiets in beweging. Je hoeft alleen maar mee te wandelen, hoe gaaf is dat!?

De Lopifit maakt het mogelijk om grote afstanden lopend af te leggen. Zonder inspanning! Zie jij jezelf al lopend door de natuur van Westerwolde BROEZ´N tot wel 25 km per uur zonder moe te worden? Genieten van rust en ruimte tijdens een unieke activiteit? En nog gezond ook!! Dan is dit zeker wat voor jou.


Dit is ook geweldig voor kinderen (vanaf 12 jaar) want je hebt geen rijbewijs nodig. Ontspannen wandelen, genieten van alles om je heen, gezellig met elkaar. Een prachtige en actieve beleving.
BROEZ BIKE – KNAAP bike

Deze stoere FATBIKE met dikke banden van het merk KNAAP kan je zien als de Ferrari onder de elektrische fietsen. Trappen doe je voor de sier… met de krachtige elektromotor BROEZ je door het prachtige Westerwolde zonder enige inspanning. Met gemak haal je 25 km per uur (zonder zweetdruppels)……. Koekkoek! En weet je wat het mooie is? Iedereen vanaf 12 jaar mag er mee op BROEZtour. Kinderen kunnen tevens veilig mee achterop, speciale kinderzitjes en voetsteunen beschikbaar! Man man man….. TE GEKKK!
Kano's

Bij Stal Westerwolde kan je terecht voor een onvergetelijke kajaktocht door de grachten van de vesting!


Het eeuwenoude vestingstadje Bourtange is een ware trekpleister van de provincie Groningen. Elk jaar trekt deze unieke locatie vele bezoekers uit diverse landen en alle windstreken. En dat is niet voor niets!


Dit stadje diende ooit als verdedigingswerk wat ontstaan is vanuit de tachtigjarige oorlog. Als je hier bent waan je je eeuwen terug in de tijd.


Om de vesting beter te kunnen verdedigen werden er grachten gegraven en wallen opgeworpen. Vanaf het water is dit verdedigingsbolwerk op een geweldige manier te aanschouwen. Je vaart met de kajak door prachtige natuur en je beleeft op een unieke manier hoe deze vesting vroeger is vormgegeven.


Boeren Zeskamp

Lachen-gieren-brullen-garantie! Boeren Zeskamp is een geweldig groepsuitje vanaf 12 personen! In deze zeskamp draait alles om samenwerken, snelheid, kracht en techniek. Welk team voert alle spellen het beste uit en mag zich kronen tot “De Beste BROEZ Boeren van Westerwolde”? Koe melken, boeren estafette, kruiwagen race, skippy Broez’n, hoefijzer gooien, Boeren Bowling, BigBag Broez’n…. er komt van alles voorbij! Wie durft de strijd aan te gaan?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag de hele dag


Feestdagen de hele dag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

E-Chopper*

3 uur€ 37,50

4uur €48,00

5 uur €59,00


Loopbandfiets en BROEZbike*

2 uur €29,95

3 uur €34,50

4 uur €43,50

5 uur €52,50


Kano's

Verschilt per boeking


Boeren Zeskamp

Vanaf 12 tot 18 personen € 23,50

Vanaf 18 tot 25 personen € 21,50

Vanaf 25 tot 50 personen € 19,95


*Borg per voertuig €75,00. Er geldt een maximale borg van €300,00 per boeking.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Voertuigen Verhuur Stal Westerwolde

Hoeveel sterren geef jij Voertuigen Verhuur Stal Westerwolde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2022 is ten einde gekomen en wat is er volop gestemd dit jaar! Een aantal weken zijn verstreken en er is een winnaar uitgekomen.

Lees verder...

 

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Voertuigen Verhuur Stal Westerwolde te melden