Landgoedcamping Nienoord

De camping ligt midden op het prachtige Landgoed Nienoord in de plaats Leek. Het is een prachtige bosrijke omgeving op steenworp afstand van de provincie Drenthe. Als je van wandelen of fietsen houdt zit je dus in de perfecte omgeving. Als je genoeg van de bosrijke omgeving hebt gezien kun je natuurlijk altijd nog de stad in gaan. De camping ligt maar een kwartiertje rijden van de mooie stad Groningen, waar enorm veel te doen is. Voor een gezin is dit ook de ideale camping, vanwege de vele faciliteiten en activiteiten die de camping biedt.
De keuze is reuze qua activiteiten en bezigheden op Landgoedcamping Nienoord. Op het landgoed is een hele grote speeltuin aanwezig, dat is natuurlijk perfect voor de kids. Bij lekker weer kun je heerlijk zwemmen in het mooie buitenzwembad ook bij slecht weer kan je gewoon nog blijven zwemmen maar dan in het binnenzwembad. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een rijtuigenmuseum aanwezig. In het hoogseizoen is er een animatieteam, dit is een hele leuke bezigheid voor de kinderen. Naast de hele grote speeltuin, zijn er ook kleinere speeltuinen. Deze zijn verdeeld over de camping. Als je na een drukke dag lekker even wat wilt gaan eten en drinken, is er een pannenkoekenrestaurant aanwezig.


Ga je liever wat doen buiten de camping? Daar zijn ook genoeg mogelijkheden voor. De bosrijke en groene velden bieden een mooie locatie om te wandelen en fietsen. De camping ligt op een steenworpafstand van hele mooie gebieden in Drenthe. Als je niet de mogelijkheid heb om een eigen fiets mee te nemen, is er genoeg fietsverhuur in de buurt. Als je nu genoeg hebt gezien van het bos en de velden, is Groningen maar een kwartiertje rijden. Daar kun je genoeg dingen zien van de mooie stad of gewoon lekker een terrasje pakken.


Faciliteiten

  • Speeltoestellen
  • Pannenkoekenburcht
  • Kidsclub
  • Zwemkasteel
  • Midgetgolf

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landgoedcamping Nienoord

Hoeveel sterren geef jij Landgoedcamping Nienoord?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Landgoedcamping Nienoord te melden