Camping de Breede

Op zoek naar een fijne camping in Groningen? Camping de Breede is gelegen in het puntje van Groningen. Vlakbij het Zeehondencentrum in Pieterburen. De stad Groningen kent iedereen als de studentenstad, maar deze stad heeft veel meer te bieden. In deze omgeving zijn ook tal van mogelijkheden voor verschillende uitjes en vele bezienswaardigheden.
Zeer centraal gelegen verblijf je op de leukste familiecamping van Groningen, camping de Breede. Door de centrale ligging is deze camping een prima uitvalsbasis om Groningen te gaan ontdekken. Ook wanneer je op de camping blijft, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een top vakantie. De plaatsen op camping de Breede zijn ruim opgezet. Door deze ruime opzet heb je bijna altijd goed zicht op de kinderen die lekker aan het spelen zijn op verschillende speelterreinen.


In de zomervakantie kun je bij de receptie terecht voor verse broodjes en croissantjes. Daarnaast is er geen vast animatieprogramma, maar er worden spontaan activiteiten georganiseerd. Op vakantie geldt: ‘Niets moet en alles mag’. Op deze gezellige familiecamping kunnen kinderen naar hartelust spelen. Zo zijn er over de hele camping verschillende speeltoestellen geplaatst en staan er skelters en fietsen die kinderen gratis mogen gebruiken. Slecht weer? Geen probleem, de kinderen kunnen lekker verder spelen in het “bunkertje”. In de bunker hangt ook een tv.

 

 


0 Recensies over Camping de Breede

Hoeveel sterren geef jij Camping de Breede?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Camping de Breede te melden