Dinopark Landgoed Tenaxx

In Dinopark Tenaxx leer je alles over dino’s en de tijd waarin ze leefden. In het Krijtwoud staan levensgrote dino’s die brullen als je ze nadert. De Triceratops, de Velociraptor en natuurlijk de Tyrannosaurus Rex… ze zijn er allemaal. Onder leiding van Ranger Richard kun je knutselen: maak een dinohanger met een dinotand, je eigen fossiel of een dinokaars! Er zijn altijd weer verschillende workshops. De dinostormbaan is maar liefst 40 meter lang en met de sleetjes kun je eindeloos naar beneden roetsjen! In de speeltuin kun je lekker klimmen en klauteren, zwieren vanaf het kabelbaantje of een ritje maken in de dinorups.


Museum Het Dinosaurium

Het Dinosaurium is helemaal gericht op kinderen. Spelenderwijs worden zij op een interactieve, eigentijdse manier geïnformeerd. Met een druk op de knop start je educatieve filmpjes met leuke dinoweetjes. Je vindt er dinomodellen, fossielen, een fantastische funfloor waar je tikkertje met dino’s kunt spelen, een funwall waar je dinoskeletten in elkaar kunt zetten, bewegende 3D dino-holografen, dinoschedels en meer. Je kunt zelf haaientanden of edelstenen opgraven en deze onder de microscopen bekijken. Op de wanden zie je spectaculaire bewegende projecties van sauriërs in waterlandschappen uit het Jura en het Krijt.


Spot alle verschillende dino's in het museum


3D Boogschieten

Op Landgoed Tenaxx kunnen kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen 3D-boogschieten. Het parcours bevindt zich in het bos en telt maar liefst 30 doelen! Er is ook een oefenveld.


Speel samen met je vriendjes en vriendinnetjes op de stormbaan;


Varen en zwemmen of spelen op het strand

Heerlijk roeien op de grote zwemvijver van Landgoed Tenaxx! Vaar rond het eiland met een van de roeibootjes die klaarliggen op het strandje, of bouw je eigen zandkasteel.


Slee jij het snelst naar beneden van iedereen?


Tenaxx indoor

Ook bij minder goed weer is er binnen van alles te doen! Je kunt je vermaken in het museum en je uitleven in de speeltent. Ranger Richard houdt zijn workshops bij slecht weer in je museum.


Treintje 

Je kunt gratis een ritje maken in een échte dieseltrein!

 

Openingstijden

Buiten de schoolvakanties van 1 april tot 1 november zaterdag en zondag van 11:00 tot 18:00 uur

Tijdens de schoolvakanties alle dagen 11:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

2 jaar en ouder €12,50 incl. frietje + 1 snack

Kinderen 1 jaar gratis

Dagticket groep vanaf 8 personen €10,95

Verjaardagsfeestje voor 8 personen of meer € 9,50 incl. frietje + 1 snack + ranja


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Dinopark Landgoed Tenaxx

Hoeveel sterren geef jij Dinopark Landgoed Tenaxx?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Dinopark Landgoed Tenaxx te melden