Avonturenstad de BubbelJungle

(4.2/5)  17 recensies

Avonturenstad de BubbelJungle is een indoor entertainment-center van ruim 3000m² waar van alles te beleven is. Zo is er natuurlijk het speelparadijs, kun je er glowgolfen, lasergamen, of misschien durf je wel het avontuur aan op grote hoogte in het klimpark. Nieuw is onze Kids-Escaperoom waar je je hersens goed kunt laten kraken om op tijd te ontsnappen. Alles is tot in het detail gedecoreerd en zowel kinderen als ouders wanen zich in een levensgroot aquarium. Met dat verschil, je blijft er lekker droog.In de Speelstad is aan iedereen gedacht

Speelstad de BubbelJungle is een droomwereld voor kinderen die energie te kort zullen komen om het 2500m² grote speelparadijs te verkennen. Aan elke leeftijd is gedacht, van de traditionele klimtoestellen en trampolines tot de pinguïnrace en de Bubbelcars. Kinderen van 5 jaar en ouder krijgen een gratis ronde lasergames.


Praktische informatie

Kinderen betalen €8,95 en begeleiders zijn gratis. Parkeren is gratis en doe je gewoon voor de deur. De speelstad is op maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 18:15 uur geopend en in het weekend van 9:45 tot 18:15 uur.Spannende uitdaging in het klimpark

Een spectaculaire beleving voor jong en oud. Maar liefst 22 hindernissen op grote hoogte boven de speelstad. Door middel van verschillende kleuren die de moeilijkheidsgraad bepalen kun je zelf je route bepalen. Durf jij de uitdaging aan?


Praktische informatie

Een rondje klimmen kost €8,95 per persoon. In het klimpark kun je terecht op woensdag van 12:30 tot 17:00 uur en in het weekend van 11:30 tot 17:00 uur. Parkeren is gratis en kan gewoon voor de deur.
Golf in the Dark. Maar liefst 18 schitterende holes

Golf in the dark is niet zomaar een potje midgetgolf zoals u gewend bent. Alle banen zijn verlicht door blacklight, waardoor de thematisering op en om de banen jong en oud versteld zullen doen staan. Verder moet er naast het golfen nog een mysterie opgelost worden. Dit maakt Golf in the dark uniek in de regio en zorgt voor een onvergetelijke belevenis!


Praktische informatie

Een ronde kost €8,95 per persoon. De banen zijn geopend op maandag t/m donderdag van 9:30 tot18:15 uur, op vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:30 tot 21:00 uur. Parkeren is gratis en kan gewoon voor de deur.Beweeg als een sluipschutter bij de lasergames

Het Riool van de BubbelJungle ligt er verlaten bij. Op het geluid van enkele ratten en muizen na, is het er akelig stil. Maar dan ineens: Lichtstralen schieten door het donker heen. Zoek snel dekking want je tegenstanders hebben je in hun vizier. Vanaf nu is het GAME ON!


Praktische informatie

Lasergamen kan al vanaf 5 jaar. 1 ronde is gratis bijgesloten op de entree van de Speelstad, een extra ronde kost slechts € 3,00. Je kunt alleen gebruik maken van de lasergame wanneer je toegang hebt tot de Speelstad.


Bubbel Jungle Lasergamen


Kids-Escaperoom. Durf jij het aan?

Duizend bommen en granaten nog eens aan toe, wat is er gebeurd op de Octopoes 777. De Octopoes 777 is namelijk de duikboot van de vriendelijke en beroemde Kapitein Welvaart. Maar nu is er iets verschrikkelijks aan de hand. Zijn gemene en jaloerse collega Kapitein Ondergang heeft een hele grote grote bom geplaatst om de duikboot mee op te blazen. Gelukkig is er nog een kans om er uit te komen maar dat moet dan wel binnen een uur gebeuren want anders gaat de deur niet op tijd open....
Praktische informatie

De speelduur is ca. 45-60 minuten. Er mogen max. 8 kinderen en min. 5 spelers in de escaperoom. 1 Volwassen begeleider is verplicht i.v.m veiligheid. Toegang kinderen is €8,95 en volwassen zijn gratis

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen

Speelstad €8,95

Glowgolf €8,95

Klimpark €8,95

Escaperoom €8,95

 

Volwassenen

Speelstad €8,95

Glowgolf €8,95

Klimpark €8,95

Escaperoom gratis

 

Combi Deals

Speelstad + Glowgolf of Klimpark €13,70

Speelstad + Glowgolf + klimpark €17,70


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


17 Recensies over Avonturenstad de BubbelJungle

(Pagina 1 van 2)

 

"We missen jullie"

fred   -   04-01-2022

04-01-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"We missen jullie"

We missen jullie, hopelijk mogen jullie weer snel open


"Heerlijk gespeeld"

Annelies   -   18-11-2021

18-11-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Heerlijk gespeeld"

al weer ons 3e abonnement aangeschaft vandaag. Soms gaan we maar voor even maar als het aan de meiden liever veel langer. Jammer dat ze nog te klein zijn voor de laaergames maar het muntje wat ze krijgen maakt veel goed.

Lees verder  


"Prima "

Johanna   -   04-11-2021

04-11-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prima "

Leuke dag gehad met de kleinkinderen , minder lawaaierig dan sommige andere speelparadijzen ondanks dat het best druk was . Menukaart was prima en aardige mensen. Wij komen weer terug .

Lees verder  


"Veel attracties onder 1 dak."

Gerrit   -   12-10-2021

12-10-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Veel attracties onder 1 dak."

Afwisselend. Kibderen konden naast spelen, trampolines, lasergamen en natuurlijk de pinguinrace doen. De geplande 2 uur leiepen uitnaar een hele middag. Top. Vriendelijk personeel.

Lees verder  


"Leuk voor 3 oktober "

Seline de mooij   -   04-10-2021

04-10-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk voor 3 oktober "

Zo veek beter dan de kermis' kinderen hebben zich prima vermaakt , we hebben er 4 uur lang gezeten, maar ze waren het nog niet zat. Aardige mensen en genoeg te doen

Lees verder  


"Niet klantvriendelijk "

Vivian   -   25-06-2021

25-06-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet klantvriendelijk "

We dachten leuk een keer naar bubbel jungle.. maar gelijk de laatste keer. Er werd niet schoongemaakt en de “attracties” bleven dicht. Bij navraag kwam dit door onderbezetting terwijl het totaal niet druk was, en de medewerkers aan hun telefoon te rommelen stonden. Klantvriendelijk ver te zoeken! Volgende x weer monkey town

Lees verder  


"Totaal niet servicegericht"

Lennart   -   29-02-2020

29-02-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Totaal niet servicegericht"

Met twee kinderen entree, voor twee kinderen mogelijkheid om te kunnen lasergamen, echter wil maar 1 van de 2 kinderen lasergamen. Nu zou graag dat ene kind een tweede keer willen, maar dat is niet mogelijk. Wellicht krijg je dit bij je entree als service, maar ik vind het niet klantgericht. Ik snap dat je niet iedereen tegemoet kan komen, maar dit vind ik werkelijk waar slechte service en dus totaal niet klantgericht.

Lees verder  


"Voor alle leeftijden"

Jedidja   -   01-06-2019

01-06-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Voor alle leeftijden"

Super leuke binnen speeltuin. Kinderen hebben zich super vermaakt. Leuk voor alle leeftijden maar vooral vanaf 5 jaar ivm flowgolf en lasergamen


"Veel speelmogelijkheden, kinderen hebben enorm genoten"

Ria   -   31-05-2019

31-05-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Veel speelmogelijkheden, kinderen hebben enorm genoten"

Veilig, overzichtelijk en genoeg zitmogelijkheden voor de ouders.


"Teleurgesteld"

Nicole   -   06-05-2019

06-05-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Teleurgesteld"

Onze kids wilde hier graag heen vanwege de bubble race. Als we vroegen hoe laat het open ging kregen we te horen over een uur. Maar na 4 uur daar te zijn, is hij dicht gebleven. 2 teleurgestelde kids. Eerste keer en nooit meer! Zonde van je geld aangezien het speelgedeelte niet heel groot is. Volgende keer gewoon weer monkey town voor ons.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Avonturenstad de BubbelJungle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2023 is ten einde gekomen. Ook dit jaar is er weer volop gestemd. De stembussen zijn gesloten en er is een winnaar uitgekomen, dus wacht niet langer en lees snel verder om erachter te komen wie dit jaar de titel Publieksfavoriet heeft gewonnen!

Lees verder...

 

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

13 Tips voor een dagje uit in de Voorjaarsvakantie

Dit waren de 15 populairste Uitjes van Augustus

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Avonturenstad de BubbelJungle te melden