Thermae 2000

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. De Cauberg is gelegen in Valkenburg aan de Geul en biedt een adembenemend uitzicht tijdens uw wellness bezoek. Een bezoek aan de sauna is niet alleen heel ontspannend maar ook heel goed voor u.


Geniet ook van een ontspannen massage, beautybehandeling of één van de vele belevenissen en opgietingen om uw bezoek compleet te maken.
Baden in wijn met uitzicht over de Limburgse heuvels

Je letterlijk onderdompelen in wijn, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Bij Thermae 2000 is het vanaf nu mogelijk. Met een glas wijn in de hand genieten van het Limburgse heuvelland, terwijl je helemaal tot rust komt. Een bijzondere samenwerking tussen Wijndomein St. Martinus en Thermae 2000 voor een unieke wellness beleving.


In het bad worden rozenblaadjes en Calendula toegevoegd. Beiden hebben een kalmerende werking voor de huid. Zodra de bubbels uitgaan, kunt u genieten van een heerlijk glaasje wijn terwijl u uitkijkt over de prachtige Limburgse heuvels. Dit is wat ze noemen: Bourgondisch genieten!


Eenmaal uit het bad, smeert u zich in met de BodyMilk van Thermae For Me. Dit is een hydraterende verzorging voor uw lichaam, die de huid elastisch en zacht maakt


Duurzaam en gezond

De baden worden gevuld met wijnpulp van de Monarch druif, die overblijft na het persen. En dat is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens gezond! De wijnpulp van de blauwe druif bevat namelijk restanten van resveratrol, een krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast werkt dat stofje huid-verstevigend en rimpel-verminderend. Een win-win dus! 


Overnachten

Liever langer ontspannen? Kom twee dagen helemaal tot rust met een verblijf in het compleet vernieuwde vier-sterren hotel van Thermae 2000. Overnacht in een van de 62 kamers bovenop de Cauberg, geniet van een culinair diner in Restaurant Pure en loop direct vanaf uw kamer in uw badjas richting de wellness.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree vanaf €25,00

Wijnbaden duo experience (50 min): €99,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Thermae 2000

Hoeveel sterren geef jij Thermae 2000?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Op deze plek kan je baden in wijn

Op deze plek kan je baden in wijn

Je letterlijk onderdompelen in wijn, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Bij Thermae 2000 is het vanaf nu mogelijk. Met een glas wijn in de hand genieten van het Limburgse heuvelland, terwijl je helemaal tot rust komt.

Lees verder...

 

Wellness in Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Thermae 2000 te melden