Grotten Noord Maastricht

Durf je helemaal ondergronds te gaan en ben je niet bang in het donker? Ga dan op avontuur in de grotten van de Sint-Pietersberg! Geen licht, geen geluid, geen geur, geen straling, geen vervuiling, geen telefoonbereik, geen tijdsbesef...

 

In een labyrint van ooit meer dan 20.000 gangen neemt een professionele gids je mee ondergronds in het 80 kilometer lange grottenstelsel Noord. Unieke bezienswaardigheden van de Grotten Noord zijn de enorme koepel, de eeuwenoude schuilplek van de bewoners van Sint Pieter, de donkere gotische gang en de Kluis (rijksbewaarplaats van o.a. Rembrandts 'Nachtwacht'). Note: De grot is te groot om iedere tour alle bezienswaardigheden te laten zien, maar heb je een verzoek om iets te zien, vraag het de gids meteen aan het begin van de tour!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €9,75

Kinderen 4 t/m 11 jaar 8,25


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Grotten Noord Maastricht

Hoeveel sterren geef jij Grotten Noord Maastricht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Grotten Noord Maastricht te melden