Blue Wellness Sittard

In het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het mooiste wellness- en beautycomplex van Limburg. Wellnessresort Sittard is een verrassend en luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje ontspanning.Sauna's

Er zijn verschillende sauna's zoals de Panoramasauna, de infraroodsauna, een 95 gradensauna of de Mint stoomcabine. Ook de Kelosauna is zeker een aanrader. In deze sauna worden dagelijks opgietrituelen verzorgt. Tijdens een opgieting verspreidt de saunameester ijs met een heerlijke geur door de sauna. Hierbij stijgt de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur. Elke opgietsessie is weer een sprankelende ervaring die alle zintuigen prikkelt. Op momenten dat er geen opgieting plaatsvindt is de sauna vrij toegankelijk.


Baden

Ook op het gebied van baden heb je genoeg keuzes. Natuurlijk zijn er binnen- en buitenbaden, maar je mag ook de whirlpool, dompelbaden en afkoelzone niet vergeten. De zachte muziek, gedempt licht en een heerlijke lavendel met eucalyptusgeur van de Kruidentempel zorgen voor ontspanning van het lichaam. In deze ruimte is stilte gewenst.


Horeca

Natuurlijk kan je ook een hapje eten in het wellness resort. In het restaurant kun je lunchen of dineren of je kunt een drankje doen aan de bar. 

Als je het heerlijke gevoel van luxe en ontspanning wil vasthouden en je dagje wellness wil combineren met een bezoek aan het mooie heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg? Verleng dan je dagje wellness en blijf overnachten in het inpandige Fletcher Wellness-Hotel Sittard. 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur geopend


Dinsdag (badkleding-mag-dag)


Speciale openingstijden

24 en 31 december van 10:00 tot 18:00 uur

1 januari van 12:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sauna ochtend entree €18,50

Sauna dag entree €32,50

Sauna avond entree €19,50


Verhuur & verkoop

Badlinnenpakket (badjas, 2 handdoeken en slippers) €17,95

Huur badjas € 7,95

Huur handdoekenset (twee handdoeken) €7,50

Koop badjas (diverse designs) €30,95

Koop hammamdoek (diverse designs) €15,50

Koop BLUE wellness slippers €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Blue Wellness Sittard

Hoeveel sterren geef jij Blue Wellness Sittard?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je eigen fysieke en mentale gezondheid te onderhouden. In aanloop naar de koude en regenachtige herfstdagen is dit nóg belangrijker. Het is daarom fijn en belangrijk om wellness uitjes te plannen Hieronder vind je vijf redenen waarom wellness gezond voor je is

Lees verder...

 

Wellness in Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Blue Wellness Sittard te melden