Blue Wellness Sittard

In het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het mooiste wellness- en beautycomplex van Limburg. Wellnessresort Sittard is een verrassend en luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje ontspanning.Sauna's

Er zijn verschillende sauna's zoals de Panoramasauna, de infraroodsauna, een 95 gradensauna of de Mint stoomcabine. Ook de Kelosauna is zeker een aanrader.In deze sauna worden dagelijks opgietrituelen verzorgt. Tijdens een opgieting verspreidt de saunameester ijs met een heerlijke geur door de sauna. Hierbij stijgt de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur. Elke opgietsessie is weer een sprankelende ervaring die alle zintuigen prikkelt. Op momenten dat er geen opgieting plaatsvindt is de sauna vrij toegankelijk.


Baden

Ook op het gebied van baden heb je genoeg keuzes. Natuurlijk zijn er binnen- en buitenbaden, maar je mag ook de whirlpool, dompelbaden en afkoelzone niet vergeten. De zachte muziek, gedempt licht en een heerlijke lavendel met eucalyptusgeur van de Kruidentempel zorgen voor ontspanning van het lichaam. In deze ruimte is stilte gewenst.


Horeca

Natuurlijk kan je ook een hapje eten in het wellness resort. In het restaurant kun je lunchen of dineren of je kunt een drankje doen aan de bar.

Als je het heerlijke gevoel van luxe en ontspanning wil vasthouden en je dagje wellness wil combineren met een bezoek aan het mooie heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg? Verleng dan je dagje wellness en blijf overnachten in het inpandige Fletcher Wellness-Hotel Sittard. 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur geopend


Dinsdag (badkleding-mag-dag)


Speciale openingstijden

24 en 31 december van 10:00 tot 18:00 uur

1 januari van 12:00 tot 23:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sauna ochtend entree 18,50

Sauna dag entree 32,50

Sauna avond entree 19,50


Verhuur & verkoop

Badlinnenpakket (badjas, 2 handdoeken en slippers) 17,95

Huur badjas 7,95

Huur handdoekenset (twee handdoeken) 7,50

Koop badjas (diverse designs) 30,95

Koop hammamdoek (diverse designs) 15,50

Koop BLUE wellness slippers 7,50

 0 Recensies over Blue Wellness Sittard

Hoeveel sterren geef jij Blue Wellness Sittard?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Blue Wellness Sittard te melden