Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Fletcher Wellness-Hotel Sittard ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Sittard en op 30 minuten rijden van Maastricht. In het 4-sterren hotel kun je tot rust komen in het volledig uitgeruste BLUE Wellnessresort Sittard, dat van alle gemakken en faciliteiten voorzien is. Maar je kan ook sportief bezig zijn door een wedstrijd te gaan bowlen op een van de 10 bowlingbanen in het eigen bowlingcentrum of los te gaan in de klimhal en fitness.


Aangename faciliteiten

Het 4-sterren hotel in Sittard beschikt over vele luxe, ontspannende en sportieve faciliteiten, waardoor dit hotel voor een ieder wat wils biedt. Naast de comfortabele hotelkamers bevindt zich in het hotel een heus resort: BLUE Wellnessresort Sittard. Tegen betaling kun je gebruik maken van de infraroodsauna, whirlpool, binnen- en buitenzwembad, kruidentempel en wisselbaden. Voor een actieve dag kun je gaan bowlen in het moderne bowlingcentrum van het hotel of gaan klimmen in de klimhal. Sluit de dag af in het sfeervolle restaurant Medals, waar je geniet van heerlijke gerechten uit de internationale keuken. 
Over de omgeving

Door de centrale ligging van de stad Sittard kun je gemakkelijk omliggende, gezellige steden bezoeken zoals Roermond, Maastricht en het Duitse Aachen. Hier kun je naar hartenlust winkelen of verschillende culturele activiteiten ondernemen. Maar het Limburgse landschap leent zich ook uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten door de heuvels en langs knusse dorpjes. Fletcher Wellness-Hotel Sittard ligt naast het stadion van Fortuna Sittard, dus aan een bezoek aan een wedstrijd van deze club ontkom je bijna niet!

 

 


0 Recensies over Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Wellness-Hotel Sittard?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Wellness-Hotel Sittard te melden