Thermae 2000 Wellness hotel

Thermae 2000 beschikt over een aangrenzend 4-sterren wellness hotel met 62 kamers. Het hotel is via een gang verbonden met het wellness centrum zodat hotelgasten in hun badjas van hun hotelkamer naar de wellnessfaciliteiten kunnen lopen. Of u nu met uw partner, familie of alleen wilt genieten, het wellness hotel van Thermae biedt alle faciliteiten om volledig tot rust te komen. Na een heerlijk dagje sauna stapt u in uw hotelkamer waar aan slaapcomfort niets zal ontbreken.
Bovenop de Cauberg ligt het wellnesshotel, verscholen in het groen van de Limburgse natuur. Op zoek naar ontspanning? Met het prachtige uitzicht vanaf de ligweide over het Limburgse Heuvelland bent u precies op de juiste plaats. Combineer een weekendje ontspannen in de sauna met cultuur en bezoek de nabij gelegen steden. Zo ligt Valkenburg op een steenworp afstand van het resort. Geniet in deze historische vestingsstad van zowel cultuur als van een heerlijk terrasje voor een hapje en drankje. Meer interesse in een grotere stad, breng dan een bezoekje aan de gezellige binnenstad van Maastricht.


Wilt u lekker ontspannen bij Thermae 2000 Wellness Hotel maar kunt u niet een weekendje weg? Dan kan u ook een dagje naar Thermae 2000 gaan en lekker een dag ontspannen.


Faciliteiten

  • Badjas en handdoeken
  • Kluisje
  • Airco
  • Terras midden in de natuur

 

 0 Recensies over Thermae 2000 Wellness hotel

Hoeveel sterren geef jij Thermae 2000 Wellness hotel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Thermae 2000 Wellness hotel te melden